چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۷
سناتور جمهوری‌خواه:

توافق احتمالا نتیجه منفی خواهد داشت

سناتور جمهوری‌خواه ایالت «کارولینای شمالی» ضمن انتقاد از تفاهم هسته‌ای «لوزان» تأکید کرد که توافق هسته‌ای با ایران احتمالا نتیجه منفی به همراه خواهد داشت.
کد خبر : ۲۳۸۳۱۶
صراط: سناتور جمهوری‌خواه ایالت «کارولینای شمالی» ضمن انتقاد از تفاهم هسته‌ای «لوزان» تأکید کرد که توافق هسته‌ای با ایران احتمالا نتیجه منفی به همراه خواهد داشت.

سناتور «ریچارد بر» سناتور جمهوری‌خواه ایالت «کارولینای شمالی» روز شنبه (دیروز) تصریح کرد که مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران احتمالاً به تسلیحات بیشتری در خاورمیانه منتهی می‌شود زیرا کشورهای دیگر که اعتقادی به توافق با ایران ندارند، تلاش می‌کنند و به دنبال ساخت تسلیحات خود می‌روند.
 
بنا بر گزارش «سیتیزن تایمز»، سناتور بر تأکید کرد  وقتی عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر، ترکیه و مصر می‌گویند که توافق پیشنهادی با ایران «یک توافق بد است و همگی آنها می‌روند و تسلیحات هسته‌ای خریداری می‌کنند، بگذارید اطمینان دهم که واقعاً‌ توافق پیشنهادی با ایران یک توافق بد است».
 
این سناتور جمهوری‌خواه این اظهارات را به جمعیتی بالغ بر 170 نفر در ضیافت سالانه «لینکلن-ریگان» جمهوری‌خواهان منطقه «بانکامب» در هتل رنسانس آشیویل مطرح کرد.
 
ریچارد بر تأکید کرد: اگر تلاش‌ها برای داشتن رئیس‌جمهوری است که بزرگترین گسترش سلاح هسته‌ای در جهان را تسریع بخشد، اوباما به طور قطع کسی است که چنین کاری را انجام می‌دهد.
 
هیأت‌های دیپلماتیک ایران و کشورهای موسوم به گروه 1+5 پنجشنبه (13 فروردین ماه) اعلام کردند به تفاهمی بر سر چارچوب توافق نهایی رسیده‌اند که قرار است زیربنای ادامه رایزنی‌ها تا ضرب‌الاجل خودخوانده 30 ژوئن (9 تیرماه) باشد.
 
این سناتور جمهوری‌خواه ضمن انتقاد از مواضع رئیس‌جمهور آمریکا در قبال برنامه هسته‌ای ایران گفت: چطور می‌توانیم با ایران به مذاکره بنشینیم و فکر کنیم که داریم آینده را می‌سازیم و این برای بچه‌ها و نوه‌های ما خوب است؟»
 
وی در ارتباط با تفاهم هسته ای لوزان گفت که به جزئیات  در این تفاهم اشاره‌ای نشده است و ادامه داد: چارچوبی وجود دارد که می‌گوید کشورهای مذاکره‌کننده با ایران، هرکاری که شما بخواهید را انجام می دهند که تنها به ما چیزی که شما از ما می خواهید را امضا می‌کنیم. من اطمینان ندارم که شما لزوماً بتوانید به کشوری که بزرگترین تأمین کننده مالی تروریسم در سطح جهان است، اعتماد کنید.
 
ریچارد بر به  تلاش خود بر روی لایحه‌ای اشاره کرد که اجازه به اشتراک‌گذاری بیشتر اطلاعات در بین تجار و با دولت فدرال برای مبارزه با حملات سایبری را می‌دهد و گفت که اوباما اقدام کافی برای مقابله با داعش صورت نداده است.
 
وی ادامه داد که سازمان تروریستی داعش در حال حاضر در 14 کشور حضور دارد و در مقایسه با دیگر سازمانهای تروریستی در تاریخ جهان، پول، سلاح و جغرافیای بیشتری دارد.
منبع: فارس