سید محمد قریشی در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: با توجه به شرایط اقلیمی مسیر کوچ عشایر از ورامین شروع شده و در مسیرهای پاکدشت، روستای توچال، سد ماملو، کرشت، پورزن، ایرا و سپس به مقصد دشت لار در حرکت هستند.
وی بیان کرد: شهرستان پردیس در مسیر کوچ عشایر میانبند و میزبان عشایر خواهد بود و برای توقف دام و استراحت چند روزه عشایر در سطح شهرستان چراگاههایی برای تأمین منابع دامی و علوفه غنی در نظر گرفتهایم.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان پردیس سپس افزود: یکی از عمده مشکلات عشایر کوچنشین عبور دام از جادههای اصلی است که خطرات زیادی برای خود و هم برای دامها در حین عبور از جادهها در پی دارد.
قریشی با اشاره به عبور دام عشایر کوچنشین در شهرستان پردیس تصریح کرد: یکی از مسیرهای اصلی عبور عشایر در شهرستان پردیس محدوده آب انجیرک است که با احداث پل زیرگذر آب انجیرک که در برنامه کاری قرار دارد مشکل آنها تا حدودی برطرف میشود.
وی ادامه داد: جمعیت عشایر کوچنشین حدود 130 خانوار که با احتساب هر خانواده 4 نفر، جمعیتی حدود 520 نفر را تشکیل میدهد و این خانوادههای کوچنشین مستلزم امکانات رفاهی، بهداشتی و امنیتی در تمام مسیرهای مشخص شده هستند که توسط مسئولان امور عشایری تهیه و تأمین میشود.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان پردیس در پایان با اشاره به اهمیّت عشایر که منابع و ذخیره انقلاب هستند خاطرنشان کرد: برای اقامت عشایر در دشت لار امکاناتی از قبیل چادر، تأمین منابع سوخت فسیلی، کپسول گاز و لولهکشی آب فراهم شده که این امکانات کافی نیست و نیازمند توجه و نظارت بیشتر مسئولان است.