به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از تسنیم، آشپزخانه و رستوران جدید حرم امیرالمؤمنین علیهالسلام دیشب در مراسمی با حضور سید عیسی الخرسان تولیت آستان قدس علوی و تعدادی از شخصیتهای دولتی و محلی افتتاح شد.
این آشپزخانه از سال ۲۰۰۷ در حال احداث بوده و مراحل متعددی را در روند توسعه به چشم دیده است. در حال حاضر این مرکز بیش از ۲۰۰۰ متر مربع مساحت دارد که ۳۰۰ خادم برای تهیه و توزیع غذاهای روزانه در آن مشغول فعالیت هستند و صدها نفر نیز در ایام اوج مسافران در سال به این تعداد اضافه میشوند تا بتوانند روال کاری این مرکز را به خوبی پوشش دهند.
اثیر التمیمی رئیس آشپزخانه در اظهاراتی تأکید کرد که این ساختمان ۴ طبقه دارد که یک طبقه آن اداری و دو طبقه به عنوان رستوران مورد استفاده قرار میگیرد. یک طبقه نیز به عنوان آشپزخانه و محل استراحت خدمه به کار میرود.
بر اساس این گزارش سالن جدید گنجایش پذیرایی از بیش از هزار نفر را در یک لحظه دارد. این مرکز ۵ سالن تبرید دارد که گنجایش هر کدام از آنها ۲۵ متر مربع است. همچنین برای نگهداری مواد اولیه یخ زده نیز ۷ سالن وجود دارد.
به گفته اثیر التمیمی این مرکز در روزهای عادی سال ظرفیت پخت ۱۰ هزار غذا را دارد که این رقم در روزهای اوج زائران به بالغ بر ۲۰ هزار نفر افزایش پیدا میکند.