پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۸:۲۰
موازنه وحشت به نفع ايران برقرار است

اشتباه بزرگ احمدي‌نژاد،علت ادعاي مذاكره از سوي آمريکاست

آنهامي خواهند با فشارهاي مختلف سياسي بين‌المللي، اقتصادي، تحريمي و... ما را مجبور به تسليم کنند؛ چرا که از نظر نظامي متوجه شده‌اند که از پس ما بر‌نمي‌آيند، چرا؟ چون ما توانستيم به توازن وحشت در مقابل آنهادست يابيم و امنيت منطقه‌اي آنان را به خطر بيندازيم.
کد خبر : ۹۸۱۴۷
آنهامي خواهند با فشارهاي مختلف سياسي بين‌المللي، اقتصادي، تحريمي و... ما را مجبور به تسليم کنند؛ چرا که از نظر نظامي متوجه شده‌اند که از پس ما بر‌نمي‌آيند، چرا؟ چون ما توانستيم به توازن وحشت در مقابل آنهادست يابيم و امنيت منطقه‌اي آنان را به خطر بيندازيم.

پرونده‌اي كه بسته شد 

به گزارش صراط، با توجه به شرايط مذاکرات ايران با آژانس و ۱+۵ و ايستادگي ايران در برابر زورگويي آمريکا و اتحاديه اروپا، و همچنين مشکلات استکبار جهاني در منطقه و در کشورهاي اشغال شده اي نظير عراق و افغانستان، سردمداران ايالات متحده هر از گاهي به مطرح کردن مذاکره با ايران روي آورده‌اند. اما اين پايان کار نبود؛ چرا که جمهوري اسلامي ايران حتي با وجود تحريم‌هاي ناجوانمردانه آمريکا و اتحاديه اروپا و حتي با وجود مشکلات اقتصادي در کشور تن به مذاکره در شرايط نابرابر نداده است. اگر چه برخي مسئولين کشور نيم نگاهي به اين درخواست داشتند، اما تحليل‌هاي هوشمندانه و مدبرانه رهبري در ديدار با مردم تبريز پرونده مجداً اين موضوع را بست. 

توقع آمريکايي 

در ديدار اخير مردم شهيدپرور تبريز، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با استناد به رفتار و گفتار ‌دولتمردان امريکايي، آنان را افرادي غيرمنطقي، داراي حرف وعمل متناقض و روحيه زورگويانه دانستند وخاطرنشان کردند: آمريکاييها توقع دارندکه ديگران در مقابل حرفهاي غيرمنطقي و زورگويي‌هاي آنها تسليم شوند، همانطور که برخي تسليم شده‌اند اما ملت ايران و نظام جمهوري اسلامي تسليم شدني؛ نيست زيرا منطق، توانايي و اقتدار دارد.


ايشان يکي ديگر از موارد غيرمنطقي بودن آمريکاييها و تناقض ميان ادعا و عمل آنها را، ادعاي آنها مبني بر مقابله با سلاح هسته اي برشمردند و افزودند: آمريکايي‌ها براساس اين ادعا، يازده سال پيش، به عراق حمله کردند اما بعدها مشخص شد اين ادعا از اساس نادرست بوده است. 

حضرت آيت‌الله خامنه اي يکي ديگر ازمصاديق تناقض ميان حرف و عمل دولتمردان آمريکايي را، ادعاي آمادگي مذاکره با ايران به منظور حل مسائل ميان دو کشور ‌دانستند و افزودند: اين ادعا در حالي مطرح مي‌شود که آمريکاييها حرفهاي ناشايست وخلاف واقع را به نظام جمهوري اسلامي نسبت مي‌دهند. 

الگويي براي سرشكستگي انقلابيون 

رهبر انقلاب با اشاره به اينکه آمريکايي‌ها در بحث مذاکره، با تکيه به شبکه خبري رسانه اي تحت تسلط صهيونيستها و آمريکايي‌ها، به دنبال فريب دادن افکار عمومي جهان، ‌منطقه و ايران هستند.افزودندک: غرض اصلي دولتمردان آمريکا ازطرح پيشنهاد مذاکره را تبليغ و هياهو درباره تسليم شدن ملت و نظام ايران است. آنها مي‌خواهند به ملتهاي مسلمان و سربرافراشته منطقه، نشان دهند که جمهوري اسلامي ايران هم با همه سرسختي و ايستادگي، عاقبت پاي ميز مذاکره و مصالحه آمد، بنابراين شما نيز چاره اي جز تسليم نداريد.


ايشان معناي حقيقي گفت و گو در عرف آمريکا و غربيها را پذيرش حرفهاي آنان در پاي ميز مذاکره خواندند و افزودند: آنها با همين نگاه غيرمنطقي، در تبليغات اخيرشان مي‌گويند مذاکره مستقيم کنيم تا ايران را به دست برداشتن از انرژي هسته‌اي و غني سازي قانع و وادار سازيم اما اگر خواهان گفت و گوي حقيقي و منطقي بودند بايد مي‌گفتند مذاکره کنيم تا ايران استدلالها و ادله خود را بگويد و مسائل عادلانه بررسي شود. رهبر انقلاب اين سؤال را مطرح کردند که با توجه به اين نگاه حاکم بر دولتمردان آمريکايي وانتظار آنها براي تسليم شدن ايران، اگر دولت ايران هم پيشنهاد گفت و گو را بپذيرد آيا مذاکره به درد مي‌خورد و اصلاً به جايي مي‌رسد؟ 

تجربه ۱۵ ساله 

رهبر انقلاب با اشاره به اقدام آمريکايي‌ها در قطع مذاکره هنگام کم آوردن در مقابل حرفهاي منطقي ايران افزودند: در۱۵ سال گذشته، دو سه بار آمريکايي‌ها با تأکيد بر اينکه گفت و گو خيلي ضروري، فوري و حياتي است در برخي مسائل درخواست مذاکره کردند، يک يا دو مأمور دولتي هم رفتند و با آنها گفت و گو کردند، اما به محض اينکه در مقابل حرفهاي منطقي ايران، جوابي نداشتند مذاکره را قطع کردند و با استفاده از شبکه رسانه‌اي بين المللي خود وانمود کردند ايران مذاکره را قطع کرده است. ايشان پرسيدند آيا با وجود اين تجربيات، باز هم لازم است بي‌منطقي آمريکاييها را در مذاکرات تجربه کنيم؟


وعده‌هاي دروغ 

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، تبليغات امريکايي‌ها را درباره لغو تحريم‌ها در پي مذاکره با ايران، وعده اي دروغ دانستند و افزودند: آنها به خيال خام خود فکر مي‌کنند ملت از تحريم‌ها به ستوه آمده، بنابراين با شنيدن اين وعده، مشتاق مذاکره با امريکا مي‌شود و به مسئولان کشور فشار مي‌آورد.


رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: در واقع، اين وعده نيز از همان حرفهاي فريبکارانه است و نشان مي‌دهد آنها به دنبال مذاکره حقيقي و عادلانه نيستند بلکه تسليم شدن ملت ايران را دنبال مي‌کنند در حالي که اگر ملت ايران مي‌خواست تسليم امريکاييها باشد اصولاً انقلاب نمي‌کرد. ايشان در اِشکال جدي ديگري به ادعاي امريکايي‌ها مبني بر لغو تحريم‌ها با مذاکره تأکيد کردند: هدف تحريم‌ها، همچنانکه بارها گفته‌اند خسته کردن ملت ايران و جدا کردن ملت از نظام اسلامي است بنابراين اگر مذاکره هم انجام شود اما ملت همچنان در صحنه باشد و بر حقوق خود پافشاري کند، تحريم‌ها وجود خواهد داشت. 

تفهيم، نه مذاكره 

بيانات مقام معظم رهبري در روز ۲۸ بهمن ماه سال جاري درباره چرايي مضرات مذاكره با آمريكا موضوعي است كه حسين شيخ الاسلام، مشاور امور بين الملل رئيس مجلس شوراي اسلامي ايران براي تبيين بيشتر آن به هفته نامه يالثارات مي‌گويد: آمريکايي‌ها به دنبال مذاکره با ايران نيستند بلکه از ابتدا همواره به دنبال تسليم ايران بوده‌اند. يعني آنها در حال حاضر يک فشار عظيمي بر ما مي‌آورند تا ما تسليم آنها شويم و آنها به نتيجه مورد نظر خود برسند. آنها اگر مي‌خواهند با ما مذاکره داشته باشند بايد شرايط دو طرف مذاکره مساوي و برابر باشد.


آمريکايي‌ها با دنيا هم به صورت نابرابر برخورد کردند. براي مثال مي‌توانيم به کشور سوريه اشاره کنيم که از طرفي آمريکايي‌ها ادعا مي‌کنند که مي‌خواهند با مقامات سوريه مذاکره کنند اما از طرفي تروريست‌ها را مجهز مي‌کنند. در شرايطي که بافشار مذاکره اي صورت گيرد طرفي که تحت فشار است مجبور است که حرف طرف مقابل را گوش دهد. 

موازنه وحشت 

شيخ الاسلام در ادامه گفت: از ابتدا آمريکايي‌ها به دنبال تسليم ما بودند که حالا فشار عظيمي روي ما مي‌آورند و تسليحات اتمي هم بهانه است. آنها بر‌اي اينکه بتوانند جريان بين المللي را عليه ما بسيج کنند، اين مسئله را تکرار مي‌کنند که ايران مي‌خواهد بمب اتم بسازد، اما مگر خودشان بمب اتم ندارند؟ در اين رابطه حضرت آقا هم بدرستي فرمودند که مگر اينها کساني نيستند که از بمب اتمي استفاده کردند مگر الان خودشان بيشترين خرج را در پيشبرد اسلحه نظامي هسته اي نمي‌کنند. 


اين کارشناس بين الملل ادامه داد: حالا ما که خودمان مي‌گوييم بمب اتمي نمي‌خواهيم، صرفي هم براي ما ندارد، عقلاني هم نيست، در سياست‌هايمان هم جايي ندارد و شرعا هم نظرحضرت آقا و ولي فقيه را اعلام مي‌کنيم، باز آنها اصرار دارند که ما مي‌خواهيم بمب اتمي بسازيم. آنها به دنبال دستاويزي بين المللي براي فشارهاي سياسي هستند. آنهامي خواهند با فشارهاي مختلف سياسي بين المللي، اقتصادي، تحريمي و... ما را مجبور به تسليم کنند؛ چرا که از نظر نظامي متوجه شده‌اند که از پس ما بر نمي‌آيند، چرا؟ چون ما توانستيم به توازن وحشت در مقابل آنها دست يابيم و امنيت منطقه اي آنان را به خطر بيندازيم، ما به صورت آنها سيلي زديم و درحال پيشرفت براي نابودي اسرائيل هستيم. 

مذاكره برسر عراق و افغانستان 

وي درباره تجربه ايران درباره غير منطقي بودن آمريکايي‌ها در ايران گفت: ما در رابطه با عراق و افغانستان با آمريکايي‌ها صحبت کرديم، و اين صحبت به اين دليل بود که مردم افغانستان و عراق مي‌گفتند که شما دعواي خودتا ن با آمريکايي‌ها را آورديد در خاک ما و آمريکاييها مي‌خواهند بروند بيرون اما از طرفي مي‌ترسند که شما‌ها جاي آنها را بگيريد و ما به آنها براي اطمينان دادن تلاش کرديم و اعلام کرديم که نمي‌خواهيم جاي آمريکايي‌ها را بگيريم، ما قصد سوء استفاده از خاک عراق را نخواهيم داشت و دليل گفت و گو اين بود که به خاطر مشکل ما با آمريکا، ملت عراق و افغانستان هزينه‌اي نپردازند.
 
ولي آنجا هم آمريکايي‌ها نامردي کردند، البته ما چشممان باز بود، مرجعيت عراق و ملت عراق چشمانشان باز بود، آمريکايي‌ها مي‌خواستند در عراق بمانند و مي‌خواستند قرارداد کاپيتولاسيون را در عراق اجرا کنند، همچنان که الان مي‌خواهند به ملت افغانستان اين کار را تحميل کنند. 

خود آمريکايي‌ها مي‌دانند که ارتش آنها خيلي وحشي و فاسد است، براي همين اجازه نمي‌دهند جايي بماند مگر اينکه قرارداد کاپيتولاسيون با آنجا ببندد(!) آمريکايي‌ها داشتند اين را به عراق تحميل مي‌کردند که با بيداري مرجعيت و تدابير آقا و دولت عراق اين قرارداد تبديل به قرارداد خروج آنها از عراق شد. البته در افغانستان هم درتلاش هستند اين قانون را تحميل کنند و اکنون بايد ببينيم دولت و نخبگان و علماي ديني افغانستان چنين رشدي از خودشان نشان مي‌دهنديا خير. 

اشتباه بزرگ احمدي‌نژاد 

اين کارشناس بين الملل با انتقاد از موضع رئيس جمهور کشورمان درباره تحريم‌ها گفت: بزرگترين اشتباهي که آقاي احمدي نژاد انجام داد اين بود که اعتراف کرد که تحريم‌ها موثر است و اين باعث ادعاي آمريکايي‌ها شد. تحريم‌ها دو نوع است؛ يکي تحريمهايي که شوراي امنيت سازمان ملل با فشار آمريکايي‌ها و غربي‌ها بر ايران تحميل کرده است و به ناحق اعمال کرده و ديگري تحريم‌هايي که کنگره آمريکا (همان مجلس سنا و مجلس نمايندگان آمريکا) بر ما تحميل کرده‌اند. 

آن دسته تحريم‌هايي که سازمان ملل بر ما تحميل کرده به سادگي برداشته شدني نيست، مثل تحريم‌هايي که زمان صدام بر عراق تحميل کردند و اکنون که آقاي نوري مالکي با آمريکا رابطه نزديک دارد و با آنها در ارتباط است، باز هم اين تحريم‌ها از بين نرفته، و علت آن هم اين است که هر کدام از اعضاي شوراي امنيت به نفعشان نباشد راي نمي‌دهند که اين تحريم‌ها را بردارند.


تحريم‌هايي که کنگره آمريکا بر ما تحميل کرده نيز برداشته شدني نيست، به دليل اين که لابي صهيونيستي اجازه نمي‌دهد که اين تحريم‌ها برداشته بشود. مثلا در مجلس ما، اگر حتي آقاي رئيس جمهور هم بخواهد برنامه اي اجرا کند تا مجلس راي ندهد، انجام شدني نيست. و درآمريکا هم حتي اگر اوباما هم بخواهد( که نمي‌خواهد) به اين سادگي تحريم‌ها عليه ايران برداشته نمي‌شود.
نظرات بینندگان
ایراندووووووست
|
Germany
|
۱۴:۰۲ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۱
۰
۰
نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی!
نه بگه تحریما کاغذ پاره است نه جلو شون این طوری کم بیاره......