دکتر مارینا ابلیتیگا کارشناس تغذیه و متخصص بیماریهای مرتبط با حساسیت و سیستم ایمنی گفت: بتاکاروتن در بدن به ویتامین A تبدیل میشود و مهمترین نقش را در محافظت از بدن در برابر بیماریهای فصلی ایفا میکند، بنابراین در پاییز، با افزایش شیوع بیماریها، ارزش خوردن غذاهایی حاوی این ویتامین بیشتر میشود.
میوههای زرد و نارنجی، دوای بیماریهای پاییزی
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این پزشک روسی افزود: در فصل پاییز باید خوراکیهایی با رنگهای نارنجی و زرد مانند هلو، کشمش، آلو زرد، کدو، هویج و رزدآلو بخوریم؛ چراکه این میوهها سرشار از بتاکاروتن و ویتامین آ هستند.
وی توضیح داد: ویتامین آ اصلیترین ویتامین برای حفاظت از غشاهای مخاطی دستگاه تنفسی در برابر ویروسها و باکتریها هستند، اما اگر خالی مصرف شوند ممکن است سمی باشند.
این متخصص تغذیه و ایمنی اضافه کرد: بدن بتاکاروتن را در کبد ذخیره و هنگام نیاز به ویتامین آ تبدیل کرد.
به گفته وی یکی دیگر از مهمترین عناصر مورد نیاز بدن در پاییز ویتامین سی است که موجب ایمنی سلولی و جلوگیری از نابودی سلولهای سالم میشود.