پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۵

دست‌فروشان بازار روزها در قم شناسنامه‌دار و ساماندهی شوند

معاون استاندار قم با تأکید بر تثبیت دست‌فروشان بازار روزها و شناسنامه‌دار شدن آن‌ها گفت: با انجام این کار نظارت بیشتری بر آن‌ها می‌شود.
کد خبر : ۵۰۵۰۹۶

محسن بهشتی امروز در جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در سالن جلسات کرامت استانداری، پیرامون بازگشایی روز بازارها و تشکیل آن با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور اظهار داشت: در جلسه‌ای که با مسئولان شهرداری داشتیم پیشنهاداتی ارائه شد اما در کل تصمیمی برای بازگشایی روز بازارها در قم گرفته نشده است.

به گزارش تسنیم وی با اشاره به مشکلات پیش روی دست‌فروشان بازار روزها گفت: بر اساس اطلاعات جمع‌آوری‌شده این افراد 1200 نفر هستند که باید به‌نوعی ساماندهی شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم از توزیع 1200 بسته معیشتی در میان این خانواده‌ها خبر داد و ابراز کرد:این بسته‌ها از امروز در اختیار این افراد قرار داده می‌شود.

 بهشتی تأکید کرد: در این جلسه پیشنهاد شد، بر اساس توصیه‌های بهداشتی وزارت بهداشت با در نظر گرفتن شرایطی همچون پراکندگی جغرافیایی، محدود کردن، تفکیک مشاغل پرخطر و کم ریسک، تعداد روزها و تعداد شرکت‌کنندگان می‌توانند این روز بازارها اقدام به فعالیت کنند.

 وی بیان کرد: تا الآن این بازار روزها جزو مشاغل پرخطر بودند و اگر می‌خواهند با زشوند باید تا آخر هفته بر اساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا تعیین تکلیف شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم با بیان اینکه این وضعیت پیش‌آمده باید تبدیل به فرصت شود، خاطرنشان کرد: این دست‌فروشان شامل 1200 خانوار می‌شوند که از این طریق روزی می‌خورند، تا چه زمانی خانه‌به‌دوش بوده و بساط خود را این‌طرف و آن‌طرف ببرند؟ درنتیجه این افراد باید ساماندهی شوند.

بهشتی افزود: در این جلسه مصوبه‌ای داشتیم که شهرداری مکان‌هایی را برای فروش این فروشندگان در نظر بگیرد که مسیر این مکان‌ها آسفالت شده و غرف شکیل‌تری داشته باشیم.

وی با تأکید بر تثبیت فروشندگان بازار روزها و شناسنامه‌دار شدن آن‌ها گفت: با انجام این کار نظارت بیشتری بر آن‌ها شده همچنین با کم کردن تعدادشان دیگر به‌صورت روزانه نمی‌توانند در چند نقطه گردش داشته باشند و یک تمرکز جمعیتی ایجاد می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم در پایان خاطرنشان کرد: از شهرداری خواسته‌ایم یک امکان‌سنجی داشته باشند که انجام این کار می‌تواند در اراضی خالی یا بوستان‌ها باشد، چراکه در صورت تثبیت نظارت‌های صنفی بیشتری می‌توان روی آن‌ها انجام داد.