چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۳

اظهارات نجفی دولت خاتمی را رسوا کرد

اصولگرایان معتقدند اظهارات اخیر نجفی دروغ بودن ادعای 3 هزار بورسیه غیر‌قانونی دولت نهم را افشا کرده و رفتار غیر‌انسانی تیم محمد خاتمی نسبت به دانشجویان بورسیه شده را ثابت کرد.
کد خبر : ۲۰۱۶۳۲
صراط: اصولگرایان معتقدند اظهارات اخیر نجفی دروغ بودن ادعای 3 هزار بورسیه غیر‌قانونی دولت نهم را افشا کرده و رفتار غیر‌انسانی تیم محمد خاتمی نسبت به دانشجویان بورسیه شده را ثابت کرد.
 
*وطن امروز
 
«رکود رفت و برگشت» عنوان تیتر روزنامه وطن امروز درباره اظهارات متناقض معاون اول رئیس جمهور و شخص رئیس جمهور است.
 
وطن امروز در ابتدای گزارش خود در این باره نوشته است: توضیحات مسؤولان درباره آمارهای اقتصادی عجیب و غریب دولت هم نتوانست اقتصاددانان و مردم را قانع کند تا آنها رای به غیرواقعی و غیرملموس بودن این آمارها بدهند. تشکیک درباره آمارهای اقتصادی وقتی بیشتر می‌شود که حرف خود مسؤولان نیز متناقض می‌شود و مشخص نیست باید کدام‌یک از این اظهارات را بپذیریم. وقتی پازل سخنان متناقض مسؤولان را کنار هم می‌گذاریم، می‌توانیم به نتایج جالب و قابل تامل درباره اعلام آمارهایی مانند رشد اقتصادی 6/4 درصدی برسیم. موضوع آمارها اولین بار در نیمه شهریور و با سخنان روحانی کلید زده شد. روحانی 15 شهریور در مشهد گفت: «ما به شما قول داده بودیم بر رکود غالب خواهیم شد. ما طرح لازم برای عبور از رکود را آماده کرده‌ و بخشی را که نیاز به قانون داشت تقدیم مجلس کرده‌ایم اما امروز کنار مضجع امام رضا(ع) اعلام می‌کنم ما خوشبختانه از رکود عبور کرده‌ایم. محاسبات 3 ماه اول سال 93 اعلام می‌کند دولت از رکود عبور کرده است، امروز روزی است که باید دست به دست هم بدهیم برای رونق، برای اینکه رشد را در این کشور نمایان کنیم.»
 
در ادامه این گزارش آمده است:‌ معنای دقیق سخنان روحانی یعنی اینکه اقتصاد ایران رشد داشته است و از رکود خارج شده و آمارهای بهار 93 این را نشان می‌دهد در حالی که اصلا آماری در این زمینه منتشر نشده بود. جالب‌تر اینکه 26 روز بعد از این سخنان، جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور سخنانی برخلاف روحانی زد و 10 مهر (پنجشنبه هفته گذشته) اعلام کرد اقتصاد ایران هنوز در شرایط رکود قرار دارد: «در مقطع فعلی که اقتصاد کشور در شرایط رکود قرار گرفته است، توسعه صادرات غیرنفتی نقش تعیین‌کننده‌ای در خروج از این شرایط دارد و بر اساس نظر اکثریت اقتصاددانان، یکی از پیشران‌هایی که می‌تواند به خروج از شرایط رکود کمک کند، توسعه و رشد صادرات غیرنفتی است»
 
یادداشت روز وطن امروز به قلم حسین قدیانی و با عنوان «خطر در کمین برند جمهوری اسلامی»‌ نوشته شده و در آن از عملکرد وزارت امور خارجه انتقاد شده است.
 
در این یادداشت آمده است: درست برخلاف آنچه می‌پنداشتند که سیاست خارجه با دست فرمان وزیر امور خارجه، مهم‌ترین نقطه قوت این دولت است، اتفاقا باید گفت دیپلماسی جناب آقای ظریف به مهم‌ترین نقطه ضعف قوه مجریه بدل شده است. من البته این را قبول دارم که برخی بیش از آنکه نگاه به درون و اتکا بر عزم ملی داشته باشند، چشم به بیرون دوخته و متکی بر صدقه موهوم دشمنند، منتهای مراتب تو وقتی بیشترین وقت خود را وقف بدترین قرائت از سیاست خارجی یعنی وقف کرامت خیالی دشمن کنی، هرگز به معنای موفقیت در سیاست خارجه نیست. موفقیت در سیاست خارجی آنجاست که چه توافق ببندی، چه توافق نبندی، حافظ منافع ملی باشی. اصل را منافع ملی قرار دهی؛ حال ببینی با توافق به این مهم می‌رسی یا عدم توافق. ما نه توافق و نه عدم توافق، هیچ کدام را ذاتا ارزش نمی‌دانیم بلکه دنبال استیفای مضاعف منافع ملی هستیم که همانا ارزش در همین حفظ و بسط منافع ملی است. اگر منافع ملی از راه توافق حاصل می‌شود زنده باد توافق اما مرگ بر آن توافقی که بر پیکر مظلوم منافع ملی، چوب حراج می‌زند و به جای ساختار تحریم، فی‌الواقع ساختار منافع ملی را مخدوش می‌کند.
 
در ادامه این یادداشت آمده:‌ گویی توافق، بهشت است و عدم توافق، جهنم! و دقیقا همین‌گونه فکر می‌کنند عده‌ای که برمی‌دارند می‌گویند «هیچ توافقی بدتر از عدم توافق نیست.» آنهم نزد دشمن! در خاک دشمن! نزد دشمن، در خاک دشمن، آدمی آیا اینگونه سخن می‌گوید؟! به بعضی‌ها بربخورد یا نخورد و سردبیر محترم حذف کند یا نکند.برای من یکی اصلا و اساسا شخص دکتر ظریف، اندک موضوعیتی ندارد که بخواهم له یا علیه ایشان چیزکی بنویسم، چه کنم که ایشان وزیر امور خارجه است، آن هم وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی! وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی و این حرف‌ها که «هر توافقی بهتر از عدم توافق است»؟! واقعا اگر بنا بود آن همه بچرخیم که به اینجا برسیم، پس دیگر چرا این همه شهید داده‌ایم؟!
 
این روزنامه همچنین در مطلبی درباره بررسی بورسیه های وزارت علوم دولت قبل با اشاره به اظهارات نجفی سرپرست وزارت علوم تیتر زد «رو سیاهی باند خاتمی/ نجفی: 2100 بورسیه قانونی بوده اند»
 
*شرق
 
«بازجویی از سه وزیر احمدی نژاد»‌ عنوان تیتر انتخابی روزنامه شرق برای پوشش نشست خبری محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضائیه است.
 
روزنامه شرق همچنین در گزارشی از واگذاری های مشکوک در زمان ریاست مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی با عنوان «زن خانه دار؛ مالک 10 هزار متر زمین هتل هما» نوشت: یکی از پرونده‌هایی که این‌روز‌ها منتظر حکم دادگاه است، پرونده مبهم خصوصی‌سازی مجموعه هتل‌های «هما» است. واگذاری هتل‌های «هما» به سازمان تامین‌اجتماعی در زمان مرتضوی به دوسال و چندماه قبل برمی‌گردد، مجموعه هتل‌های «هما» به عنوان یکی از دارایی‌های زیان‌ده شرکت هواپیمایی «هما» یا‌‌ همان «ایران‌ایر» آبان‌ماه سال91 پس از چهاربار عرضه در فرابورس در مراسمی در سالن زمرد هتل «هما»ی تهران با حضور معاون‌اول رییس دولت وقت و سعید مرتضوی به‌عنوان رییس سازمان تامین‌اجتماعی و مدیرعامل وقت ایران‌ایر به تامین‌اجتماعی با قیمت حدود 650میلیاردتومان واگذار شد تا 500میلیارد آن صرف نوسازی ناوگان ایران‌ایر شود. اما به‌جای نونوارشدن ناوگان «ایران‌ایر»، تخلف مالی عجیبی در فروش این هتل‌ها در تاریخ خریدوفروش‌های سازمان تامین‌اجتماعی به ثبت رسیده است. چنانچه در سال90 ارزش 10هزارمتر زمین هتل «هما» دست‌کم 300میلیاردتومان برآورد شده بود اما ایران‌ایر آن را به قیمت تنها 47میلیارد به خانم «ع» فروخت.
 
روزنامه شرق همچنین در بازنشر مصاحبه علی یونسی دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی تیتر زد «جاری شدن ملاحظات دولت در وزارت اطلاعات زمان بر است». شرق در ابتدای این مصاحبه نوشت:‌ دستیار ویژه رییس‌جمهوری در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی گفته: «منطق سیاسی آیت‌الله مصباح را قبول نداریم.» علی یونسی، پدر معنوی «جبهه پایداری»- از مخالفان سرسخت دولت متبوعش- را فردی تندرو خوانده است.
 
این روزنامه همچنین اظهارات نجفی سرپرست وزارت علوم درباره بررسی بورسیه ها را با عنوان «2100 نفر از متهمان بورسیه ها مشکلی ندارند» پوشش داد و نوشت:‌ محمدعلی نجفی روز گذشته آخرین نتایج بررسی‌های وزارت علوم در پرونده بورسیه‌های مساله‌دار را اعلام کرد. او در حاشیه مراسم امضای موافقتنامه‌های همکاری‌های علمی و تحقیقاتی بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت نفت در جمع خبرنگاران در مورد بورسیه‌های غیرقانونی گفت: کمیته تخصصی رسیدگی به این پرونده‌ها تشکیل شده و پرونده بورسیه‌ها بر اساس آیین‌نامه‌های زمان خود مورد بررسی قرار می‌گیرد. وی افزود: تاکنون پرونده 450دانشجو مورد بررسی قرار گرفته است اما نیمی از کار هنوز باقی مانده و اینکه چه زمانی به اتمام برسد، بستگی به میزان وقتی دارد که اعضای جلسه برای کمیسیون اختصاص دهند.
 
روزنامه شرق همچنین در ویژه نامه ای برای بررسی بسته سیاستی خروج از رکود دولت مصاحبه های مختلفی را با کارشناسان این حوزه و در صدر آنها مسعود نیلی مشاور اقتصادی رئیس جمهور انجام داده است.
 
این روزنامه به نقل از مسعود نیلی تیتر زده است «اهل شوک درمانی نیستم»
 
*آرمان امروز
 
«آماده باش انتخاباتی معاون رئیس‌جمهور به زنان» تیتر یک روزنامه آرمان است که از گفتگوی خود با شهیندخت مولاوردی برگزیده  است.
 
مولاوردی در این گفتگو از زنان خواست تا در قالب تشکل های سیاسی آماده انتخابات مجلس شوند ودر پاسخ به این سوال که دولت برنامه ای برای دادن کرسی های مدیریتی به زنان دارد گفت: برنامه دولت حضور پررنگ زنان در بدنه دولت است و آقای رئیس‌جمهور هم بر این موضوع تاکید دارند و ما در حال برنامه ریزی نهایی برنامه هستیم.
 
وی در خصوص حضور بانوان در استادیوم های ورزشی گفت: در بحث حضور خانم ها در استادیوم ها برای ورزش هایی که منع و محدودیتی وجود ندارد ورود پیدا کردیم و توانستیم تاثیرگذار باشیم که البته منتظر نتیجه بررسی ها در کمیته مشترکی هستیم که با وزارت ورزش تشکیل شده است.
 
رضا رئیسی در گزارشی با عنوان «مذاکرات مطلوب ظریف ؛کابوس تندروها» انتقادات به مذاکرات هسته ای ظریف در نیویورک را اتهام زنی بی هدف تندروها علیه وزیر خارجه می خواند و می گوید: حضورظریف در «شورای روابط خارجی آمریکا» و بیان چند جمله از سوی وی دستمایه برداشت‌های آنچنانی و تاویل و تفسیرهای ناموزون شده و دو هفته‌ای می‌شود که روند انتقادات در رسانه‌های تندرو نسبت به این سخنان ظریف ادامه‌دار است. سخنانی که با خوانش معکوس دستمایه هجمه و حمله به ظریف شده و به‌خوبی نشان می‌دهد که برخلاف ادعای منتقدین این آنها هستند که رقابت‌های سیاسی داخلی را در مذاکراتی که با منافع ملی همه ایرانیان ارتباط وثیق دارد، دخیل می‌کنند.
 
وی مدعی است: ظریف تنها به یک گزاره بدیهی اشاره کرده و خطاب به اندیشمندان غربی در «شورای روابط خارجی آمریکا» که یک موسسه غیردولتی است، خطر زیاده‌خواهی و عدم انعطاف سیاستمداران غربی را گوشزد و تصریح داشته فرصت برای بازی برد-برد همیشگی نبوده و تابع رویکردهای عقلانی و فرصت‌شناسانه است. او با صراحت تاکید می‌کند بازخورد رفتارها در رویکرد عمومی مردم ایران متبلور خواهد شد و آنان باید معطوف به این مهم رفتارورزی سیاسی خود را تنظیم و تبیین کنند. اینکه مردم ایران آگاهانه و با ظرافت مذاکرات را رصد کرده و نسبت به آن واکنش نشان خواهند داد آیا موضعی انفعالی و یا مبتنی بر ضعف است که تندروها اینچنین جنجال و هیاهو به‌راه انداخته‌اند. آیا سخنان ظریف نشانه‌ای بر بلوغ و آگاهی ملت ایران و در دیگر سو اخطار و انذاری به اصلاح رویکردهای طرف غربی نیست؟
 
این روزنامه در مطلبی با عنوان «صدای وزارت کشور هم از قوانین قدیمی درآمد» خبر از اصلاح قوانین به منظور یکپارچه سازی و ایجاد وحدت خبر داد.
 
این روزنامه برای پوشش نشست خبری دیروز سخنگوی قوه قضاییه تیتر « تحقیق از سه وزیر وقت در رابطه با پرونده بابک زنجانی» را انتخاب کرده است.
 
*اعتماد
 
روزنامه اعتماد نشست خبری روز گذشته سخنگوی قوه قضائیه را با تیتر «سه وزیر احمدی نژاد در پرونده بابک زنجانی» پوشش داد و به نقل از محسنی اژه ای نوشت: در پرونده بابک زنجانی، سه وزیر و رئیس کل بانک مرکزی دولت سابق مورد تحقیق قرار گرفتند.
 
این روزنامه همچنین در مصاحبه ای با ابراهیم اصغرزاده فعال اصلاح طلب از قول وی تیتر زد «دولت روحانی بشکند اصلاح طلبان می شکنند» شرق این اظهارات اصغرزاده را پاسخ وی به اظهارات اخیر سعید حجاریان تلقی کرده است.
 
این روزنامه در ابتدای این مصاحبه نوشته است: «اصغرزاده اگرچه نگران آینده دولت روحانی است اما بازهم برخلاف سعید حجاریان می‌گوید که اگر روحانی بشکند، اصلاح‌طلبان می‌شکنند» وقتی هم به او که از برخی رفتارهای روحانی گلایه دارد می‌گویم یعنی ممکن است اصلاح‌طلبان و روحانی به نقطه جدایی برسند به‌سرعت می‌گوید: «خیر. اصلاح‌طلبان پشت دولت او را خالی نخواهند کرد. البته این پشتیبانی مشروط است.»
 
اصغرزاده در این مصاحبه گفته است: یکی از مشکلات همین بود که سرنوشت جنبش اصلاحات گره خورد به مسوولیت فاقد اختیار رییس قوه مجریه. از طرفی هم کارشکنی‌های جناح رقیب و ندانم کاری خودمان موقعیت پیچیده‌یی پدید آورد. آن زمان جریان اصلاح‌طلبی به هر قیمت در قدرت ماندن را به پیگیری مطالبات واقعی ترجیح داد و این آغاز انحراف بود. دولتمردان اصلاح‌طلب تصمیمات بدی نمی‌گرفتند ولی به‌شدت از اینکه به موقع تصمیم بگیرند معطل می‌ماندند در بی‌‌تصمیمی و تزلزل استاد بودند. این سستی در آن دوران باعث شد که دولت در سایه و جریانات خودسر که از اختیار و قدرت بی‌حد و مرز و فراقانونی برخوردار بودند به دنیا بفهمانند که اینجا چیزی تغییر نکرده و در بر همان پاشنه سابق می‌چرخد. گرچه سهم گروه‌های خودسر در قتل‌های زنجیره‌یی، وقایع 18 تیر و کوی دانشگاه تهران، حمله به وزرای دولت و تعرض علیه روشنفکران، حمله به توریست‌ها و بازرگانان خارجی، قتل‌های محفلی و خلاصه خلق هر 9 روز یک بحران و ده‌ها مورد کارشکنی دیگر در شکست اصلاحات کم نبود اما نباید از نقش فقدان راهبرد منسجم و نداشتن وحدت نظری غفلت کرد یا سهم ضعف سازمانی و نبود دیسیپلین تشکیلاتی را ندیده گرفت. نقایصی که هنوز هم ترمیم نشده و راه برون رفت از آن کشف نشده است.
 
وی همچنین درباره دولت روحانی و جایگاهش گفته است: گرفتاری دولت روحانی این است که نمی‌داند کارکردش چیست؟ فراجناحی است یا ائتلافی و به مثابه شرکت سهامی؟ اصلاح‌گراست و خواهان تغییر وضع یا اعتدالی و حافظ وضع موجود؟ جامعه‌گرا و سوسیالیست است یا نئولیبرال؟ بی‌طرف و معتدل است یا خنثی و منفعل؟ و اینکه به اهداف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با کدام استراتژی و با چه مقدورات و لوازمی می‌خواهد دست یابد و شعارهایش را اجرایی کند؟ وقتی واکنش روحانی را در برابر یک سوال ساده خبرنگار خارجی که از وجود روزنامه‌نگار زندانی پرسید، می‌بینیم متوجه می‌شویم که برداشت او با رای‌دهندگانش تا چه میزان فاصله دارد. وقتی او نمی‌تواند افکار عمومی داخلی را قانع و لااقل به همان منشور مورد نظرش اتکا کند با کدام راهبرد خواهد توانست مطالبات طبقات متوسط و محروم را عملیاتی کند یا به بخش‌های اقتصاد زیرزمینی و ممنوعه لگام بزند؟ سوالات بی‌شماری از این دست در افکار عمومی در حال شکل گرفتن است. اینکه پرونده آشتی ملی چه می‌شود؟ اینکه هم پیمانی راهبردی با روس‌های غیرقابل اعتماد کجای تبلیغات انتخاباتی‌اش بود؟ یا مثلا تمهیدات دولت روحانی برای برگزاری انتخابات مجلس شورا و خبرگان در سال آینده چیست و چگونه می‌خواهد برنامه‌ریزی کند که در برابر پیشروی افراطیون غافلگیر نشود؟
 
این روزنامه همچنین برای اظهارات روز گذشته نجفی سرپرست وزارت علوم درباره بورسیه ها تیتر «بورسیه های غیرقانونی از تحصیل محروم می شوند» را انتخاب کرده است.
 
این روزنامه در گزارشی در صفحه داخلی خود با عنوان «ادامه اختلافات بر سر تخلفات دولت سابق» نوشت: دعوای تخلفات دولت سابق تمامی ندارد؛ یک سال می‌شود که اصرار دولتی‌ها با انکار احمدی‌نژادی‌ها مواجه است. تا حالا هر چه بوده فقط پرونده‌هایی است که نه حکم محکومیت روی آنها قرار گرفته و نه حکم برائت. در این شرایط بازار تایید و تکذیب‌ها داغ است. در حالی که رییس هیات بدوی یک رسیدگی به تخلفات اداری دولت گذشته از «تخلفات گسترده» دولت نهم و دهم سخن می‌گوید، علی سعیدلو از نزدیکان محمود احمدی‌نژاد به سخنان اکبر ترکان واکنش نشان داده و خطاب به او گفته که «دقیقا بگویید کدام اموال را باید برگردانیم». اکبر ترکان سه هفته پیش با بیان اینکه خودرو‌ها، اموال و ساختمان‌ها که توسط برخی مسوولان دولت سابق در اختیار گرفته شده، هنوز به دولت بازگردانده نشده است، گفته بود: «هم اکنون این پرونده در دستگاه قضایی در نوبت رسیدگی قرار دارد.»
 
اعتماد همچنین برای بازنشر مصاحبه علی یونسی دستیار ارشد رئیس جمهور تیتر «پایگاه دولت را برای یک گروه خاص مصرف نمی کنیم» انتخاب کرده است.
 
*کیهان
 
روزنامه کیهان با تیتر «ضرب شست حزب الله به عملیات مشترک داعش و رژیم صهیونیستی»‌ به دفع حمله گروه تروریستی داعش به مواضع حزب الله لبنان اشاره کرد.
 
یادداشت روز امروز کیهان به قلم حسین شمسیان و با عنوان «لبخند دشمن به کمپین فرمایشی» نوشت: ماجرای تازه طرح خجالت بار یک کمپین با عنوان «هیچ توافقی بدتر از عدم توافق نیست» در فضای مجازی بود. کمپینی که با امضاء 5 کارگردان سینما آغاز شد و با افشاگری یکی از آنها، خیلی زودتر از آنچه انتظار می‌رفت، چراغ آن خاموش شد! درباره این کمپین و حواشی آن چند نکته مهم و گفتنی است: در حالی که نتانیاهو و جان کری، به صراحت اعلام کرده بودند که «عدم توافق بهتر از توافق بد است» سفارش دهندگان کمپین مذکور شعار «هیچ توافقی بدتر از عدم توافق نیست» را انتخاب کرده بودند! این یعنی اعلام نیاز شدید و مبرم به توافق! یعنی پذیرش هر شرط و عهدی به هر قیمتی! صرفاً برای اینکه توافقی کرده باشیم! اما چرا؟!
 
در ادامه این یادداشت آمده است:‌ پاسخ این چرا را چند روز قبل آقای ظریف در پاسخ به هاله اسفندیاری داده بود آنجا که گفت: «وقتی در سال‌های 2004 و 2005 توافقات ما به نتیجه نرسید، مردم مرا بازنشسته کردند و کسان دیگری را روی کار آوردند» (نقل‌به‌مضمون) این یعنی اصل برانجام توافق به هر قیمتی است برای باقی ماندن در قدرت و کوتاه کردن دست رقیب از بازگشت به قدرت! وگرنه چه کسی است که نداند توافق به هر قیمتی، نه با عقل جور در می‌آید و نه با منافع ملی. دلیل دیگری بر این مدعا که حصول توافق به هر قیمتی برای عده‌ای، هدف مهم و نهایی است، عبارتی است که در پوستر این کمپین آمده است: «قبل از پایان سال، بحرانی نهفته، که بر زندگی همه تأثیر گذاشته، می‌تواند حل و فصل شود...» اما نمی‌گوید عامل بحران کیست و حل و فصل آن چه بهایی دارد؟!
 
کیهان همچنین در ستون اخبار ویژه خود در مطلبی با عنوان «رمضان زاده: عارف به روحانی ترجیح داشت/ سال ۸۴ به هاشمی باختیم» نوشت: سخنگوی دولت اصلاحات معتقد است اصلاح‌طلبان انتخابات سال 84 را به هاشمی باختند. عبدالله رمضان‌زاده در مصاحبه با نشریه صدا و درباره پیروزی احمدی‌نژاد در انتخابات سال 86 گفت: احمدی‌نژاد در شرایط دوگانه احمدی‌نژاد- هاشمی سر برآورد، آن سال خیلی‌ها فقط نمی‌خواستند به هاشمی رای بدهند به همین دلیل آمدند به احمدی‌نژاد رای دادند. این یک واقعیتی است که نباید نادیده بگیریم. من یک مثال شخصی می‌زنم، مرحوم پدر همسر من در سی سال گذشته که من با این خانواده وصلت کردم در هر انتخاباتی از من مشورت می‌گرفتند و همواره به نظر من احترام می‌گذاشتند و آن را می‌پذیرفتند. در دور اول انتخابات ریاست جمهوری سال 84 از من مشورت خواستند و به دکتر معین هم رای دادند اما در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری سال 84 در رقابت دوگانه احمدی‌نژاد و هاشمی نه تنها از من مشورتی نخواستند، برعکس اصرار من برای رای دادن به آقای هاشمی را هم نادیده گرفتند و به احمدی‌نژاد رای دادند.
منبع: فارس