پنجشنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۹ دی ۱۳۹۱ - ۰۷:۱۵
آیت‌الله علم الهدی مطرح کرد؛

گفتگوی رهبرانقلاب با هاشمی رفسنجانی درباره فتنه ۸۸/ کروبی و موسوی اهل پاره کردن عکس امام نبودند

امام جمعه مشهد در گفت وگویی به بررسی حوادث پس ازانتخابات پرداخته است وی در این گفت و گو اظهارکرد: «نه کروبی و نه میرحسین موسوی هیچ یک اهل عکس امام پاره کردن نبودند حتی اهل توصیه به این کار هم نبودند. بنابراین قصد نداریم به این افراد فتنه‌گر و فتنه‌انگیز لقب دهیم چرا که مسلمان هستیم و نمی‌خواهیم به مردم لقب و نسبت ناروا داده و تهمت بزنیم.»
کد خبر : ۹۱۲۶۰
به گزارش صراط، آیت‌الله علم‌الهدی یوم‌الله 9 دی را یکی از ماندگارترین ایام در صفحه تاریخ خواند و گفت:‌ فتنه‌گران و فتنه‌انگیزان از عناصر استکبار بودند و همین الان هم در حال نقشه برای فتنه‌ای دیگر هستند؛ ‌فتنه ۸۸ آخرین فتنه نبود.

گزیده سخنان آیت الله علم الهدی به این شرح است: 

  • در فتنه 88 در واقع سه گروه و سوژه اصلی داشتیم. گروه اول همان عوامل اصلی یعنی فتنه‌گران و فتنه‌انگیزان بوده که عوامل و جریان‌ خارجی و استکباری هستند. دسته دوم ابزارها و افرادی بودند که ابزار فتنه شدند و با فتنه هماهنگ بوده و به گونه‌‌ای عوامل اجرایی فتنه قرار گرفتند. دسته سوم در فتنه هم کسانی بودند که بستری برای فتنه شدند؛ شاید هم به صورت ناخودآگاه بستر شدند و با تصمیم و اراده خود و با هماهنگی با فتنه‌گران نبوده است ولی در عین حال به صورت جریان ناخودآگاه و جریان انفعالی بستری برای فتنه قرار گرفتند.
  • این سه دسته را باید از یکدیگر جدا دانست؛ چرا که حتی مقام معظم رهبری هم برخوردشان با این سه دسته متفاوت بوده و به صورت یکسان با آن‌ها برخورد نکردند.
  • دسته اول همان جریان‌های خارجی و استکباری بودند که از روز اول با قدرت زور به سراغ انقلاب اسلامی آمدند؛ در جایی که زورشان هم نرسید به قدرت تزویر متوسل شدند که تزویر همان فتنه‌ای بود که انتخاب کردند تا به اهداف خود در سرکوبی انقلاب و نظام برسند.
  • این جریان‌های استکباری و خارجی همواره در تمام موقعیت‌ها، نظام جمهوری اسلامی و کشور ما را رصد می‌کنند تا هر موقعیتی که به دست آوردند وارد شده و مزدورانه فتنه خود را اجرا کنند.
  • دسته دوم در فتنه ابزار و اسباب فتنه بودند؛ ابزار فتنه در واقع همان جریان‌های ضدانقلاب در خارج از کشور و عناصر وابسته به آنها در داخل کشور بودند که ابزار اجرایی و عملیاتی فتنه قرار گرفتند و طرح‌ها را اجرا می‌کردند.
  • دسته سوم هم کسانی بودند که بستری برای فتنه شده و راه را برای عوامل اصلی باز کردند. جریان‌های سیاسی داخلی متاسفانه در عرصه انتخابات در حوزه رقابت کاندیدا بستر اجرایی برای فتنه شدند و راه را برای عوامل خارجی، جریان‌های ضد انقلاب و عناصر وابسته در داخل باز کردند. البته باید توجه داشت که این جریان‌های سیاسی و عناصر کاندیداها را نباید فتنه‌انگیز و فتنه‌گر بدانیم. زمانی که عوامل خارجی خط دادند که تقلب در انتخابات صورت گرفته، به گونه‌ای این ادعا برای آن‌ها مطرح شد که این ادعای توخالی به باوری برای آنها تبدیل شده بود.
  • پس از مطرح کردن مسئله تقلب در انتخابات، باز این افراد بستری برای عوامل خارجی و فتنه‌گران شدند تا از همین کانال آنها وارد هیجانات عمومی شوند، البته خودشان هم با بیانیه‌ها و پیام‌ها حمایت و تایید می‌کردند و بستری برای فتنه و گروه‌کشی‌های خیابانی و حرکت‌های تند و زننده شدند.
  • این حرکت‌های زننده تا جایی پیش رفت که دیدیم شعارهای ضدانقلابی هم سر داده و ایستگاه‌های صلواتی و پرچم امام حسین(ع) را به آتش کشیدند و به ساحت مقدس سید الشهدا(ع) اهانت کردند.
  • پس از این جریانات دوباره دیدیم که در روز دانشجو وارد دانشگاه‌ها شده و عکس امام (ره) را پاره کردند، در حالی که نه کروبی و نه میرحسین موسوی هیچ یک اهل عکس امام پاره کردن نبودند حتی اهل توصیه به این کار هم نبودند. بنابراین قصد نداریم به این افراد فتنه‌گر و فتنه‌انگیز لقب دهیم چرا که مسلمان هستیم و نمی‌خواهیم به مردم لقب و نسبت ناروا داده و تهمت بزنیم ولی به هر حال آنها راه را برای عوامل خارجی و استکبار باز کردند و بستری برای فتنه شدند. آنها راه را باز کردند تا این افراد عکس امام را پاره کنند.
  •  بنابراین باید این سه دسته را از یکدیگر تفکیک کنیم؛ باید فتنه‌گر و فتنه‌انگیز را بشناسیم. امروز هم عوامل خارجی در حال رصد هستند تا کانال ورودی به انتخابات آینده و برپا کردن فتنه‌ای دیگر را پیدا کنند. در هر حال ابزار اجرایی آنها باز جریانات خارج‌نشین ضد انقلاب هستند؛ ولی باید دید که در داخل آیا بستری پیدا می‌کنند یا خیر؟
  • اگر بستری برای فتنه پیدا کنند مانند سال 88 فتنه‌ای دیگر تکرار می‌شود ولی شدیدتر و بدتر از سال 88 ولی اگر بستر پیدا نکنند نه تنها ابزار اجرایی آنها بلکه خودشان و طراحی‌هایشان هم نمی‌تواند کارآمد باشد.
  • نمی‌توان ساکتین و خواص را جزو فتنه‌گران دانست؛ در انقلاب سیدالشهدا(ع) هم عده‌ای به میدان آمدند ولی مردد شده و شک و تردید داشتند ولی در لشگر امام حسین(ع) بودند لذا نمی‌توان آنها را جزو سپاه عمرسعد عنوان کرد. در عین حال این افراد برای ما به عنوان عناصر زاویه‌دار با رهبری مطرح بوده و اعتماد ما از این افراد سلب شده است.
  • در جریان فتنه مقام معظم رهبری بسیار محکم مقابل فتنه ایستادند بنابراین اگر کسی در رکاب رهبری قرار نگرفت زاویه با رهبری پیدا کرده است؛ کسی که در جریان فتنه گوشه‌ای نشسته باشد و ساکت بماند هم با رهبری فاصله گرفته است.
  • در فتنه 88 هم که یک طرف آن مقام معظم رهبری بودند، کسانی که شک کردند با رهبری زاویه داشتند و در واقع ولایت مقام معظم رهبری را در حد حجت شرعی قبول نداشتند چرا که کسی که در این حد قبول داشته باشد، شک نکرده و می‌گوید وقتی حضرت آقا به صحنه آمدند پس باید کنار آقا بایستیم.
  •  خاکریز فتنه 88 را حضرت آقا فتح کردند و مردم لشگر و سپاه مقام معظم رهبری بودند. اگر این رهبری و تدبیر نبود قطعا فتنه 88 بیشتر از این‌ها پیش می‌رفت و کل جریان نظام را جمع کرده بود، بنابراین رهبری و فرماندهی با آقا بود و مردم هم پای مقام معظم رهبری ایستادند. مقام معظم رهبری با تدبیر و حکمتی که در ایشان بود بصیرت در مردم ایجاد کردند و مردم با آن بصیرت وسط میدان آمده و ایستادند و سپاه حضرت آقا شدند.
  •  9 دی یک حادثه نبود بلکه یک جریان بود؛ علی‌رغم اینکه بسیاری قصد دارند بگویند 9 دی یک حادثه بود که اتفاق افتاد و مردم تظاهرات و راهپیمایی به راه انداختند باید بگوییم که خیر 9 دی تنها همین تظاهرات نبود بلکه یک آیینه بود که جریانی را به نمایش گذاشت و این جریان، نهادینه ثابت در کشور است.
  • 9 دی ثابت کرد مسئله ولایت در نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قائمه اصلی است که محور تمام وابستگی مردم به نظام ولایت است. اگر ولایت نباشد کل نظام از مردم منفک می‌شود، به خاطر ولایت مردم به نظام وابسته هستند.
  • وابستگی مردم به نظام صرفا به خاطر رهبری و ولایت است؛ اگر رهبری و ولایت از نظام منها شود ذره ای دیگر مردم نسبت به نظام وابستگی نخواهند داشت و این نکته جریانی موجود، جدی و واقعی در کشور است که یک نمایشگاه آن 9 دی بود.
  • مقام معظم رهبری اصرار دارند 9 دی به عنوان یک اصل احیا شود چرا که اگر این نمایشگاه احیا شده و به مردم نمایش داده و تبیین شود، قدرت نظام و عظمت نظام نهادینه و تثبیت می‌شود. ما هم باید در این راستا ویژگی‌ها و خصوصیات 9 دی را به مردم ارائه کنیم، باید به درستی تبیین کنیم که 9 دی تنها یک تظاهرات نبود، یک جریان ساختگی نبود که با تبیین مقدمات و تبلیغات به وقوع پیوست بلکه یک حرکت خودجوش مردمی بود.
  • باید همواره مردمی بودن و خودجوش بودن 9 دی را در نظر گرفت؛ باید همواره برای همگان تبیین کنیم که محور وابستگی مردم به نظام رهبری و ولایت است و از آن جایی که به رهبری وابسته هستند ، به نظام وابسته‌اند. از طرفی مردم سرنوشت دین را در سرنوشت این نظام می‌بینند.
  •  رسالت مقام معظم رهبری ایجاد بصیرت است؛ بنای حضرت آقا بر حذف جریان‌ها و عناصر و انسان‌ها نیست؛ رهبری تنها قصد دارد در مردم بصیرت ایجاد کند، اگر مردم بصیرت نداشته باشند دوباره همان عواملی که بستری برای این فتنه شدند باز هم بستر می‌شوند.ولی خوب در همین حد که جلوی این افراد گرفته شود کافی است.
  • این‌ها آدم‌های بی‌بصیرتی و ضعیفی هستند که بستر می‌شوند؛ مانند انسانی که وقتی دچار بیماری می‌شود به محضی که ویروسی بیاید وی نیز بیمار می‌شود، برخی از اعضا جامعه ما هم حساسیت خاصی پیدا کردند که وقتی ویروس فتنه می‌آید بر این‌ها می‌نشیند. بنابراین امروزه می‌بینیم که جلوی این افراد گرفته شده و در محدوده‌ای قرار گرفتند تا ویروس فتنه دوباره برروی این‌ها ننشیند.
  • بهترین خاطره بنده به روز 9 دی در مراسم میدان انقلاب بر می‌گردد؛ در واقع بهترین خاطره بنده هیجان غیر قابل کنترل مردم ولایت‌مدار بود.هیجانی که در آن روز بنده از مردم دیدم به هیچ نوعی کنترل نمی‌شد چرا که این هیجان به منزله داد زدن از دردی عمیق بود. اگر مردم آن روز فریاد می‌کشیدند به این خاطر بود که عواطف دینی و اعتقادی آنها جریحه‌دار شده بود؛ این حرکت مردم تظاهر و شعار نبود.
  •  هیجان آن روز مردم ناشی از جراحتی سنگین بود که بر پیکره مبانی فکری و عاطفی آنها وارد شده بود. آنها باور دارند و اعتقاد دارد که تمام نهاد اصلی ولایت و وابستگی آنها به اهل بیت پیغمبر مقام معظم رهبری بوده که حجت امام زمان(ع) است حال دشمن این را هدف قرار داده و مورد هتاکی قرار داده است و بعد از این هم به جایی رسیده بود که سیدالشهدایی که با جان مردم، مغز مردم و تمام هستی مردم ارتباط دارد را مورد هتاکی و جسارت قرار دادند.
  •  اصل مهندسی فتنه در خارج از کشور بود چراکه فتنه‌گران و فتنه‌انگیزان خارجی ها و عناصر استکباری بودند و همین الان هم در حال نقشه‌ریزی و طراحی برای فتنه‌ای دیگر هستند. باید بیان کرد که فتنه تمام نمی‌شود.
  •  فتنه 88 نه تنها آخرین نبود بلکه نخستین فتنه بود؛ این بدین معناست که دشمن در آن زمان تجربه پیدا کرد که اگر در جایی مجددا بستر یافت بداند تا کجا می‌تواند پیش رود؛ فتنه 88 برای دشمن تجربه ای شد هرچند که مردم ایستادند و مقاومت کردند درحالی که تصور می‌کرد مردم ایستادگی و مقاومت نمی‌کنند. در فتنه 88 همه دیدیم که دشمنان تا بن اعتقاد و وابستگی‌های مردم و ریشه انقلاب مردم که سیدالشهدا(ع) است، جلو آمد و جنگید.
  •  با تجربه‌ای که در این 33 سال در نظام جمهوری اسلامی ایران کسب کردیم به این جمع بندی می‌رسیم که اگر رئیس جمهور عنصری وابسته به رهبری و ولایت باشد، به صورت کامل مدیریت کشور در راستای اهداف امام و انقلاب بیمه شده است ولی اگر رئیس جمهور ولو به اندازه کم هم زاویه‌ای با رهبری داشته باشد، به همان اندازه ضربه می بینیم و همان اندازه کم راه نفوذی برای دشمنان می‌شود.
  •  در عرصه انتخابات باید کاندیدایی را بپذیریم که شعار وابستگی به رهبری ندهد و ادعا نکند بلکه سند داشته باشد. با توجه به اینکه کسانی که کاندیدا می‌شوند دارای سوابق سیاسی هستند پس باید همه آنها سند وابستگی صد در صدی به رهبری و ولایت ارائه دهند؛ این نکته باید حتما یکی از مولفه‌های قطعی کاندیداهای ریاست جمهوری همواره مدنظر قرار گیرد.
  • در عین حال باید کاندیداهای ریاست جمهوری مدیر و مدبر بوده و طرح و برنامه داشته باشند. ولی باید در کنار تمام این ویژگی‌ها سند ارائه دهند که در تمام مواضع وابسته به رهبری بوده و کوچک‌ترین زاویه‌ای با رهبری نداشته‌اند.
  •  همچنین باید کاندیدای ریاست جمهوری سند ارائه دهد نه این که تنها بگوید من در آن روز گفتم که فتنه‌گران کار بدی کردند. کاندیدای ریاست جمهوری ضمن ارائه سند، باید کنار رهبری در مقابله با فتنه گران بایستد چراکه مقام معظم رهبری فتنه را سرکوب کرده و با آن مقابله کردند. لذا کسی که مواضعش با رهبری یکسان است پس باید در سرکوبی فتنه هم نقش داشته باشد.
  •  این که می‌بینیم درحال حاضر برخی خود را مطرح می ‌نند یا به دنبال تمهید مقدمات هستند همین نکته نخستین نقطه زاویه پیدا کردن با مقام معظم رهبری است چراکه ایشان فرمودند هیچ بحثی نکنید و هیچ موجی به وجود نیاورید. هیچ تنش و هیجانی ایجاد نکنید. لذا همین‌ها خواه ناخواه ایجاد موج می‌کند؛ اینکه ایشان اصرار دارند به این خاطر است که تنش و اختلاف سبب ایجاد موج می‌شود و از طرفی موج هم موج سوار پیدا می کند و افرادی که در عرصه سیاست بر مردم نفوذی ندارند با موج سواری می‌آیند و خود را به جایی می‌رسانند.
  • اصولا تعدد و اختلاف در هر خط و قومی سبب شکست می شود که البته برای این مطلب آیه ی قرآن نیز داریم. لذا باید افراد به جمع بندی برسند زیراکه اگر به جمع بندی نرسند خود این بحث مصیبتی است.
  •  ساکتین فتنه با رهبری زاویه داشتند، اگر هم این افراد در انتخابات کاندیدا شوند مردم نباید به آنها رای دهند. اصلاح طلبان هم آنهایی که با رهبری زاویه داشتند را مردم باید توجه کنند و به آن ها رای ندهند. همچنین از مردم می‌خواهیم که چشمشان پشت پای مقام معظم رهبری باشد و آنهایی که پشت ایشان حرکت می‌کنند را مدنظر داشته باشند.
منبع: فارس
نظرات بینندگان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۲ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۴۷
۹
عقب نشینی تا این حد؟
تنها کسی که با قضایای انتخابات 88 درست برخورد کرد رهبری بود
گرچه کاش ایشان از احمدی نژاد حمایت نمیکرد
منظور نزدیکی فکر احمدی به رهبری است.
مجید اردبیلی
|
Iran (Islamic Republic of)
یا ایها الذین آمنوا لا تلبسوا الحق بالباطل و تکتمون الحق و انتم تعلمون

ای کسانیکه ایمان اورده اید حق را با لباس باطل نپوشانید .وحق را کتمان میکنید در حالیکه میدانید!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
دیر نیست که آقایان اسناد تقلب بزرگ را رو کنند.
مجید اردبیلی
|
Iran (Islamic Republic of)
الله اکبر
الله اکبر
جاء الحق و ذهق الباطل
ان باطل کان ذهوقا
مجید اردبیلی
|
Iran (Islamic Republic of)
وقتی ابن ملجم از خوارج حضرت علی را در مسجد کوفه شهید کردند و این خبر در شام پیچید
مردم شام گفتند:
مگر علی نماز میخواند!!!!؟؟؟؟

مرگ بر خوارج دوران

درود بر میر حسین ساده لوح
درود بر هاشمی قهرمان
لبیک یا خامنه ای
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۵ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۶۲
۱۰
چی شده...همین شماها تا چند روز پیش کله اصلاح طلب ها رو فتنه گر میدونستین ... همین موسوی و کروبی و خاتمی رو مرتبط با موساد و سیا میکردید که مستقیما دستور میگیرن....اگه الان فهمیدین که اشتباه میکردین و تهمت زدین اول در پیشگاه خدا و بعد در پیشگاه ملت عذرخواهی کنید و این دو عزیز رو از حصر در بیاورید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
فتنه ساخته پرداخته اسرائیل بود و اونهایی که دوست دار ملت اسرائیلند ، اگر قرار باشد اتحادی در مملکت روشن تر و محکم تر شود برای کوری هر چه بیشتر فراماسون هاو تفرقه اندازهاست
آراز
|
Iran (Islamic Republic of)
تو این میان بعضی ها بودن که میخواستن از آب گل آلود ماهی بگیرن ولی چون اینا دستشون به جایی بند نبود مجبور شدن بندازن گردن اینا. واقعا خداوند چطور از سر تقصیرای اینایی که فقط تهمت زدن میگذره؟
دانیال
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۲۳
۱۲
پس مقصرمنم من مسوول فتنه88بودم دیگه
خود من
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۰ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۴۰
۶
اقای علم الهدی عرض ادب برادر. ما کدوم حرف شما رو قبول کنیم اون مواضع سختتون رو یا الانتون. میدونیم چرا نرم شدید میگید شاید با این حرفها تنور انتخابات گرم شد یا شایدم شما هم از کارهای احمدی به ستوه امدید. هر دلیلی داره ما از اول معتقد به فتنه نبودیم فتنه به معنایی که شما گفتید. بود اما در حد یک اشتباه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
ما اتحاد را قبول داریم و مهم نیست چه شد مهم درس از آچه شد و اینکه دو برادر شیعی میتوانند جبهه ی کثیف صهیون ها و دوستداراشون را برهم بزنند
مهیا
|
Iran (Islamic Republic of)
هیسسسسسسسسسسسسسسسسس ساکککککککککککککککککککککککت
پارادوکس
|
Iran (Islamic Republic of)
چرا هیس؟ که امثال ایشون هر وقت خواست هر رطب و یابسی رو تحویل ملت بده به اسم تحلیل؟! یادتون هست خیلی از حرف هایی که در مناظرات مطرح شد و شماها فریاد سر دادین بعدا توسط قوه قضاییه مطرح شد و این بار فقط ساکت نظاره کردین؟ دقت کن من نمی گم "خود من" کاملا درست گفته میگم چرا هیس؟! مردم باید نظر بدن. "فبشر عبادالذین یستمعون القول فیتبعون احسنه"
مجید اردبیلی
|
-
|
۰۹:۵۹ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۵۵
۸
موسوی و کروبی گرفتاران و قربانیان فتنه بودند

فتنه گران اصلی در این مدت هشت ساله خوب مملکت را غارت کردند. انشالله زهر مارشون بشه.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۰:۰۰ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۳۵
۳
قربون بوقلمون برم که نسبت به خیلیها آدمتره
امین زنده به عشق احمدی دلاور
|
United States of America
.
توطئه سنگین علیه احمدی دلاور

سرچشمه شهر قم
فریبا
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۰:۴۳ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۹
۱۷
به نظر من..... از اول انقلاب هم فتنه گر بودند و موج سواری میکردند
ناشناس 3
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
فریبای زیبا! یا هرچی
اگر فرزندان انقلابمون رو ترور نمیکردن و یا در جنگ شهیدشون نکرده بودن الان شما و اینا این حرفهارو بما نمیزدید
ایرانی نژاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۴ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۱۸
۲
« کروبی و موسوی اهل پاره کردن عکس امام نبودند »...
ما هم میدونیم و میدونیم هم که دیگرانی اهل قرآن سر نیزه کردن بودند!!!.
زیبا
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۳:۱۶ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۲
۱
نظر منو که منتشر نکردید
پارادوکس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۷ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۴
۰
درباره آقای هاشمی که چیزی درش نبود؟!!
پارادوکس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۷ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۶
۰
چرا نظر منو غیر قابل انتشار تشخیص دادی؟ آیه قران بود
پارادوکس
|
United States of America
|
۱۵:۱۲ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۰
۰
چرا نظر منو غیر قابل انتشار تشخیص دادی؟ آیه قران بود
خود من
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۷ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۲
۰
پارادوکس اگه تناقضی در سخنانم هست شما تصحیح کن
پارادوکس
|
Iran (Islamic Republic of)
من نوشتم اینا منتشر نمی کنند. تناقض شاید نباشه اما ناقصه به نظر من.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۷ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۲
۳
وقتی سایت شما رو میبینم ناخود آگاه یاد حشمت طبرزدی می افتم
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۱ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۸
۵
تازه بعد از 3 سال و خورده ای یه سری دارن نظر واقعی مقام معظم رهبری رو بیان میکنند... نظر رهبری هم همین بود ولی کاسبین فتنه دیگه خیلی تند رفتن
ناشناس
|
United States of America
|
۱۷:۲۶ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۲۸
۷
سلام بر فرزند خلف امام حسین میرحسین موسوی عزیز
علی
|
Germany
|
۱۸:۳۹ - ۰۹ دی ۱۳۹۱
۱۴
۱
آقای علم الهدی عزیز همین سایت بغلی ر...نیوز دیدم یک مقاله خفن و تند برای عسگراولادی زده مواظب باشید شما هم مورد اصابت ترکشهای حملات قرار نگیرید
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۱ - ۱۰ دی ۱۳۹۱
۳
۱
اگر آقایان موسوی وکروبی موافق با پاره شدن عکس امام نبوده واگر اینها موافق با هتاکی به اصل مترقی ولایت فقیه نبودن واکر اینها موافق با رقصیدن وپایکوبی در روزز عاشورا نبودند پس چرا حتی یکبار شاهد محکومیت این اعمال شنیع نبودیم شاهد محکومیت که نبودیم هیچ حتی شنیدیم که این هتاکان خدا جویان وحق جویان بهستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
تا جون تو بیاد بالا که نفهمی.
toiti
|
-
|
۰۸:۱۴ - ۱۰ دی ۱۳۹۱
۱
۴
نظر رهبري رو چرا ألآن منتشر مي كنيد؟؟؟
مشخص بود كه همه چي از يك لجبازي بچگانه در مناظره شروع شد.به خاطر قدرت حاضر شدن دست به هر كاري بزنن،از بردن آبروي يكديگر وجشن پيروزي معني دار تا بي احترامي به ابي عبداله
toiti
|
-
|
۰۸:۲۲ - ۱۰ دی ۱۳۹۱
۲
۲
نظر رهبري رو چرا ألآن منتشر مي كنيد؟؟؟
مشخص بود كه همه چي از يك لجبازي بچگانه در مناظره شروع شد.به خاطر قدرت حاضر شدن دست به هر كاري بزنن،از بردن آبروي يكديگر وجشن پيروزي معني دار تا بي احترامي به ابي عبداله