شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۸
علی مطهری:

مشایی رجل سیاسی نیست

اين كه برخی افراد عنوان می کنند که من از رهبری برای کاندیداتوری در انتخابات کسب اجازه كردم، تعبیر اشتباهی است.
کد خبر : ۹۹۵۶۴
به گزارش صراط،علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفتگویی  پیرامون مسائل روز کشور و بحث انتخابات انجام داده است.

او در این گفتگو ضمن تأکید بر اینکه مشایی را رجل سیاسی نمی داند، از این می گوید که اگر یک استاد دانشگاه در کلاس درس به تبلیغ علیه نظام بپردازد می توان با او برخورد کرد.

 منتخبی از گفتگوی مطهری را در ادامه می خوانید:

_ اگر استادی در کلاس درس، خارج از موضوع درس، به تبليغ عليه نظام بپردازد می توان با وی برخورد کرد اما اگر در چارچوب سرفصل هاي درس خود، ضمن بيان مطالب معين شده، نظر كارشناسي مخالف خود را هم بيان كند يا داراي ديدگاه هاي اجتماعي و سياسي متفاوت از ديدگاه نظام باشد نمی توان به این بهانه وی را از حق تدریس محروم نمود.

_ ما در کشور نیاز به احزاب قوی و فعال داریم. همین آشفتگی که ما در ایام انتخابات با آن روبرو می شویم به دليل فقدان احزاب اصیل، با سابقه و فعال است. اگر احزاب قوی وجود داشته باشند می توانند به عنوان اتاق فکر عمل کرده و كادرسازي نمایند و کاندیداهای مناسب را به جامعه معرفی كنند و مردم با اعتماد به يك حزب به کاندیدای مورد حمایت او رای دهند و این سردر گمی که اکنون شاهد آن هستیم وجود نخواهد داشت و پس از انتخاب نيز حزب پاسخگوي معرفي خود خواهد بود. با وجود احزاب قوی و شناسنامه دار، فرصت طلبان قادر نخواهند بود از فضای آشفته سوءاستفاده کنند و سوار بر قدرت شده و 4 یا 8 سال کشور را دچار حوادث و مشکلات نمایند. از این نظر حضور احزاب ضروری است.

_ نگاه درست به اصل ولایت فقیه یکی از لوازم تشکیل احزاب قوی است.

_ عده ای تلاش می کنند تا رهبری را وارد عرصه انتخابات کنند، در حالی که خود ایشان چنین روش و نگاهی ندارند. رهبری نهایتا برخی معیارها را بیان می کنند و در بعضی مواقع صراحتا اعلام نموده اند که نظر بنده را کسی نمی داند. متاسفانه عده ای کاسه های داغ تر از آش طوری به جامعه القا می کنند که مثلا نظر رهبری به آقای الف است.

_ اين كه برخی افراد عنوان می کنند که من از رهبری برای کاندیداتوری در انتخابات کسب اجازه كردم، تعبیر اشتباهی است.

_ گروه آقای احمدی نژاد هم اگر نظرشان روی آقای مشایی باشد، جای بحث دارد. بنده اصولا آقای مشایی را رجل سیاسی نمی دانم که بخواهند کاندیداي رياست جمهوری شوند. گذشته از اینکه ایشان افکار خاصی دارند که با ایدئولوژی و آرمانهاي انقلاب سازگاری ندارد، کسی که صرفا چند سال رئیس دفتر رئیس جمهور يا رئيس ميراث فرهنگي بوده رجل سیاسی محسوب نمی شود.

_آقاي مشايي کسی است که می گوید دوران اسلام گرايي، به دلیل اینکه القاعده و طالبان هم دم از اسلام می زنند خاتمه یافته است و باید بجای اسلام از ایران و مکتب ایران سخن گفت يا معتقد است که اسلام یعنی عشق به همه انسانها و دین اسلام با مسیحیت و سایر ادیان تفاوتی ندارد. این افکار در ظاهر برای عده ای خوشایند است اما در واقع بسیار خطرناک است. نوعی عرفان کاذب و صوفی گری است.

اگر گروه آقاي احمدی نژاد نتواند مشایی را وارد کند به احتمال قوي با جبهه پایداری متحد شده و کاندیدای مشترکی را وارد صحنه انتخابات می کنند. اصولگرایان هم در حال حاضر با تعدد کاندیدا مواجه اند. اگر اصلاح طلبان با شخصی مانند آقای خاتمی به صحنه بیایند، قطعا اصولگرایان با نامزد واحد به صحنه خواهند آمد، در غیر این صورت چندین کاندیدا خواهند داشت. اینکه رای مردم به سمت کدام گروه است، اکنون قابل پیش بینی نیست.

_ اشتباهی که در سال 84 رخ داد كه عده اي به علت بغضی که با آقای هاشمی داشتند در زمره حامیان آقاي احمدی نژاد قرار گرفتند و به کشور آسیب جدی وارد شد نباید مجددا تکرار شود. در گروه آقای احمدی نژاد هم نیروهای شایسته وجود دارد که باید از آنان بهره گرفت.

آخرین اخبار و تصاویرفرهنگی را در سرویس فرهنگی صراط بخوانید.


منبع: قانون