شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۱

موضع‌گیری ایران درباره ربایش دختران نیجریایی

معاون رئیس جمهور افزود: انجام این جنایات به نام دین است دینی که نمی‌تواند با چهره رحمانی و انسان خود میانه‌ای با اینگونه خشونت‌ها داشته باشد.
کد خبر : ۱۷۸۹۶۶
صراط - معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با محکوم کردن اقدام ضدانسانی گروه تکفیری تروریستی «بوکو حرام» در ربودن دانش‌آموزان گفت: سکوت در برابر این اعمال به منزله مشارکت در جنایات این گروه است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده، شهیندخت مولاوردی در نشست «همگرایی علیه تروریسم و افراط گرایی» که در دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد، گفت: کمتر از یک سال پیش به ابتکار رئیس جمهور قطعنامه‌ای علیه خشونت و افراطی گری در سازمان ملل به تصویب رسید.

مولاوردی ادامه داد: بر اساس مفاد این قطعنامه، هرگونه استفاده از خشونت با هر انگیزه‌ای محکوم است و هیچ توجیهی برای خشونت و افراطی گری وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در قطعنامه یاد شده نمی توان خشونت را به هیچ مذهب، تمدن و گروه قومی نسبت داد، افزود: نکته مهم در این قطعنامه این است که هدف قرار دادن زنان و کودکان، نقض حقوق بین‌المللی و بشر دوستانه و تلاش برای منحرف کردن افکار عمومی مردود است.

مولاوردی افزود: دولت‌ها باید برای مقابله با خشونت‌های فرقه‌ای متحد شده و رهبران جوامع به‌منظور مقابله با ترویج عقاید منفی گروه‌های افراطی تشویق شوند.

معاون رئیس جمهور افزود: انجام این جنایات به نام دین است دینی که نمی‌تواند با چهره رحمانی و انسان خود میانه‌ای با اینگونه خشونت‌ها داشته باشد.

وی گفت: امروز به اسم دین با حق تحصیل دختران مقابله می‌شود در حالی که خداوند به انسان آنچه را که نمی‌داند، می‌آموزد.

مولاوردی با تأکید بر توجه قرآن و اسلام به زنان و کودکان افزود: زنده به گور کردن دختران مظلوم پیش از اسلام در قرآن اشاره شده، اما گروه‌های افراطی به نام دین یک روز دختران را ملعبه جهاد النکاح می‌دانند، یک روز دختران را در افغانستان مسموم می‌کنند و امروز هم 238 نفر از دختران دانش آموزان نیجریه را به جرم آموختن، گروگان گرفته و تهدید به فروختن می‌کنند.

معاون رئیس جمهور افزود: این گروه خود را سخنگوی اسلام معرفی و افکاری را که ریشه در خرافات دارد به دیگران تحمیل می‌کنند، در حالی که این وظیفه همه جوامع است که به زدودن زنگارها از چهره دین به داد اسلام برسند.

مولاوردی گفت: معاونت امور زنان و خانواده به محض اطلاع از این خبر ناگوار با صدور بیانیه ای این اقدام را محکوم کرد و از مسئولان ذیربط و خیر خواهان دنیا درخواست کرد هر چه زودتر این دختران را به آغوش اسلام و خانواده‌هایشان بازگردانند.

وی همچنین از ارسال نامه‌ای در این خصوص به معاون اجرایی دبیرکل سازمان ملل خبر داد و افزود: از وزارت امور خارجه خواسته‌ایم این نامه را برای دبیرخانه جنبش عدم تعهد و دبیرخانه سازمان کشورهای اسلامی، دفتر سفارت جمهوری نیجریه در ایران و دفتر سفارت ایران در نیجریه برای ابلاغ به دولت نیجریه ارسال کنند.

وی ابراز امیدواری کرد: با این اعتراض‌ها بتوانیم جرأت ظهور و بروز بیشتر را از این جریانات خشونت بار بگیریم.
منبع: فارس