جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۹

نکات تغذیه ای در پیشگیری از گرمازدگی

نکات تغذیه ای در پیشگیری از گرمازدگی
رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: رعایت یک سری نکات تغذیه ای مانند مصرف بیشتر میوه‌ها و سبزیجات در راستای پیشگیری از گرمازدگی و کم آبی بدن ضروری است.
کد خبر : ۶۶۶۹۸۰

به گزارش صراط به نقل از خبرآنلاین  ،  شبنم دالوند رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه اظهار داشت: با توجه به اینکه در فصل گرم سال قرار داریم، لذا رعایت یک سری نکات تغذیه برای پیشگیری از گرمازدگی ضروری است.

وی افزود: وزن بالا سبب حفظ گرمای بیشتر در بدن میشود، لذا افراد نه فقط در ایام گرم سال بلکه همیشه باید وزن خود را کنترل کنند.

رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه با تاکید بر مصرف سبزیجات و میوه‌های بیشتر در فصل تابستان، عنوان کرد: مصرف میوه‌ها و سبزیجات به تامین آب بدن کمک شایانی میکند.
دالوند گفت: نوشیدن مایعات فراوان و پرهیز از نوشیدنی های بسیار شیرین و بسیار سرد، در این راستا ضروری می‌باشد.

وی با بیان اینکه در این فصل بدن به دلیل تعریق آب بیشتری از دست میدهد، خاطرنشان کرد: یک نوشیدنی حاوی مقادیر اندک نمک همراه با لیمو ترش و خاکشیر و تخم شربتی، میتواند جایگزین نمک و مواد معدنی باشد که با تعریق از دست می‌دهید، البته افراد مبتلا به فشار خون و بیماری‌های مزمن بهتر است از نمک استفاده نکنند.

رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت اضافه کرد: همچنین لازم است از غذاها و مایعات حاوی کافئین از قبیل قهوه، شکلات های کاکائویی، نوشابه و چای پررنگ پرهیز شود.

دالوند خاطرنشان کرد: محدود کردن پروتئین های حیوانی و مصرف پروتئین های گیاهی و حبوبات نیز در راستای حفاظت بدن از گرمازدگی و کم آبی کمک کننده خواهد بود.

 
برچسب ها: گرما زدگی تغذیه