جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰

معلمان روزانه حداقل چقدر باید حقوق بگیرند؟

معلمان روزانه حداقل چقدر باید حقوق بگیرند؟
معاون اداره کل حق بیمه تأمین اجتماعی درباره میزان حداقل حقوق معلمان بیمه شده طبق مصوبه شورای عالی کار در وزارت رفاه سخن گفت.
کد خبر : ۴۲۸۳۴۶

لیلا متعارفی معاون اداره کل حق بیمه تأمین اجتماعی در برنامه پرسشگر درباره توجه به عدالت آموزشی با اشاره به اینکه حدود 80 هزار معلم غیردولتی بیمه هستند، اظهار کرد: براساس اظهارات آموزش و پرورش 200 هزار معلم در مدارس غیردولتی فعالیت می‌کنند که مشخص نیست چه تعداد از آنها بیمه شده هستند، اما وظیفه داریم براساس قانون نسبت به بیمه معلمان نظارت‌های لازم را داشته باشیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران وی ادامه داد: با توجه به آمار و ارقام معلمان بیمه‌شده در مدارس غیردولتی مشخص است که برخی موسسان علی‌رغم نبود هیچ‌گونه مانعی از بیمه کارکنان‌شان غفلت کردند.

اداره کل حق بیمه تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه اگر آموزش و پرورش لیست حق بیمه را رد نمی‌کند، کوتاهی کار آنهاست و معلمانی که بیمه نشدند می‌توانند برای احقاق حقوق خود اقدام کنند.

متعارفی تصریح کرد: اگر آموزش و پرورش معلمان را به دلیل پیگیری احقاق حقوق خود برای بیمه شدن تهدید یا اخراج می‌کند، در حوزه وظایف ما نیست، اما وظیفه ما ایجاد بستری برای بیمه کردن معلمان است.

معاون اداره کل حق بیمه تأمین اجتماعی درباره افرادی که سابقه کاری داشتند اما هنوز بیمه نشده‌اند، گفت: این افراد اگر مستندات لازم را برای بیمه داشته باشند، حق بیمه محاسبه و براساس قانون از طریق کارفرما میزان بدهی پرداخت خواهد شد.
میزان دستمزد معلمان در مدارس

متعارفی درباره میزان دستمزد معلمان مدارس غیردولتی، گفت: برخی از مدارس حقوق‌های بسیار پایینی به معلمان می‌دهند که بر این اساس در آموزش و پرورش به دنبال تصویب آئین‌نامه برای میزان دریافتی معلمان هستیم.

وی اظهار کرد: طبق مصوبه شورای عالی کار، دریافتی هر روز حدود 37 هزار تومان به انضمام 110 هزار تومان مزایای انگیزشی است که باید این مبلغ در دستمزد همه کارکنان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی لحاظ شود و کسر از حق بیمه نباید از حداقل حقوق کمتر باشد.
اختلاف طبقاتی با عدالت آموزشی منافات دارد

عبدالرضا عزیزی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره تحقق عدالت آموزشی در سند تحول، گفت: در دهه 70 مسئولان به این نتیجه رسیدند که برای تحقق عدالت صرفا بخش دولتی پاسخگو نیست و براین اساس بخش خصوصی وارد عمل شد که البته این موضوع با اختلاف طبقاتی همراه بود.

وی ادامه داد: اختلاف طبقاتی با عدالت آموزشی منافات دارد، چرا که در بخش خصوصی امکانات متعدد و بیشتری در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: باید نیروی کافی در نظام آموزشی وجود داشته باشد تا عدالت آموزشی خدشه‌دار نشود، همچنین دریافتی مناسبی برای نیروی انسانی فعال داشته باشیم که اکنون برای معلمان چنین شرایطی وجود ندارد.

عزیزی گفت: در طرح تحول سلامت مزایای خوبی برای نظام سلامت در نظر گرفته شده است، بر همین اساس در آموزش و پرورش هم وزیر باید دولت و مجلس را قانع کند تا به موضوع تعلیم و تربیت بیشتر رسیدگی شود.