شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۱ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۳
در صورت حل مشکلات اقتصادی

روحانی اسطوره می‌شود؟

حجت الاسلام والمسلمین علی‌زادسر، نماینده پیشین مجلس و چهره اصولگرا درباره حد و مرزهای حمایت از حسن روحانی می‌گوید
کد خبر : ۱۲۰۲۹۵
صراط: علي زادسر از چهره‌هاي باسابقه و در عين حال جوان اصولگراست كه سابقه سه دوره نمايندگي مجلس شوراي اسلامي‌از حوزه انتخابيه جيرفت و همچنين سال‌ها امامت جمعه شهر اسد آباد(زادگاه سيدجمال الدين اسدآبادي) را در كارنامه خود داراست‌. اين روحاني فعال سال‌هاي نه چندان دور مدتي از مركز ثقل اخبار دور بوده و كمتر اظهار نظر داشته است‌. هر چند كه خود هيچگاه به خبرنگاران و پرسش‌هاي آنان بي اعتنايي نمي‌كند‌؛ با اين حال شايد دوري از مركز عامل مراجعه كمتر خبرنگاران به وي شده است‌. به بهانه اعلام حمايت ائمه جمعه سراسر كشور از حسن روحاني در گفت و گو با علي زادسر كم و كيف حمايت‌هاي صورت گرفته از روحاني را مورد واكاوي قرار داده ايم.
 
علاوه بر رهبر معظم انقلاب‌، چهره‌ها و اشخاص مختلفي از جناح‌هاي متفاوت سياسي براي همكاري با دولت آقاي روحاني اعلام آمادگي كردند‌.اخيرا نيز شوراي سياست گذاري ائمه جمعه در ديدار با رئيس جمهور  منتخب بر همكاري با دولت تاكيد كردند‌؛ شما دلايل اين اقبال فراگير به دولت را در چه مي‌دانيد؟
حساب حمايت‌هاي بي دريغ رهبر معظم انقلاب اسلامي‌حضرت امام خامنه‌اي‌، از رؤساي جمهوري سازندگي‌، اصلاحات  و احمدي نژاد‌؛ با حساب حمايت‌هاي جناح‌ها‌، احزاب و اشخاص حقوقي ديگر فرق مي‌كند. امام خميني قدس سره و جانشين شايسته‌اش از جايگاه ولايت و امامت از منتخبين ملت هميشه حمايت كرده اند و بعد از اين نيز ادامه مي‌يابد.
اما اقبال گروه‌ها و جناح‌ها از همكاري با هفتمين منتخب ملت در يازدهمين انتخابات رياست جمهوري دلايلي دارد از جمله:
1_ رشد و بلوغ سياسي تدريجي جامعه   اسلامي‌ايران بزرگ و پهناور
2_ به ثمر نشستن بذر اخلاقي پاشيده شده در زمين بازي رقيبان در مسابقه انتخابات رياست جمهوري تا آنجا كه براي اولين بار همه نامزد‌ها به ديدن منتخب ملت رفتند.
3_ مواضع سنجيده و سخنان عاقلانه و خداپسندانه جناب حجت الاسلام والمسلمين دكتر روحاني
4_ توجه شخصيت‌هاي حقيقي و حقوقي به راي قاطع ملت به شعار‌هاي منتخب
5_ اقبال نوع بشر به قدرت. زيرا درجمهوري اسلامي‌رياست جمهوري مركز قدرت‌، ثروت‌، موقعيت‌، شهرت و مديريت است و آيا كسي را سراغ داريد كه از اين گونه متاع خوشش نيايد.
با توجه به سابقه امامت جمعه‌، اساسا حمايت از دولت از تريبون نماز جمعه چقدر مي‌تواند كمك حال دولت شود؟
نقش ائمه محترم جمعه در موافقت و مخالفت با هركس و هر چيز بسيار مهم است و جايگاه امامت جمعه ركن ركين نظام جمهوري اسلامي‌ است. خب معلوم است هرچه خطباي جمعه بيشتر حمايت كنند، عوامل دولتي و عناصر مديريتي در كل كشور دلگرم‌تر خواهند شد.
با شناختي كه از ائمه محترم جمعه داريد‌، فكر مي‌كنيد اين حمايت تا كجا ادامه خواهد داشت ؟
حمايت ائمه جمعه از مقامات و مخصوصاً رئيس‌جمهور‌، برمي‌گردد به عملكرد آنان در قبال مسائل فرهنگي،اقتصادي و بين المللي و ترازوي سنجش آنان نوع برخورد حضرت امام خامنه‌اي مدظله است. اگر رئيس جمهور يازدهم به فضل الهي بر محور ولايت حركت كند و بر مدار امامت بچرخد، قطعاً حمايت همه را اعم از روحانيت، جامعه مدرسين‌، حوزه‌هاي علميه، ائمه جمعه، سپاه‌، بسيج، ارتش‌، مساجد و‌.... خواهد داشت. و اگر خداي ناكرده چنين نكند‌، به سرنوشت رئيس جمهور فعلي نگاه كند و عبرت بگيرد.
از سوي ديگر نظر به اينكه شما چهره اي اصولگرا و با سابقه نمايندگي مجلس هستيد‌، حمايت جريانات سياسي از دكتر روحاني را چقدر جدي ارزيابي مي‌كنيد ؟ آيا ممكن است بخشي از اين جريانات بعد از مثلا سهم نگرفتن در دولت آينده به منتقدان يا مخالفان دولت تبديل شوند؟
تجربه بنده مي‌گويد قدرت‌، قدرت است. اصولگرا و اصلاح طلب نمي‌شناسد. آيا كسي را مي‌شناسيد كه رؤساي جمهور از آنان دعوت به همكاري كرده باشند و او گفته باشد چون افكار فرهنگي يا عملكرد اقتصادي شما را قبول ندارم، همكاري نمي‌كنم. روشن است كه اصلاح طلبان و اصولگرايان در زمان قدرت، سعي بر حذف يكديگر كردند و لاجرم منتقد همديگر شدند و آبروي مديريتي خويش را بر باد دادند.چنانچه واقعاً رئيس جمهور منتخب مردم فراجناحي عمل كند‌، مسلماً موج‌هاي انتقادي و خداي ناكرده تخريبي كمتر به حركت در مي‌آيند. و اميدواريم كه آقاي دكتر حداقل 50درصد به وعده‌هايش عمل كند و مفتون قدرت نشود كه قدرت حقيقتاً خطرناك است.
پرسش پاياني ام اين است كه ارزيابي كلي شما از چالش‌هاي دولت آتي چيست ؟ آيا اين احتمال وجود دارد كه دولت با كارشكني‌ها و سنگ اندازي‌هاي جدي در آينده نزديك مواجه شود؟   
بنده هميشه گفته و مي‌گويم‌، اينكه برخي از رؤساي جمهوري در چهار دوره رياست جمهوري مي‌گفتند‌، نمي‌گذارند كاركنم‌، دروغ است، دروغي بزرگ.
با جرات ادعا مي‌كنم اگر رئيس جمهور از چهارچوب شرح وظايف خويش بيرون نرود و خط قرمز‌هاي جامعه اسلامي‌ما را مراعات كند و قانون اساسي سر لوحه كارش باشد و مظهر قانونگرايي بشود، احدالناسي نمي‌تواند در كار او كارشكني كند و حركت او را كُند كند. دليل اين هم روشن است كه نه آقاي خاتمي‌و نه اين آقاي احمدي نژاد نتوانستند مصداق روشني ارائه دهند. بنده در مجلس پنجم در جلسه مشترك دولت و مجلس در حضور همه مقامات دو قوه از آقاي خاتمي‌پرسيدم  اگر كسي‌، شخصي، نهادي‌؛ مانع انجام وظايف رئيس جمهور مي‌شود و از عمل به وعده‌هايي كه داده‌ايد ممانعت به عمل مي‌آورد، معرفي بكنيد تا ملت به حسابشان برسند و ايشان هرگز پاسخ اين عرايض را نداد. يعني پاسخي نداشت كه بدهد. چالش اصلي دولت يازدهم اقتصادي است، اقصادي است، اقتصادي.
رئيس جمهور يازدهم بداند اگر اجمالاً مشكلات اجتماعي را كه اقتصادي و بيكاري است حل و فصل كند، اسطوره خواهد شد. جناب دكتر روحاني بداند (كه مي‌داند)، اينكه در سي و پنجمين سال پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي‌و يازدهمين انتخابات رياست جمهوري‌، اكثريت قاطع مردم مسلمان ايران به يك روحاني(آخوند) راي داده اند، شكر دارد و تشكر آن نوكري خالصانه مردم مسلمان است.
برادر محترم جناب آقاي دكتر روحاني رئيس جمهور مستحضر هستند كه اقبال عمومي‌مردم به جناب ايشان نعمتي خدايي است و اين موهبت الهي و موقعيت طلايي را مصروف خدمت به بندگان خدا بكند. بيشتر اين گروه‌ها و جناح‌ها و قدرتمندان دنبال منافع خودشان هستند و اكنون اگر شما را احترام مي‌كنند‌، چون رئيس جمهور شده‌ايد وگرنه خبري نبود. بنابراين دو اصل را سرلوحه قراردهيد و با توكل برخدا جلو برويد كه بر مشكلات فائق خواهيد آمد. اول؛ توجه خاص به نظرات و ارشادات ولايت مطلقه فقيه و همدلي و همراهي با حضرت امام خامنه‌اي در همه ابعاد داخلي و خارجي‌، سياسي و اقتصادي‌، فرهنگي و نظامي‌و خصوصاً جنگ نرم. دوم؛ منافع ملت را برهركس و هرچيز و هرحزب و گروه ترجيح داده و به همراه شايسته سالاري نظارت جدي و قاطع بر امور داشته باشند.
منبع: قانون