زهرا عبداللهی در نشست خبری امروز با اشاره به شروع فعالیت رستورانها و اغذیهفروشیها گفت: همزمان با آغاز فعالیت رستورانها، برای پیشگیری از کرونا، هموطنان باید نکات تغذیهای را رعایت کنند و توصیه کلی ما این است که مواد شیرینی، غذاهای چرب، قند، نمک و چربی به دلیل آنکه عاملی است برای تضعیف سیستم ایمنی بدن، زیاد استفاده نشود.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بهتر است توزیع مواد قندی، شیرینی، نمک، غذاهای سرخ شده و چرب در رستورانها محدود شود، گفت: برای اینکه سیستم ایمنی بدن عملکرد بهتری داشته باشد، توصیه میشود در تغذیه روزانه از موادی که حالت آنتیاکسیدان دارد و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود، استفاده کرد.
عبداللهی ادامه داد: مصرف روزانه سبزی و میوه حتماً توصیه میشود. همچنین توصیه میشود اصول تغذیه صحیح بیشتر رعایت شود و بر مصرف همه گروههای غذایی و رعایت بهداشت در شرایط فعلی که همه جا باز هستند، تأکید میشود.
وی افزود: به هموطنان توصیه میکنیم مکان و رستورانی را برای تغذیه خود انتخاب کنند که مطمئن باشند پروتکلهای بهداشتی رعایت میشود و همچنین غذاهایی که سفارش میدهند نیز مواردی که گفته شده، در آنها وجود داشته باشد؛ در چنین شرایطی میتوان از کرونا پیشگیری کرد.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بهتر است توزیع مواد قندی، شیرینی، نمک، غذاهای سرخ شده و چرب در رستورانها محدود شود، گفت: برای اینکه سیستم ایمنی بدن عملکرد بهتری داشته باشد، توصیه میشود در تغذیه روزانه از موادی که حالت آنتیاکسیدان دارد و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود، استفاده کرد.
عبداللهی ادامه داد: مصرف روزانه سبزی و میوه حتماً توصیه میشود. همچنین توصیه میشود اصول تغذیه صحیح بیشتر رعایت شود و بر مصرف همه گروههای غذایی و رعایت بهداشت در شرایط فعلی که همه جا باز هستند، تأکید میشود.
وی افزود: به هموطنان توصیه میکنیم مکان و رستورانی را برای تغذیه خود انتخاب کنند که مطمئن باشند پروتکلهای بهداشتی رعایت میشود و همچنین غذاهایی که سفارش میدهند نیز مواردی که گفته شده، در آنها وجود داشته باشد؛ در چنین شرایطی میتوان از کرونا پیشگیری کرد.