جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۰ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۹

فرار دختران سعودی به خارج

فرار دختران از عربستان یکی از پدیده‌های منفی جامعه عربستان است که به شدت تحت تاثیر افکار وهابیون قرار دارد.
کد خبر : ۳۲۷۶۷۱
فرار دختران از عربستان یکی از پدیده‌های منفی جامعه عربستان است که به شدت تحت تاثیر افکار وهابیون قرار دارد.

به گزارش تسنیم، رسانه‌های سعودی به پدیده فزاینده فرار دختران از کشور عربستان اذعان کردند. در این زمینه روزنامه عکاظ در مطلبی فرار دختران از عربستان را یک پدیده نگران‌ کننده خواند.

این روزنامه نوشت اخیرا دو دختر جوان دیگر از عربستان فرار کرده‌اند. عکاظ مقصد این دختران فراری را کره جنوبی اعلام کرد. به نوشته این رسانه، فرار دختران سبب کشمکش و جنجال در جامعه عربستان درباره دلایلی شده که به بروز این پدیده منجر شده است.

عکاظ نوشته است پدیده فرار دختران در لابلای خود، حکایت‌ها و جزئیات اجتماعی را به همراه دارد که تبیین حقیقت انگیزه‌های واقعی فرار امکان ندارد، زیرا هر حالتی شرایط خاص خود را دارد.

پدیده فرار دختران در عربستان یک پرونده قدیمی است و تا کنون هیچ راه حلی برای رنج‌های هر دختری که فرار می‌کند، پیدا نشده است، جز این‌که ما به تسلیم دختر فراری به خانواده‌اش پس از تدابیری اقدام می‌کنیم که می‌توان گفت برای شانه‌ خالی کردن از مسئولیت پناه دادن به دختر فراری انجام می‌شود.

فرار دختران سعودی به خارج
 
فرار دختران به مرزهای یک معضل نزدیک شده، چراکه تعداد دختران فراری افزایش یافته است، فرار عمل زشتی است که خانواده‌ها از علنی کردن آن خودداری می‌کنند.

این رسانه درباره دلایل فرار دختران سعودی به خارج از عربستان آورده است فرار دختران دلایل متعددی دارد،‌اما دو دلیل اصلی می‌توان در این زمینه مطرح کرد : خشونت جسمانی و لفظی و اوضاع اقتصادی هر خانواده و هر یک از این عوامل بستر اولیه ایده فرار است.

با ایجاد تغییرات اجتماعی ناشی از تاثیرات شبکه‌های ارتباط اجتماعی،‌دختران(سعودی) از نظر روانی تحریک می‌شوند که هیچ خشونت خانوادگی را نپذیرند و برای این کار به دنبال ایجاد منفذی برای فرار می‌گردند، اگر دختری استقلال مالی داشته باشد، ادعا می‌کند که در زندگی‌اش کاملا مستقل است،‌این احساس با سرسختی والدین دختر و فراهم نشدن نیازهای ضروری‌اش همراه می‌شود و به همین سبب دختران در معرض مسائل اغواکننده قرار می‌گیرند و به دنبال یافتن منابع مالی می‌روند تا نیازهای خود را برطرف کنند و اینجاست که به منبعی پناه می‌برند تا نیازهایشان را برطرف کند و هنگامی که نیازها افزایش یابد، ناپدید شدن یا فرار رخ می‌دهد.

این رسانه اذعان می‌کند که ایده فرار به خارج یک ایده شکست خورده است و علت شکست آن افزایش نیازهای مالی در حد بسیار زیاد است که این مسئله مستلزم وجود منبع مالی است که از طریق کار صورت می‌گیرد و به ندرت اتفاق می‌افتد که یک تبعه خارجی بتواند در کشور میزبان کاری پیدا کند.

عکاظ تصریح می‌کند پدیده فرار دختران به عنوان یک پرونده فشار اجتماعی است، واقعیت تاکید می‌کند که طرف‌های ذیربط توجه کافی به این پدیده با هدف دستیابی به راه‌حل‌های قانونی و اجتماعی ندارند.