صفوف طویل سبد کالا، اعتراضات معیشتی ۹۶، بحران بنزینی ۹۸، قطعی سراسری برق، بحران آب، تعلل در واکسیناسیون سراسری کرونا و...، تنها بخشی از دسته گلهای به آب داده در دوران هشت ساله زمامداری حسن روحانی است که تنها یکی از آنها برای زمین زدن هر مُلک و مملکتی کفایت میکند!
به گزارش صراط نیوز طرفه آنکه مدعیان تدبیر و امید همواره در طول دوران زمامداری شان، بجای پذیرش کاهلی ها، شناسایی نقاط ضعف و تلاش برای اصلاح امور، همواره خود را در موضع طلبکاری قرار میدادند که تنها هُنرش در فرافکنی و توجیه ناکارآمدیها در لفافه زبان بازی، توهین به منتقدین و سفسطه گری خلاصه میشود!
طی روزهای اخیر و با افزایش اعتراضات مردمی در پی قطعیهای پی در پی و مکرر برق در سراسر کشور، حسن روحانی به رسم عادت مالوفش در دلیل تراشی برای مشکلات، مجدداً مشغول نوحه سرایی پیرامون عدم سرمایه گذاری خارجی در کشور و بر زمین ماندن FATF شد و اظهار داشت: «در مسئله برق ریشه مشکلات را باید لمس کنیم، در کشور باید سرمایهگذاری شود. اگر تولید در بخشی میخواهیم، باید سرمایهگذاری شود. سرمایهگذاری از اصول اساسی است. بدون سرمایه و با دست خالی نمیشود کاری کرد. میشود شعار بدون محتوا.»!
این اظهار نظر درحالی مطرح میشود که اگر نقدی در خصوص عدم سرمایه گذاری خارجی در کشور را بتوان وارد دانست، اتفاقاً متهم ردیف اول آن دولت مدعیان زبان فهمی دنیاست که علیرغم قالب کردن خسارت محضی همچون برجام به ایرانیان و حراج تمام داشتههای هستهای کشور، نه تنها هیچ آوردهای را برای کشور به ارمغان نیاوردند بلکه حتی نتوانستند وعدههای نسیه طرف غربی را نیز نقد کرده و حداقل شرایط ورود سرمایه گذاران خارجی به ایران را نیز فراهم آوردند.
روحانی، اما در ادامه افاضه داشته است: «در داخل برخی از مشکلات را میشود حل و فصل کرد، اگر همه دستگاهها هماهنگ شوند، این کار شدنی است. امیدواریم از ۱۲ مرداد ماه به بعد این هماهنگی و همسویی ایجاد شود، اگرچه عدهای از شغلشان میافتند و بیکار میشوند، چراکه انتقادات عجیب و غریبی میکردند، ولی از آن تاریخ به بعد همه از یک جناح و تفکر میشوند.»!
جالب اینجاست که روحانی درحالی با حواله کنایه از یکدستی نهادهای حکومتی یاد میکند که گویی فراموش کرده است که حداقل در طول ۶ سال از ۸ سال ریاست او بر قوه مجریه، چه در همگرایی دولت و مجلس در تصویب بیست دقیقهای برجام و چه در سایر موضوعات داخلی، چنان وحدت رویه و هماهنگی بین ارکان تصمیم گیر وجود داشت که هیچ فرد و جریانی، حتی جرات مخالفت با سیاستهای دولت بنفش را در ذهن نمیپروراند؛ با این وجود و در کمال تعجب، رطب خوردهای مثل کلیددار بنفش به خود اجازه میدهد که دیگران را از خوردن خرما منع کند!
در پایان، اذعان روحانی به دستهای خالی دولتش، اگرچه قابل ستایش و شایسته تقدیر است، اماای کاش این اعتراف دیرهنگام، بسیار پیشتر بر زبان جاری میشد تا مملکت مسیری جز آنچه در این سالیان طی شد را میپیمود و این مقدار از نارسایی و ناکارآمدی در جای جای کشور خودنمایی نمیکرد.
بی تقوا. ، دروغگو ، و از همه بدتر دوتایعیتی ،. را. تایید صلاحیت کرد ..مگر در کشور ما قحط الرجال است ؟
اینهمه خسارت وارده را چه
کسی جبران خواهد کرد ؟
چنین فردی بدون شک باید محاکمه شود .