شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۸

چرا نتانیاهو دیگر به فارسی توییت نمی کند؟ +تصاویر

بیش از یک ماه و نیم پیش، همزمان با دور آخر مذاکرات هسته‌ای، نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، صفحه فارسی‌زبان خود در توئیتر را راه اندازی کرد؛ این اقدام، یک جنگ نرم واقعی و تمام عیار در حساب رسمی توییتری فارسی نخست وزیر رژیم صهیونیستی بود که سرانجام با عقب نشینی مفتضحانه او و غیرفعال کردن غیرمتعارف برخی کاربران ایرانی، پایانی تراژدیک را برای وی در فضای مجازی فارسی رقم زد.
کد خبر : ۲۵۵۴۸۹

صراط: رسانه های غربی که بسیار ذوق زده خبر افتتاح حساب توییتری فارسی نخست وزیر رژیم صهیونیستی را اطلاع رسانی کرده بودند، در اقدامی هماهنگ توقف یادداشت گذاری فارسی نتانیاهو در همان روزهای نخست را سانسور کرده اند.

بیش از یک ماه و نیم پیش، در 22 تیرماه 94 (13 ژوئیه 2015 ) همزمان با دور آخر مذاکرات هسته‌ای، نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، صفحه فارسی‌زبان خود در توئیتر را راه اندازی کرد.

صفحه ای که در راستای دیپلماسی عمومی این رژیم با هدف ارتباط گیری با ملت ایران و  تاثیرگذاری مستقیم بر ذهن مخاطبان ایرانی رونمایی شد اما بیشتر از 3 روز نتوانست در مقابل ایرانیان دوام آورد.

چرا نتانیاهو دیگر به فارسی توییت نمی کند؟

برخلاف اکانت های انگلیسی، عبری و عربی نتانیاهو که تقریبا  بصورت روزانه و گاه چندین بار در یک روز، بروز رسانی می شوند، اکانت فارسی تنها با 4 توئیت و از آن زمان تاکنون تعطیل شده است.

چهار توئیتی که با متهم کردن ایران به اتهاماتی کهنه و مضحک همچون حمایت از "تروریسم" و "دستیابی به بمب اتمی" با هدف ایران هراسی و ایجاد شکاف بین دولت و ملت ارسال شده بود.

اما هجوم کاربران ایرانی علیه وی، تعطیلی زودهنگام تریبون تبلیغاتی نتانیاهو را درپی داشت .کاربران ایرانی با نظرات تهاجمی خود، در دفاع از جمهوری اسلامی، ملت فلسطین و ابراز تنفر از اسرائیل، به استقبال ! از اکانت فارسی نتانیاهو رفتند و همه امید نتانیاهو را ناامید کردند. ایرانیانی با گرایش های فکری و سیاسی مختلف که هر یک به شیوه خود به او تاختند و سرانجام باعث شدند، کرکره فریبکارانه او بسیار زود به پایین کشیده شود.

نتانیاهو و تیم مشاوران رسانه ای وی هرگز حدس هم نمی زدند که کاربران ایرانی بخواهند در زیر توییت های او مردم جهان را به جنبش جهانی تحریم و بایکوت کالاهای اسرائیلی موسوم به BDS دعوت نمایند یا اینچنین به افشاگری خطرناک علیه او و رژیم صهیونیستی اقدام کنند.

در واقع متوقف شدن حساب فارسی توییتری نتانیاهو در همان روزهای نخستین افتتاح و تنها پس از 4 توییت سطحی،  از شکست سنگین وی و تیم مشاورانش در جنگ نرم برابر کاربران ایرانی حکایت داشت. در این اثنا رسانه های غربی که در حرکتی هماهنگ و تبلیغاتی افتتاح حساب فارسی وی را در هر خبرگزاری و تریبونی جار زده بودند به یکباره در واکنش به این شکست مفتضحانه و توقف اجباری وی از ارسال توییت های جدید ناچار به در پیش گرفتن سیاست سکوت و سانسور شدند.

آنچه در رسانه های غربی سانسور و لاپوشانی شد؛ یک جنگ نرم واقعی و تمام عیار در حساب رسمی توییتری فارسی نخست وزیر رژیم صهیونیستی بود که سرانجام با عقب نشینی مفتضحانه او و غیرفعال کردن غیرمتعارف برخی کاربران ایرانی، پایانی تراژدیک را برای وی در فضای مجازی فارسی رقم زد.

واضح است، نتانیاهو و تیم مشاورانش حتی گمان هم نمی کردند که کاربران ایرانی در فرصتی کوتاه پدآفندی وسیع از نوع نرم افزاری را در بخش کامنت های توییت های وی تدارک ببینند. او و مشاورانش که بی شک از افتتاح حساب فارسی توییتری خویش  توقع همراه کردن سیل عظیمی از کاربران ایرانی با ادعاهای سردمداران فریب رسانه ای، را در سر می پروراندند به ناگاه با کاربران ایرانی  سرسختی مواجه شدند که مشتاقانه فرصت را غنیمت شمرده و بخش کامنت های توییت هایش را تبدیل به تریبونی ارزشمند برای اطلاع رسانی جنایت های رژیم متبوعش کردند.

پاسخ های کاربران ایرانی،جهنمی از ضد تبلیغ و افشای حقایق را در صفحه رسمی مجازی نتانیاهو در توییتر رقم زد، آلبوم های گوناگون از تصاویر جنایات او در تابستان 2014  و سیل هشتگ هایی مثل #کودک_کش،  #آپارتاید_اسرائیلی،  #مردم_اسرائیل_تحقیق_کنید و ... آنهم در ذیل توییت های وی، تنها کابوسی توییتری را برای او به ارمغان آورد .

چرا نتانیاهو دیگر به فارسی توییت نمی کند؟

یکی از درخشان ترین نوع این کامنت های ایرانی ، هشتگ هایی بود  که حساب یهودیان جهان را از فرقه ضاله صهیونیست جدا می کرد. آنها با خطاب قرار دادن نتانیاهو تصریح می کردند که کاربران ایرانی بین پیروان واقعی ادیان الهی مثل یهودی و مسیحی و فرقه ضاله  ی صهیونیسم تفاوت بنیادین قائلند و بدین ترتیب، کلمه کلیدی "یهودستیزی" را که نتانیاهو از آن همیشه نهایت سوء استفاده را می کرد اینچنین خنثی کردند. آنها به نخست وزیر رژیم صهیونیستی تصریح کردند که به خوبی می دانند یهودیان واقعی مثل گروه  ناتوری کارتا  خداپرستند و پیامبر آنها حضرت موسی علیه السلام  و کتاب آسمانی آنها تورات است و این یهودیان حقیقی، با جنایت و کودک کشی صهیونیستها عمیقا مخالفند در حالیکه صهیونیست هایی همچون او ، منحرفین یک فرقه جعلی و ضاله هستند که پیامبر واقعی آنها سامری گوساله پرست و هرتزل سکولار و کتاب جعلی آسمانی آنها تورات های تحریف شده، تلمود و کتاب "حکومت یهود" نوشته هرتزل است . آنها در کامنت ها برای او تصریح کردند که صهیونیست ها با سرقت نام حضرت یعقوب (=حضرت اسرائیل) و سوء استفاده از شریعت یهود و خیانت به این دین الهی و منزوی کردن یهودیان راستین، خودشان بر خلاف ادعاهای دروغین شان، یهودستیزترین رژیم دنیای امروز هستند.

آنچه در این بین شعار توخالی آزادی بیان توییتر را نیز زیر سئوال برد،  ارائه دسترسی های ویژه و خلاف قانون به مشاوران رسانه ای نتانیاهو در حساب توییتری فارسی او بود.

در خلال این جنگ نرم توییتری، تیم مشاوران رسانه ای نتانیاهو که اوضاع را بسیار مشوش می دیدند ابتدا برای هدایت کردن فضای ضد تبلیغ موجود علنا و به طرز ناشیانه ای  به گفتگوهای کامنت ها ورود کردند ولی پس از آنکه غالبا مغلوب کامنت های استدلالی ایرانی شدند متوسل به پاک کردن صورت مسئله شده و دسترسی غیر متداولی از توییتر را برای مقابله با کاربران و حذف و غیر فعال کردن آنها و توییت های ناخوشایندشان به کار گرفتند تا دلیل محکمی بر اثبات این حقیقت باشد که توییتر همانند بسیاری دیگر از شبکه های اجتماعی معروف،حیاط خلوت رژیم صهیونیستی است.

آنچه قابل تامل است؛شکست اخیر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در فضای مجازی فارسی علاوه بر آنکه ضعف بینشی سردمداران این رژیم و بی اخلاقی رسانه های غربی را نمایان می کند،بیانگر این حقیقت نیز هست که کاربران ایرانی در جنگ نرم از قدرت بسیار بالایی برخوردارند که چنانچه بجای منع کردن آنها از ورود به چنین فضاهای بکر،منابع مطالعاتی مناسب و آموزشهای مرتبط با جنگ نرم و برخی امکانات دسترسی آسان در اختیارشان قرار گیرد مسلما بر قدرت تدافعی آنها در چنین نبردهایی بیش از پیش خواهد افزود. بزرگترین پیام این جنگ نرم توییتری کاربران ایرانی این بود که "مهم نیست ، اینترنت و فضای مجازی ،زمینِ بازیِ دشمن است ،مهم آنست که دشمن را با امکانات و سلاح خودش و در زمین بازی خودش شکست دهیم".

دکتر الهه خانی

منبع: فارس