شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۳
چرا ورزشگاه ها خالی از تماشاگر شده اند

تماشاگران فوتبال در سالن های کشتی

رشته پهلوان پرور و مدال آورکشتی اکنون بیشتر از فوتبال تماشاگر دارد و اهالی فوتبال حسرت سالن‌های پرتماشاگر را می‌خورد.
کد خبر : ۱۵۳۰۵۶

صراط: لیگ برتر کشتی آزاد پنج‌شنبه گذشته با قهرمانی ثامن الحجج به پایان رسید. آنچه قابل توجه بود حضور حدود هفت هزار تماشاگر در سالن 12 هزار نفری ورزشگاه آزادی بود.

تماشاگران شور و نشاط خاصی به کشتی‌گیران دادند و دیدارهای رده بندی و فینال مسابقات با حضور آنها با شکوهی خاص برگزار شد.

دیدن سالن پر از تماشاگر اکنون برای فوتبالیست‌ها و اهالی فوتبال رشک برانگیز شده است. مسابقات لیگ برتر فوتبال در  ورزشگاه صدهزار نفری آزادی مدت‌هاست در سکوت سکوهای خالی برگزار می‌شود.

آن هم در حالیکه تیم ملی فوتبال توانسته به جام جهانی راه پیدا کند اما مشخص نیست که چرا مردم با فوتبال قهر کرده‌اند.

برخی گرانی بلیت را عامل اصلی این مسئله عنوان کردند و در نهایت بلیت بازی‌های لیگ برتر ارزان شد تا شاید تماشاگران دوباره برای دیدن فوتبال به ورزشگاه بروند.باید دید ارزانی بلیت می‌تواند سکوت سرد و سنگین ورزشگاه صدهزار نفری را بشکند یا خیر؟

اما برخی هم پرداختن به فساد در فوتبال و سخن گفتن مداوم از ناپاکی در فوتبال و زد و بند برای تغییر نتایج را دلیل اصلی دلزدگی مردم از این رشته ورزشی می‌دانند.

اگر این نظریه درست باشد شاید باید به اهالی کشتی هشدار داد که دیگر سخن از ناپاکی و زد و بند و رشوه در کشتی نزنند.

درست در همان شب قهرمانی ثامن الحجج خبر پیشنهاد رشوه 50 هزار دلاری به یک کشتی گیر خارجی منتشر شد تا کام رشته پهلوان‌پرور کشتی خیلی زود تلخ شود و جشن قهرمانی و مراسم اهدای جام خیلی زود آغشته به طعم تبانی و زد و بند شود.

به همین دلیل بسیاری از سرد و گرم چشیده‌های فوتبال معتقدند نباید کشتی خودزنی کند و به بیراهه‌ای که فوتبال رفت برود. چون آنها این راه رفته‌اند و حالا به ناکجاآباد بی‌تماشاگری رسیده‌اند.

اهالی فوتبال آنقدر به زد و بند و تبانی و دست‌های پشت پرده پرداختند که نتیجه‌اش سکوهای خالی این روزهای ورزشگاه‌هاست که حسابی توی ذوق هر فوتبالدوستی می‌زند.

با این حال کارشناسان خبره کشتی نظر دیگری دارند آنها می‌گویند نباید مسایل را لاپوشانی کرد. باید با فساد در کشتی به مبارزه پرداخت و با آن قاطعانه مبارزه کرد تا دیگر هیچ مدیر، مربی و کشتی ‌گیری جرات نکند دامن این رشته پهلوانی را به ناپاکی آلوده کند.

آنها می‌گویند باید مسایل تبانی و زد و بند در کشتی رسانه‌ای شود تا حساسیت‌ مسئولان چند برابر شود و با متخلفان در کشتی مبارزه شود. اگر با این فساد در همین سال‌های ابتدایی لیگ کشتی مبارزه شود دیگر شاهد گستردگی فساد در کشتی مثل آنچه در فوتبال رخ داد نخواهیم بود. نظریه‌ای که شاید به واقعیت نزدیک‌تر باشد.

کشتی‌ که رشته اول در مدال آوری و افتخار آفرینی برای ورزش کشور است کم کم دارد تبدیل به یکی از پرتماشاگرترین رشته‌های ورزشی هم می‌شود و این مسئله می‌تواند زنگ خطری جدی برای اهالی فوتبال باشد و آنها باید بدانند که اکنون از یک رشته انفرادی هم کمتر مخاطب دارند.

هیاهوی فوتبال با قهر تماشاگرانش دارد به سکوت قبرستانی در ورزشگاه‌ها تبدیل می‌شود.

فوتبال باشگاهی ایران تقریبا در حال تبدیل شدن به وضعیت فوتبال باشگاهی برخی از کشورهای کوچک خلیج فارس است.

آیا در این فصل،  فوتبال می‌تواند تعداد تماشاگرانش را به اندازه کشتی افزایش بدهد یا دیدن هفت هزار تماشاگر در ورزشگاه‌ها تبدیل به رویایی شیرین برای تیم‌های بزرگی مثل استقلال و پرسپولیس خواهد شد و آنها باید به حال سالن‌های پر از تماشاگر کشتی غبطه بخورند؟!

آیا زمان آن نرسیده که اگر فسادی هست مسئولان عزیز فدراسیون فوتبال هر چه زودتر روشنگری کنند و این قدر از روش « ماستمالیزه» کردن استفاده نکنند. راستی از پرونده قهرمانی چه خبر؟ این هفته خاص که قرار است رای اعلام شود چه زمانی می رسد؟ آیا روشن شدن مسائل تماشاگران را به ورزشگاه ها نمی کشاند؟ کاش خیلی زود دیر نشود.

منبع: فارس