جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۲

شیوه جدید تطهیر سریع القلم

شخصی که هنوز پروتکل های ابتدایی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران را در پوشش اسلامی – ایرانی را رعایت نمی‌کند، چگونه می‌تواند حافظ منافع مردم ایران باشد؟ و این اقدام سریع القلم، بی‌احترامی و نقض قوانین جمهوری اسلامی ایران و نشانه عدم توجه به تابوها،آداب ورسوم وخطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی نیست؟
کد خبر : ۱۶۵۹۸۰
صراط: چندی پیش چهل و چهارمین اجلاس اقتصادی داووس در کشور سوئیس برگزار شد و رییس جمهور به همراه هیات همراه و برای استفاده از فرصت‌های بوجود آمده در عرصه بین المللی، در این اجلاس شرکت کردند.

اما آنچه بیش از همه و در فضای ایستادگی ملت ایران مقابل زیاده‌خواهی‌های غرب و نظام استکبار سبب حیرت می‌شود، پوشش ظاهری مشاور امور بین‌الملل رییس جمهور در اجلاس داووس است.

"محمود سریع‌القلم" که در این اجلاس شرکت کرده بود، با پوشیدن کراوات که یک نوع پوشش غربی است در این اجلاس شرکت کرد که تأمل برانگیز است.

دقیقا بعد از اینکه صدا و سیمای ایران تصویری از ایشان را با کراوات در اجلاس داووس نشان داد، حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی روحانی، در نامه‌ای به عزت الله ضرغامی سمت مشاور رییس‌جمهور برای سریع‌القلم را تکذیب کرد؛ این در حالی است که قبل از این ماجرا، ایرنا که همان خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی ایران است، از آقای سریع‌القلم به عنوان مشاور ارشد حسن روحانی در امور بین‌الملل نام می‌برد.

پس از پاک کردن صورت مسأله توسط آشنا به عنوان مشاور رئیس جمهور، روزنامه آفتاب یزد در سرمقاله امروز خود (دوشنبه پنجم اسفند) به قلم علی نظری، نماینده مردم اراک در مجلس ششم، کراوات را نماد غیر ارزشی ندانست، بلکه نوعی پوشش عادی دانست.

وی در یادداشت خود به رییس جمهور توصیه می کند که باید حل معمای پارادوکس در صفوف یاران و دوگانگی در حلقه مشاورینش را در دستور کار قرار دهد و اجازه ندهد فلان مشاور! بنابر سلایق شخصی به نفی دیگر مشاور دولت که مورد هجوم رسانه های خاص! می باشد بپردازد.

این نماینده مجلس ششم که 20 بهمن 87 به اتهام اقدام علیه امنیت ملی مدت 64 روز در بند 209 اوین بازداشت بود و با قرار وثیقه 150 میلیون تومانی از زندان آزاد شده، با تاکید بر اینکه سریع القلم مشاور روحانی است و به خاطر برخی خبرها مشاور بودنش تکذیب شده می نویسد: رد یا تایید هر مسئله انتصابی به رییس جمهور باید از ناحیه سخنگوی رسمی بیان گردد و اگر تیپ ظاهری اعم از کراوات یا محاسن تراشیده سریع القلم پاشنه آشیل دولت روحانی است، پس چرا سخنگوی دولت انتصاب مشاور کراواتی دولت را نفی نمی نماید؟!

نظری در ادامه بدون اشاره به تلاش خیلی از بزرگان سیاسی و اجتماعی و مذهبی قبل از انقلاب مانند دکتر بهشتی، شهید مطهری، هاشمی، دکتر مفتح، رهبرانقلاب و .... ،  بازرگان، شریعتی و سحابی را از مهمترین مراجع مبارزاتی نیروهای اسلامی قبل از انقلاب دانست و نوشت: بسیاری از روشنفکران دینی معاصر نظیر بازرگان، سحابی و دکتر شریعتی از چهره هایی هستند که مرجع مبارزاتی نیروهای اسلامی در قبل از انقلاب به شمار می رفتند دارای تیپ و ظاهری مشابه سریع القلم هستند! آیا این بزرگان به خاطر برخورداری از پوشش کراوات و حملات احتمالی باید مورد بی مهری قرار گیرند؟

علی نظری، سی دی ماه نیز در صفحه فیس بوک خود به گوشه هایی از خدمات بازرگان در طول حیاتش پرداخت و با نگاهی انتقادی نسبت به سکوت خبری درباره سالگرد درگذشت مرحوم بازرگان، نوشت: "افسوس می خورم مردی که بیش از ۸۷ سال عمر پر ثمرش را در راه احیای اندیشه ی دینی وخدمت به مردمش سپری کرد، مراسم سالگردش اینگونه در سکوت سپری شود! در یک کلام می توان او را نماد دینداری متساهلانه دانست."

این نماینده اصلاح طلب مجلس ششم گویا فراموش کرده اند که تفاوت شرایط اجتماعی و سیاسی قبل از انقلاب با شرایط حال حاضر که 35 سال از انقلاب اسلامی گذشته است تفاوتی از زمین تا آسمان است و ممنوعیت استفاده از کراوات چند سال بعد از وقوع انقلاب به صورت قانون درآمد و آن هم برای مدیران و مسئولین کشور و کارمندان دولت، و گرنه بسیاری از افراد هستند که در حال حاضر هم در جامعه از کراوات استفاده می کنند.

شخصی که هنوز پروتکل های ابتدایی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران را در پوشش اسلامی – ایرانی را رعایت نمی‌کند، چگونه می‌تواند حافظ منافع مردم ایران باشد؟ و این اقدام سریع القلم، بی‌احترامی و نقض قوانین جمهوری اسلامی ایران و نشانه عدم توجه به تابوها،آداب ورسوم وخطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی نیست؟



منبع: دانا