پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۱

نتانیاهو: دیدار مهمی با پوتین خواهم داشت

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: این هفته به مسکو می‌روم و با پوتین دیدار مهمی خواهم داشت.
کد خبر : ۴۲۰۶۸۷

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار هفتگی خود با کابینه گفت: با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه طی روزهای آینده به بررسی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی خواهم پرداخت.

به گزارش ایسنا از خبرگزاری آسوشیتدپرس، وی بار دیگر بر عدم موافقت اسرائیل با حضور نیروهای ایرانی در داخل خاک سوریه در نزدیکی مرزهای فلسطین اشغالی تاکید کرد.

نتانیاهو از سوریه خواست به توافقنامه عدم درگیری امضا شده در سال ۱۹۷۴ درباره بلندی‌های جولان متعهد باشد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: این هفته به مسکو می‌روم و با پوتین دیدار مهمی خواهم داشت. این دیدار درباره تضمین ادامه هماهنگی امنیتی میان دو طرف و نیز تحولات منطقه خواهد بود.

وی تصریح کرد: در این دیدار بار دیگر روشن خواهم کرد که ما حضور نیروهای هم‌پیمان از جمله نیروهای ایرانی را در هیچ بخش از سوریه یا در مناطق نزدیک به مرزهایمان یا مناطق دور از آن نمی‌پذیریم.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی نتانیاهو در بخش دیگری از اظهارات خود اعلام کرد که وی انتقادات وارده درباره مصالحه‌اش با مقامات لهستان درباره قانون جنجالی ضد هولوکاست را درک می‌کند و این موضوع قابل توضیح است.

وی با دفاع از اقدام خود اعلام کرد که این اقدام برای تسهیل ماه‌ها تنش میان دو طرف انجام گرفته است.

وی ادامه داد: البته در این قانون همه جوانب لحاظ نشده است.

منتقدان نتانیاهو را به نادیده گرفتن تاریخ به دلیل ملاحظات سیاسی متهم می‌کنند.

چندی قبل رئیس‌جمهوری لهستان لایحه‌ای جنجالی را به امضا رساند که طبق آن کسانی که از عباراتی استفاده کنند که این کشور را همدست در اتفاقات مربوط به هولوکاست نشان بدهد، به زندان محکوم می‌شوند. اما این اقدام با انتقاد رژیم صهیونیستی و آمریکا همراه شد.

طبق این قانون، هرگونه اشاره به مشارکت کشور لهستان در جرایمی که نازی‌ها حین جنگ جهانی دوم مرتکب شدند، منع می‌شود. بر این اساس، استفاده از عبارت "کمپ‌های مرگ لهستان" غیرقانونی می‌شود چون اتباع این کشور هیچ‌گونه ارتباطی با کشتارهای موسوم به هولوکاست نداشتند. این لایحه ناقضان را به سه سال حبس محکوم می‌کند. همچنین تکذیب قتل حدود ۱۰۰ هزار لهستانی توسط ارتش شورشی اوکراین (UPA) حین جنگ جهانی دوم ممنوع می‌شود.