مریم حضرتی، در مورد انتخاب کدرشتههای پرستاری اظهارداشت: کد رشته های پرستاری اعلام شده برای دانشگاه های علوم پزشکی بندرعباس و کردستان در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری با سایر کد رشته های پرستاری اعلامی دانشگاه های علوم پزشکی هیچ تفاوتی ندارد.
به گزارش فارس وی با اعلام اینکه داوطلبینی که در رشته های گروه پرستاری پذیرفته می شوند، در مقطع کارشناسی چهار سال در دانشکده های پرستاری و مامایی تحصیل می کنند، ادامه داد: دانشجویان رشتههای گروه پرستاری همزمان با تحصیل در دانشکده های پرستاری برای گذراندن دوره های کارآموزی و کارورزی در بخش های مختلف بیمارستانی و مراکز درمانی حضور می یابند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، افزود: هر ساله ظرفیت های رشته های گروه پرستاری طبق اعلام دانشگاه ها از طریق سازمان سنجش در دفترچه کنکور سراسری منتشر میشود و در دفترچه اعلامی امسال مطلبی در رابطه با کد رشته های پرستاری در دانشگاه های علوم پزشکی بندرعباس و کردستان اعلام شده بود که باعث برداشت های متفاوت شد.
حضرتی به نقل از قائم مقام معاون آموزشی، خاطر نشان کرد: این کدهای اعلام شده در دانشگاه های علوم پزشکی بندرعباس و کردستان با کد رشته های پرستاری در سایر دانشگاه های علوم پزشکی هیچ تفاوتی ندارد و دانشجویان این دانشگاه ها برای گذراندن دوره های بالینی می توانند از ظرفیت بیمارستان های میناب و سقز نیز استفاده کنند.
معاون پرستاری همچنین افزود: بحثی که در رابطه با کد رشتههای پرستار بیمارستانی در سال گذشته وجود داشت به طور کامل خاتمه یافته و گروه های مختلف پرستاری از این جهت نگران نباشند.