شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۲
در جبهه‌ها یا حسین مطرح بود نه مرزپرگهر

واکنش آیت‌الله جوادی آملی‌به‌مکتب‌ایرانی

آیت‌الله جوادی آملی گفت: انسان مرگ را می‌میراند و با مردن از پوسیدن نجات پیدا می‌کند؛ این سخن را در ایرانیت‌ نمی‌بینید بلکه پیروان قرآن و عترت به آن معتقدند.
کد خبر : ۶۸۲۵۸

به گزارش صراط به نقل از خبرگزاری فارس، آیت‌الله جوادی‌آملی در دیدار با دبیرکل، جمعی از اعضای شورای مرکزی و خانواده شهدای حزب موتلفه اسلامی ضمن طلب آمرزش و مغفرت برای شهدای حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: انسان مرگ را می‌میراند و با مردن از پوسیدن نجات پیدا می‌کند؛ این سخن را در ایرانیت‌ نمی‌بینید بلکه پیروان قرآن و عترت به آن معتقدند.

این مرجع‌ تقلید تصریح کرد: پس از مرگ دیگری مرگی وجود ندارد و انسان وجود خواهد داشت و این سخن را جز قرآن و عترت نگفته است.

وی ادامه داد: در زمان جنگ تحمیلی در خاکریزها سرود مرز پرگهر خوانده نمی‌شد بلکه شعار یا حسین مطرح بود، باید مرزها مشخص شود.

آیت‌الله جوادی آملی با بیان اینکه زمانی که مسجد و حسینیه توسط مرجعیت و متدینین سنگر شد شعار مرگ بر شاه نیز ماندنی شد، گفت:‌ بهترین و فداکارترین شهداء را همین روحانیت تقدیم کشور و اسلام کردند و هم‌اینک نیز اینگونه است چراکه وقتی نام دین مطرح باشد مردم تا آخرین نفس ایستادگی می‌کنند.

این مرجع تقلید اظهار داشت: خداوند شهدا را جزء مکرّمین که مقام فرشتگان است قرار می‌دهد و وظیفه ما در برابر خون شهدا این است که راه شهدا را در حفظ این نظام تا پای جان ادامه  دهیم.

وی برهمین اساس افزود: شهدا با خون خود کشور را طیب و پاک کردند و هر گاه ایراد و اشکالی نبود و کشور پاک و طیب ماند آنگاه خون شهدا پایمال نشده است.

همچنین در این دیدار محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان این نکته که یکی از افتخارات حزب موتلفه اسلامی این است که در بیت یک مرجع تقلید و با دستور و نظر یک مرجع تقلید شکل گرفته گفت:  پایه گذاران حزب موتلفه هیچ چشم داشت دنیویی در تاسیس این حزب نداشته اند و معتقدیم اینکه حزب موتلفه زیر بیرق مرجعیت کار سیاسی بکند چیزی جز لطف الهی نیست.

وی ضمن بیان این نکته که موتلفه مدعی است که عجین با روحانیت است و بر این عجین بودن به عنوان یک ذخیره اخروی افتخار می‌کند، افزود: ما حساس می‌کنیم برخی با عنوان اصولگرایی در صدد بی اعتنایی و حذف روحانیت اند و ما معتقدیم اصولگرایی منهای روحانیت اصولگرایی منهای اصولگرایی است و معتقدیم صلاح همه مردم ما هم در دنیا و هم در آخرت تبعیت از مرجعیت است.

گفتنی است مشروح سخنان آیت‌الله العظمی جوادی آملی در شماره آینده هفته نامه "شما" (ارگان حزب موتلفه اسلامی) در تاریخ شنبه 3/4/91 منتشر می‌شود.

نظرات بینندگان
ناشناس
|
Kazakhstan
|
۱۷:۱۰ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۱
۴
۵
بسیار عالی بود.
آشنا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۷ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۱
۰
۰
تردیدی نیست که علائق و غیرت دینی، در قیاس با احساسات ملی، ضامن بسیار قوی تری برای ترغیب دفاع از موطن اسلامی مردم است، ولی این مجوز دست کم گرفتن احساسات و شور و حمیت ملی و میهنی مردم نیست. در تاریخ جنگهای دفاعی جانانه ای ثبت شده که دین و مذهب در آن نقشی نداشته، مانند نبرداستالینگراد و تسلیمهای خفت آمیزی هم بوده در حالیکه دین حاکم بوده ( شاه سلطان حسین صفوی و عبارت معروف او در زمان تسلیم تاج به افغانها مبنی بر لزوم تمکین بنده به مشیت الهی برای حکمرانی و سلطنت.
درهرصورت در ارشادات حضرت آیت الله در برنامه های رادیو معارف و ......... افاضات دیگر، درموارد بسیاری استدلالها بر " نفرموده " مبتنی میشود و نتیجه ای گرفته میشود که انگار خلاف آنرا "فرموده". منظورم صرف اشاره به این روش استدلال بود، و چه خوب بود بعض خوانندگان دراین زمینه ما را ارشاد میکردند.