پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۲

کش دادن مذاکرات به ضرر اقتصاد است

عضو هیات رئیسه مجلس با تاکید بر اینکه کش‌دار کردن مذاکرات هسته ای موجب ادامه تحریم‌ها، رکود اقتصادی و همچنین عدم دستیابی به پیشرفت های هسته ای خواهد شد، گفت: توافق باید یک مرحله ای باشد.
کد خبر : ۲۲۸۶۸۷
صراط: عضو هیات رئیسه مجلس با تاکید بر اینکه کش‌دار کردن مذاکرات هسته ای موجب ادامه تحریم‌ها، رکود اقتصادی و همچنین عدم دستیابی به پیشرفت های هسته ای خواهد شد، گفت: توافق باید یک مرحله ای باشد.
 
دهقان ایالات متحده را رژیم غیرقابل اعتماد خواند و گفت: تجربه نشان می دهد هر زمانی که آمریکا در مذاکرات دخالت داشته تلاش کرده تا خواسته های نامشروع خود را بر طرف مقابل تحمیل کند.
 
نماینده مردم طرقبه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در واقع آمریکا تلاش دارد خواسته های نامشروعی را که نتوانست از طریق فشار اقتصادی و جنگ تحمیلی به دست آورد، از طریق مذاکرات به دست آورد.
 
وی، کش دادن مذاکرات و فرسوده کردن طرف مقابل را از تاکتیک های آمریکا در مذاکرات خواند و گفت: این حیله و فریب بارها علیه فلسطینی ها انجام شده است که بر این اساس در کلیات به تفاهمی می رسند تا کشور مقابل را پای میز مذاکرات نگه دارند تا با اعمال فشار بتوانند به خواسته های خود دست یابند.
 
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در مذاکرات هسته ای نیز پس از گذشت بیش از یکسال از تفاهم کلی، اما همچنان ایران به تعهدات خود عمل کرده و تولید سوخت ۲۰ درصد را متوقف کرده و  فعالیت های علمی و پژوهشی خود در فناوری هسته ای را نیز کاهش داده است؛ اما طرف مقابل هنوز به تعهدات خود عمل کرده است.
 
دهقان، مهمترین آسیب طولانی شدن مذاکرات را در عرصه اقتصاد خواند و گفت: مردم، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران تکلیفشان روشن نیست. همه نگران آینده هستند و معتقدند اگر مذاکرات به نتیجه برسد، امکان کاهش قیمت ها وجود دارد؛ لذا همه معطلند تا وضعیت مشخص شود.
 
وی با تاکید بر اینکه ادامه یافتن این وضعیت به صلاح نیست، گفت: باید تکلیف مذاکرات هر چه زودتر مشخص شود، زیرا بلاتکلیف گذاشتن کشور به ضرر اقتصاد است و در همین راستا مقام معظم رهبری با دو مرحله ای کردن مذاکرات مخالفت کردند.
 
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی با اشاره به مشکلات حیثیتی و سیاسی که طولانی شدن مذاکرات به دنبال دارد، گفت: ضربه های اقتصادی که طولانی شدن مذاکرات برای کشور به وجود می آورد، قابل جبران نیست.
 
وی تاکید کرد: هر شیوه مذاکراتی که بخواهد کشور را بلاتکلیف گذاشته و موضوع را بدون افق روشن کش دار کند، به صلاح کشور نیست.
 
دهقان ادامه داد: باید افق روشنی در مذاکرات داشته باشیم و انتهای مذاکرات مشخص باشد. کش دادن مذاکرات و معطل ماندن اقتصاد به صلاح نیست، زیرا رکود در بازار و تولید را به همراه دارد.
 
وی، ادامه تحریم و توقف غنی سازی را از معایب دیگر طولانی شدن روند مذاکرات خواند و گفت: چنین مذاکراتی هیچ نفعی برای ایران ندارد.
منبع: مهر
برچسب ها: توافق رکود