شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۵

کاردولت تولید تفکر است نه فیلم

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: این در حالی است که هنر سینما سال های سال است که در دست کسانی است که با ارزش های انقلاب بیگانه است.
کد خبر : ۱۰۷۲۲۱
صراط:عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در طرح سؤال خود از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتقاد از بی توجهی این وزارتخانه به ساخت فیلم هایی با محوریت بیداری اسلامی و انفعال در برابر توهین های صورت گرفته به ملت ایران، دین اسلام و انقلاب اسلامی گفت: اگر مدعی هستید که اعتبار لازم برای ساخت فیلم های ارزشی ندارید پس توضیح دهید که اعتبار ساخت فیلم پر هزینه ای همچون لاله را چگونه تأمین کرده اید.

سیدناصر موسوی لارگانی در نشست علنی امروز (یکشنبه اول اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی، در  بیان توضیحات خود در خصوص سؤال از سیدمحمدحسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حضرت علی در فرمایشات خود ۴ وظیفه حاکمیت دینی مبنی بر تعلیم، تربیت و معیشت را مطرح می کند که بدون شک یکی از ابزارهای تعلیم و تربیت هنر به خصوص هنر سینما است.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: این در حالی است که هنر سینما سال های سال است که در دست کسانی است که با ارزش های انقلاب بیگانه است.

موسوی لارگانی همچنین تصریح کرد: اینکه برخی می گویند سینما اصالتاً غربی است و در خدمت صهیونیست هاست به طور کامل اشتباه است سینما ابزاری است که باید در خدمت نشر ارزش های اسلامی قرار بگیرد.

این نماینده مجلس در ادامه این مطلب گفت: رهبر معظم انقلاب سال گذشته در دیدار با دست اندرکاران جشنواره فیلم عمار مطرح کردند که سینما ذاتاً اسلامی و از آن ما است اما این هنر امروز در اختیار غرب و جریان های باطل قرار گرفته و ابزار افکار منحط شده است.

وی ادامه داد: مشکل ما این است که فکر می کنیم کار دولت تنها تولید فیلم است اما در حقیقت کار دولت تولید تفکر است.

موسوی لارگانی در ادامه سؤال خود از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: چرا با وجود این همه مراکز فرهنگی محتواساز نظیر حوزه و دانشگاه حمایت لازم از محتواهای اسلامی نشده است.

وی افزود: به عقیده من بالاترین مشکل و معضلی که کارگردانان و بازیگران ما دچار آن هستند این است که هنوز نیازمند تربیت اسلامی بوده و مشکل دارند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه چه ساز و کاری برای حمایت از فیلم سازان ارزشی در نظرگرفته شده است گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت سینمایی آن در ارتباط با زندگی روستا نشینان و ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی چه کارهایی انجام داده است؟ چند فیلم با ارزش هنری و مخاطب پسند ساخته شده است؟

وی ادامه داد: تولید فیلم ضد اسلامی و ایرانی در هالیوود توقف پذیر نیست و فیلم هایی که در سال های اخیر علیه صاحت پیامبر ساخته شده مسلمانان را به واکنش وا داشته است.

موسوی لارگانی فیلم هایی از قبیل ۳۰۰، آرگو و آیت الله مقدس را نمونه هایی از توپخانه استکبار علیه جمهوری اسلامی ایران توصیف و تصریح کرد: فیلم سفینه با موضوع فرار تعدادی از دیپلمات های آمریکایی از لانه جاسوسی در پاییز امسال اکران می شود و در ماه های آتی قسمت دوم فیلم ۳۰۰ و رکن پنجم نیز به اکران گذاشته خواهد شد و در این بین وزارت ارشاد با چه منطقی منتظر مانده است تا آنها دست از خصومت بردارند.

وی با انتقاد از اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در عرصه سینما برای جهانی کردن انقلاب اسلامی اقدام مناسبی نکرده است گفت: ۳۰ میلیارد تومان اعتبار ساخت فیلم های فاخر برای ساخت فیلم های با ارزش و رقابت پذیر هزینه شده اما نتیجه مناسبی به دست نیامده است.

موسوی لارگانی با اشاره به ساخت فیلم لاله گفت: ساخت فیلم لاله با یک کارگردان هالیوودی با بودجه کشور در اوضاعی که گسترش اندیشه به بیداری اسلامی خواب را از چشم استکبار گرفته چه معنی دارد.

وی افزود: انتظار می رفت دستگاه های فرهنگی در این اوضاع به این موضوع توجه بیشتری می کردند و انتخاب موضوع فیلم لاله تا اندازه ای شگفت انگیز و متأثر کننده است که به نظر می رسد دست اندرکاران این فیلم به دنبال قرائت شعار جدید از شعار "از خون جوانان وطن لاله دمیده"پس از ۳۴ سال هستند.

موسوی لارگانی همچنین خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر این دست از اقدامات از جانبه مهاجرانی که امروز در دامن بهایی ها قرار گرفته و به بهایی بودن خود افتخار می کند صورت می گرفت شاید توجیه پذیر بود اما این کوتاهی ها از جانب شما که سابقه مناسبی دارید بسیار جای تأسف دارد.

وی تأکید کرد: چند فیلم علیه کسانی که همه ساله علیه ارزش های جمهوری اسلامی فیلم می سازند ساخته اید ۷۵ درصد بودجه ساخت فیلم توسط دولت پرداخت می شود اما متأسفانه پاسخ های لازم به کسانی که از ابزار سینما علیه ما استفاده می کنند داده نشده است.

موسوی لارگانی همچنین گفت: در زمانی که اکثریت حکومت ترکیه لاییک و لامذهب بودند در پاسخ به توهین های هالیوود به کشور ترکیه فیلم ضد آمریکایی دره گرگ ها در این کشور ساخته شد اما در کشور اسلامی ما با وجود این همه توهین و تبلیغ صورت گرفته علیه نظام مقدسات و پیامبر اقدام مناسبی صورت نگرفته است.

وی تأکید کرد: نقش سینما در شهرهای کوچک و روستاها در کجا است؟

سیدناصر موسوی لارگانی در بخش دوم صحبت های خود پس از بیانات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اشاره به کارنامه فیلم سازی وزارت فرهنگ در دوره وزارت وی گفت: شاید فیلم هایی که آقای وزیر مطرح می کنند ساخته شده باشد اما مسئله این است که این فیلم ها چقدر ارزش داشته و در سطح جهانی و حداقل در سطح منطقه ای چقدر مخاطب دارد.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اظهارات سیدمحمدحسینی مبنی بر اینکه اعتبار کافی برای ساخت فیلم ارزشی در اختیار ندارند گفت: آقای وزیر مطرح می کنند که پول در اختیار ندارند پس پاسخ دهند که چطور برای ساخت فیلم لاله اعتبار دارند.

موسوی لارگانی همچنین تأکید کرد: در زمان ایشان فیلم جدایی نادر از سیمین و بسیاری از آثاری که ارزش های مذهبی را به سخره گرفت، قصاص را زیر سؤال برد و احکام دینی را مسخره کرد ساخته شد اما جواب قانع کننده ای به آنها داده نشد.

این نماینده مجلس در خصوص ساخت فیلم قلاده های طلا نیز گفت: رهبری ۲ سال در خصوص موضوع فتنه گران و فتنه هشدار دادند و در همان زمان فیلم قلاده های طلا ساخته شده اما متأسفانه بعد شاهد بودیم که بازیگران این فیلم بایکوت شدند.

وی ادامه داد: معاون شما چندی پیش گفتند فیلمنامه ارزشی بیاورید تا من ندیده تأیید کنم و این حرف یعنی مسخره کردن ارزش ها به این معنی که ما هیچ ارزشی نداریم و بیان این دسته از مطالب در دولتی که با شعار حزب اللهی سر کار آمده است قابل قبول نیست.

موسوی لارگانی با انتقاد از کوتاهی وزارت ارشاد در ساخت فیلم هایی با مضامین بیداری اسلامی تأکید کرد: رهبر انقلاب بیداری اسلامی را موضوعی مهم در فیلم سازی عنوان کردند اما متأسفانه حرکت قابل توجهی در این خصوص انجام نشده است.

عضو کمیسیون اقتصادی با انتقاد از کوتاهی وزارت ارشاد در پاسخ دادن به فیلم آرگو گفت: فیلم ضد ایرانی و ضد انقلابی آرگو بخشی از واقعیات انقلاب ۵۷ را وارونه جلوه داد و متأسفانه سینمای ما زبان گویایی برای پاسخ به آن نبود.

موسوی لارگانی با تأکید بر اینکه تحقق سینمای فاخر در گرو توجه به سینمای دفاع مقدس است گفت: متأسفانه گاهی شاهدیم که فیلم های دفاع مقدس جنبه عشقی و احساسی پیدا می کند اما واقعیت این است که بعضاً رزمندگان ما در ۸ سال دفاع مقدس سال به سال نیز فرصت سر زدن به خانه و خانواده های خود را نداشتند.

موسوی لارگانی در خاتمه صحبت های خود خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: چرا اجازه ساخت فیلم هایی با این دست از مضامین را می دهید.
منبع: تابناک
برچسب ها: تفکر فیلم دولت صراط