شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۳
پرونده ویزه صراط پیرامون حبیب الله عسگراولادی مسلمان و حزب موتلفه

عاقبت این مسلمان

جای تعجب بسیار دارد، که چرا مسبوق ترین فرد در باسابقه ترین حزب متصل به جریان اصولگرا، اینگونه سخن از تطهیر سران فتنه به زبان می آورد. سرانی که نه تنها باعث و بانی ریخته شدن خون عده کثیری از جوانان این مرز و بوم بودند ...
کد خبر : ۹۴۴۳۵
«جریده صراط» - در طول تاریخ معاصر ایران، سابقه چندان روشنی از احزاب در دست نیست. به عبارت بهتر مفاهیم جامع و مانعی از حزب که ابتداً در غرب بنیان نهاده شد، نتوانست به شکلی مبسوط و کارآمد در کشور شیعه نشین ایران مدلسازی شود.
از این رو بود که احزاب ایرانی یا گماشته دربار سلطنتی بودند، یا از آبشخور روس و انگلیس ارتزاق می کردند!
به همین دلیل نقش تحزب و سابقه آن در ایران، به مثابه ملعبه و مستمسکی در جهت تأمین و تضمین منافع اربابان سیاسی و اقتصادی بشمار می رفت، چراکه این دست احزاب نه در توفیقات سهیم غنائم بودند و نه شکست ها پاسخگو. فلذا تنها کاربرد این مجامع ظاهراً سیاسی، صرفاً در حد تسریع کننده و کاتالیزوری در به قدرت رسیدن جناح متبوعشان بود و بس!

در این میان اما عده ای هم بودند که با بهره گیری از سوابق و تجربیات متعارف در شکل گیری احزاب و درآمیختن آن با علایق ایرانی، سلایق سنتی و شعائر مذهبی، طرحی نو درانداختند و بنیان «جمعیت موتلفه اسلامی» را بنا نهادند.



موتلفه را می توان حد واسطی فی ما بین «جمعیت فدائیان اسلام» و «احزاب کلاسیک ناکام» تصور نمود. به همین دلیل، "موتلفه" نه شدت عمل و قاطعیت "فدائیان اسلام" را داشت و نه مانند "احزاب معمول"، غربزده و واداده بود. البته ناگفته نماند که جنبه سنتی و وجهه اسلامی این تشکل، بر سایر جوانب آن می چربید.
پس از شهادت سید مجتبی نواب صفوی و از هم گسیختگی جمعیت فدائیان اسلام، خلأ وجود تشکلی جایگزین به شدت احساس می شد. از همین رو، هیئت موتلفه اسلامی را می توان شعبه ای دیگر از جمعیت فدائیان اسلام دانست.
بدین ترتیب بود که عده ای از جوانان بازاری و اعضای هیئات مذهبی، با ائتلاف وگردهمایی در بیت حضرت امام(ره) ، هیئت موتلفه اسلامی را تأسیس نمودند.

از جمله اعضای اصلی این ائتلاف، شخص «حبیب الله عسگر اولادی مسلمان» بود. وی از سوی هیئت مؤید مسجد امین الدوله به جمع موتلفین پیوست و با این هیئت همراه شد.



وی متولد 1311 در تهران است. اگرچه والدین او اصالتاً دماوندي اند، اما زلزله همان سال در دماوند باعث شد تا پدر و مادرش بار سفر ببندند و به پایتخت بيايند و در کنار تکيه زرگرها در محله امامزاده يحيي بين خيابان ري و سيروس در خانه اي اجاره اي ادامه حیات دهند.
در میان سایر برادران و خواهرانش، تنها اوست که از پس نام خانوادگی "عسگراولادی"، عبارت "مسلمان" را هم یدک می کشد. خودش در همین رابطه چنین می گوید: «علت اينکه پسوند فاميلي من مسلمان است، اين است که اداره ثبت احوال منطقه در محله امامزاده يحيي بين خيابان  ري و سيروس هم مسلمان و هم يهودي را ثبت مي کرد. زيرا امامزاده يحيي يک ضلع محله اش به محله يهودي نشين مي خورد. اما محل سکونت ما يهودي نشين نبود. در شناسنامه ها که مي نوشتند، مليت و تابعيت بعد از اسم و فاميل بود. مليت  ما هم اسلام يا مسلمان بود. نويسنده شناسنامه وقتي عسگراولادي را نوشته، مسلمان را آن طرف مليت ننوشته. در کنار عسگراولادي نوشته، لذا فاميل من بين برادران و خواهرانم "عسگراولادي مسلمان" است.»

«حبیب الله» پس از مدتی برای یاری رساندن به امرار معاش خانواده و تأمین مخارج تحصیل خود، طریق السوق در پیش می گیرد و در بازار مشغول بکار می شود.
در همین زمان، شرایط کشور با توجه به تحولات دهه 1330 شمسی، رنگ تازه ای به خود می گیرد و فضای سیاسی کشور ملتهب می شود.



در همین اثنا، حبیب الله نیز همسو با جریانات مذهبی، فعالیت هایش را شدت می بخشد و وارد کارزار سیاسی کشور می شود. بعدها با محوریت امام خمینی(ره) در سال 41، ائتلاف سه هیئت مذهبی شکل می گیرد و وی نیز بعنوان یکی از پایه ریزان موتلفه اسلامی شناخته می شود.

اکثریت اعضای موتلفه اسلامی را تجار، بنکداران و بازاریان تشکیل می دادند. از این رو بعدها، نقش این حزب در حکم بازوی اقتصادی انقلاب، همسو با روحانیون بعنوان مربیان ایدئولوژیک و عقیدتی، در به ثمر نشستن نظام جمهوری اسلامی، نمود بیشتری پیدا خواهد کرد.

همزمان با دستگیری و تبعید حضرت امام خمینی(ره) در سال 1342، فعالیت شاخه نظامی موتلفه وارد فاز جدید می شود و ترور شخص حسنعلی منصور، نخست وزیر دست نشانده محمد رضا پهلوی، در دستور کار شاخه نظامی موتلفه قرار می گیرد.
سرانجام در بهمن ماه 43، منصور در مقابل مجلس شورای ملی وقت ترور می شود. پس از آن با دستگیری حبیب الله، نامبرده به اتهام "مخفي کردن چمدان سلاح  و نوارهاي گروه مسلح در منزل يکي از بستگان خود" به حبس ابد محکوم می شود.

از این تاریخ بود که دوران طویل المدت محکومیت 13ساله «حبیب الله عسگر اولادی» آغاز می شود. محکومیت زندان حبیب الله مقارن می شود با تغییر ایدئولوژی سازمان منافقین از اسلام به مارکسیسم. از این رو حبیب الله و همفکرانش به این فکر می افتند که با انجام مقدماتی، زمینه آزادی شان را از زندان فراهم آورند و از بیرون زندان با اندیشه های مارکسیستی مقابله نمایند؛ گرچه زندانیان بسیاری با این روش مخالف بودند اما افرادی همچون کروبي و انواري نیز بهمراه حبیب الله عسگراولادی، بدین حربه از بند پهلوی رهایی یافتند.

عسگراولادي پس از آزادي از زندان، بار ديگر فعاليت و همفکري با روحانيون و همقطاران خود را در پي مي گيرد و مدتي هم به پاريس مي رود تا با آيت الله خميني ملاقاتي داشته باشد.
با پيروزي انقلاب در سال 57، عسگراولادي به همراه اعضاي ديگر هيئت هاي موتلفه به فعاليت در حزب جمهوري اسلامي روي می آورد و عضو شوراي مرکزي حزب می شد و در دوره اول مجلس شوراي اسلامي نيز در جايگاه هيات رئيسه مجلس قرار می گیرد.



در این میان اما، نگرش سياسي و اقتصادي حبیب الله، او را در مقابل برخي از نيروهاي انقلابي چپ گراي مذهبي قرار داد. به گونه اي که در حزب جمهوري مشاجراتي ميان او و ميرحسين موسوي تبدیل به عادتی مألوف شده بود که حتي با وجود حضور در کابينه ميرحسين نيز اين تفاوت نگرش را فراموش نکرد.
حبیب الله که وزير بازرگاني میرحسین شده بود، به همراه برخي از وزاري همفکرش، طی نامه اي به امام خميني(ره)، از سياست هاي نخست وزیر موسوی گلایه مي کند.
در بخشی از این نامه که در ذیل آن نام هایی چون؛ عسگراولادي، ناطق نوري، ولايتي، توکلي، رفيق دوست، مرتضي نبوي و پرورش به چشم می خورد، چنین نوشته است : «عده اي در دولت به دنبال دولتي کردن مردم هستند و عده اي به دنبال مردمي کردن دولت ... اگر بخواهيم از اين بن بستي که دچار آن شده ايم، بيرون بياييم و قفل اقتصاد کشور باز شود، بايد به دنبال مردمي کردن اقتصاد باشيم.»



البته اختلافات حبیب الله به مورد فوق محدود و محصور نمی شود چراکه عسگراولادي با "بهزاد نبوي"، ديگر عضو کابينه ميرحسين موسوي و از اعضای اصلی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نيز در پاره ای از موضوعات، همچون "بسيج اقتصادي" دچار اختلاف شده بود.
این اختلاف نظر و مغایرت سلیقه تا بدان حد پیش رفت که نه تنها مشکلات مذکور مرتفع نشد، بلکه بهزاد نبوي هم از حضور در کابينه استنکاف کرد که پس از مدتي با وساطت هايي بازگشت، اما اين مرتبه عسگراولادي بود که در پي اختلافات حل نشده کابينه، راه استعفا را برگزيد.
او در توصیف جریان کناره گیری اش چنین مي گويد: «يکي از مشکلات کمبود ارزاق در ماه مبارک رمضان بود، به خصوص در شرايط جنگ، کشتي هاي حامل مواد غذايي در بندرهاي جنوبي ايران منتظر کاميون هاي وزارت صنايع سنگين بودند و وزير وزارتخانه بهزاد نبوي هم براي حل اين مشکل همکاري نکرد و فشار اين اختلاف سليقه به روزه داراني آمد که سفره شان خالي مانده بود. من صلاح نديدم اين رويه ادامه يابد و فشار اختلاف سليقه ها بر مردم باشد.»

اگر چه عسگراولادي، از وزارت بازرگاني استعفا داد، اما او همچنان به عنوان چهره موثر و متنفذ راست گرايان سنتی مطرح بود. او با شکل گيري کميته امداد از آغازين روزها در رأس اين نهاد وابسته به بنیانگذار انقلاب قرار داشت و دو بار نيز در سال 60 بعنوان کانديداي رياست جمهوري در انتخابات شرکت کرد اما گویی بخت و اقبال با حبیب الله همراه نبود و تقدیر روی خوشی به او نشان نداد.



با انحلال حزب جمهوري حبیب الله و اعوان و انصارش بار ديگر مصمم شدند که در اقدامی تنوعی، پیشوند نام موتلفه اسلامی را از "هیئت" به "حزب" تغییر دهند!
از آن به بعد بود که عسگراولادی بعنوان دبیرکل حزب، گزینش شد و سال ها در مقام دبيرکلي موتلفه باقی ماند تا اینکه که در تير 83 جاي خود را به محمدنبي حبيبي، ديگر عضو موتلفه داد.
در این میان اما مروری بر سوابق کنش ها و واکنش ها میان موتلفه و دولت احمدی نژاد نیز چندان خالی از لطف نیست.
سابقه رویارویی ها بین دولت احمدی نژاد و حزب مؤتلفه اسلامی به سالها قبل و به زمان انتخابات دومین دوره شوراهای شهر باز می گردد. زمانی که احمدی نژاد، "محمدنبی حبیبی" عضو مؤتلفه که سکانداری شهرداری تهران را در گذشته تجربه کرده بود را از لیست "آبادگران" کنار گذاشت.

این اقدام شهردار وقت تهران باعث واکنش شدید حبیب الله عسگر اولادی، دبیرکل وقت حزب مؤتلفه اسلامی شد. عسگراولادی، طی سخنانی با اشاره تلویحی بر جریان انصراف حبیبی و نقش فعال احزابی چون مؤتلفه در ورود احمدی نژاد به شهرداری تهران، اظهار داشت: «گرچه احمدی نژاد خود را وامدار هیچ حزبی نمی داند، لیکن اگر به چهار سال قبل خود بازگردد، درمی یابد که این احزاب بودند که او را وارد شوراها و نهایتاً شهرداری کردند. کسانی که ضد تحزب گرایی حرف می زنند باید بدانند اینگونه سخنان کشور را به سمت دیکتاتوری می برد.»



از همین رو بود که "موتلفه اسلامی" در مقام پشتیبانی "علی لاریجانی" در نهمین انتخابات ریاست جمهوری، ظاهر شد. اما تقدیر آن بود که نام دولت مهرورزی از صندوق ها بیرون آید و محمود احمدی نژاد راهی عمارت پاستور شود.
انتخابات سال 88 اما وضعیت فرق می کرد. موتلفه به رغم اختلافات جدی با دولت، ترجیح داد از احمدی نژاد حمایت کند.

پس از پیروزی احمدی نژاد و سایه افکندن غبار فتنه توسط فتنه گران بود که خیل عظیمی از طرفداران کاندیدای شکست خورده و سبزپوش، از پشتیبانی وی تبری جستند و راه خود را از اغتشاشگران و سران آنها جدا کردند.

اما چند هفته ای است که با وجود گذشت 3سال از غائله فتنه 88، حبیب الله عسگراولادی در اظهارنظری متفاوت، مواضع خود را اینگونه تشریح می دارد: «من موسوي و كروبي را فتنه‌گر نمي‌دانم ... من به موسوي و كروبي گفتم كه ما شما‌ها را فتنه‌گر نمي‌شناسيم. الان هم پاي حرفم هستم و معتقدم آنها فتنه‌گر نيستند.»!



جای تعجب بسیار دارد، که چرا مسبوق ترین فرد در پرسابقه ترین حزب متصل به جریان اصولگرا، اینگونه سخن از تطهیر سران فتنه به زبان می آورد. سرانی که نه تنها باعث و بانی ریخته شدن خون عده کثیری از جوانان این مرز و بوم بودند، بلکه در برابر طرفداری های کانون های صهیونیستی و منحرف غربی از ایشان، هیچ سخنی در نقض و رد این حمایت ها به میان نیاوردند.

با این وجود چگونه می توان شکست خورده های سیاسی که دشمنان حسین(ع) را «امت خداجو» نامیدند، از فتنه گری و تفرقه افکنی مبرا دانست؟!



از طرفی باور و درک این پارادوکس بسیار سخت است که چگونه عسگراولادی منتقد سیاست های دوران نخست وزیری میرحسین، هم اکنون در مقام حامی دوآتیشه و پشتیبان موسوی ظاهر شده است؟!

ممکن است جناب عسگراولادی با توجه به ید طولایی که در مصلحت اندیشی دارند، همانند ماجرای خروجشان از زندان های رژیم پهلوی، اینبار نیز بر اتخاذ خط مشی میانه و اعمال سیاست یکی به نعل و یکی به میخ، اصرار دارند!

فی الحال با توجه به تجربیات گرانقدر و سوابق وافر جناب عسگراولادی، شایسته بود که ایشان پیش از هرگونه اظهارنظرات احساسی، عقاید خویش را از فیلتر تعقل، تأمل و تدبر عبور می دادند و سپس پیرامون موضوعات حساسی چون فتنه 88 سخن به میان می آوردند.
نظرات بینندگان
امیدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۴ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۱
۷۱
۱۶
"اللهم العن العصابة التی جاهدت الحسین(ع) و شایعت وبایعت وتابعت علی قتله"
حالا هرکی میخواد باشه.
زاپاتا
|
Iran (Islamic Republic of)
آخه اینکه گفته من اونا رو فتنه گر نمی دونم یعنی حمایت دوآتیشه از موسوی و حزب سبز؟؟

بعدشم اینکه هر کسی میتونه رنگ عوض کنه، همونطوری که شما رنگ عوض می کنید.
دختر شیرازی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۵ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۱
۷۵
۱۶
این اقا هرچی که هست 100 برابر بهتر از اون جبهه --- طرفدار انجمن حجتیه ای انحرافی هست!
213
|
Iran (Islamic Republic of)
خائن ، خائنه - باید همه ی طیف های فتنه گر و جناح هایی را که با حرف و عمل به نظام لطمه وارد میکنند شناخت . خدا عاقبت بنده وشما را ختم به خیر گرداند
یه نفر
|
Iran (Islamic Republic of)
این همه عکس انحرافی برای چیه برای تکمیل ترور شخصیت این مسلمان بهتر بود چند تا عکس از عسکراولادی و --- و --- و دیگر ---ان می گذاشتین تا پروژه تخریب کامل تر بشه اگر چه من با نظرات عسکر اولادی مخالفم و کر--- و مو--- و ها--- و خا--- رو فتنه گر می دونم اما طراح فتنه آمریکاست ولی موضوع فتنه گر بودن اون چهار --- رو نفی نمی کنه ولی این کار صراط هم بی اخلاقیه ، حتما باید عسکر اولادی --- بعد در سالگردش بیایید مطلب بزنید که عسکر اولادی اهل خیر بود و به درخواست رهبری میانجی شده بود و ....
همین الان نکته سنج باشید و فقط بهش انتقاد کنید ونه تخریب .
مسلم
|
Iran (Islamic Republic of)
احسنت.... یک موی این آدم های اصیل شرافت داره به اون حجتیه های انحرافی!
حق گو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۴ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۱
۲۹
۱۵
تاریخ تکرار می شود . عده ای از کاخ یزیدی بصورت حربن ریاحی و عاقبت بخیر بیرون می آیند و عده ای امثال زبیریان و مصعب خونخوار و عاقبت نه به خیر .. فصل الخطاب و میزان و سنجش و بصیرت ما سخنان و موضع گیری های رهبری معظم و عزیز ایران اسلامی است . خداوند عاقبت همگی امان را ختم به خیر فرماید .
هدایت
|
Iran (Islamic Republic of)
همون --- که شما ازش دم می زنید من خودم تو سخنرانیش گوش دادم گفت ایناهایی که شما سران فتنه می خونید سران نیستند، هرچند گول خوردند
محمدعلی رضائی یزد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۸ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۱
۱۴
۲۰
خیلی از آدرس های شما غلط است مثلا در مورد تغیر نام جمعیت به حزب این مصوبه کنکره در سال86 بود در مورد کاندیدا شدن آقای عسکر اولادی جهت دجلو گیری از وحدت کاندیدا ها ایشان نامزد شدندودر تبلیغاتشان تاکید داشتند مردم به حضرت آیت آلله خامنه ای رای دهند و........
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۱
۵۲
۱۳
اگه لغت خز وخاشاک از زبان بعضی ها در میدان ولیعصر تهران بیرون نمی آمد هیچ تجمعی واغتشاشی وخون ریزی و... انجام نمی شد برید بررسی واقعی کنید کی بود تنور اغتشاش ها را داغ کرد ؟؟؟؟
اگه مردی درج کن
شایلن
|
Iran (Islamic Republic of)
اگه آدم عاقا کلمه رمز تقلب شش ماه پیش از انتخابات مطرح شد و درست بر اساس طرح براندازی نرم جورج سورس صهیونیست توئسط سران فتنه سبز اموی دنبال شد . آنچه مورد نظر سربازان اسرائیل در ایران بو احمدی نژاد نبود بلکه اصل ولایت بود که جلوی بر گشت ایران به دوران ستم شاهی را میگرفت . دیدید و شنیدیم شعار های فتنه گران را در روز عاشورای رسوا کننده فتنه گران در سال 88 را که روی این اصل مقدس و نجات بخش کلیک کرده بودند.
یکی مثل تو
|
Iran (Islamic Republic of)
اولا خز نه خش ثانیا شما یه بار دیگه اون سخنرانیو گوش کن ببین به کیا گفته شد
آرمان
|
Iran (Islamic Republic of)
علی جون

مثل اینکه یادت رفته که

اولا قبل از سخنرانی احمدی نژاد کلی زد و خوردهای خیابانی صورت گرفته بود و اوضاع به کلی به هم ریخته بود

ثانیا: چرا باید به خودمان همچین دروغ بزرگی را بگوییم که سخنرانی احمدی نژاد باعث درگیری ها در تهران شد؟

یا حق
ماریه سادات
|
Iran (Islamic Republic of)
به عنوان فردی که حامیِ--- بودم... ولی متاسفانه ایشون درست میگن !
جناب دکتر بد کردن به مملکت.... -----... البته در اون زمان دل آقاجونم امام خامنه ای رو شاد کردم... و خوشحالم از کارم!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۸ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۱
۱۲
۱۵
جای تعجب بسیار دارد، که چرا مسبوق ترین فرد در پرسابقه ترین حزب متصل به جریان اصولگرا، اینگونه سخن از تطهیر سران فتنه به زبان می آورد.....

دوست عزیز الان به مدت یک سال و نیم هست که پروژه تطهیر موسوی و ---کروبی کلید خورده شما خودت خبرهاش رو تو سایت گذاشتی و من هم هردفعه گفتم که بوی تطهیر میاد اما کو گوششنوا؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
به نظر شما که الان 6ماه مونده به انتخابات رمز استکبار برای برهم زدن مملکت و ایجاد فتنه اینبار سرخ چیه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۰ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۱
۳۲
۱۵
این آدم امتحانش رو قبلا پس داده نمیشه الکی الکی زیر سوالش برد.... درود بر عسگراولادی و مطهری و هاشمی و تمام انسانهایی که واقعیت را میبیننند و به دنبال اعتدال و آشتی هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
میزان حال فعلی زبیره . سیف الاسلام پیامبر (ص) نیز بر روی علی (ع) در فتنه جمل شمشیر کشید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
ميزان حال فعلي افراد هست، ولي انگار بعضي ها ميزتن حال قبلي افراد هست!!!
حجتيه جان ناشناس كه ميگي ميزان حال فعلي افراده، هميشه خوبها بد نمي شوند، خوبهاي قبلي هم بدهاي جديد مي شوند -----------
حزب الله
|
Germany
|
۱۴:۱۹ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۱
۱۰
۱۳
اگر من وشما درنگاه جامع ديني و سياسي ده رامي بينيم عسكر اولادي ده هزار را مي بيند او ذوب در ولايت است ونوعي مهندسي جامعه شناسي را در پيش گرفته است.
افشین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۳ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۱
۲
۸
اصلح بود آقای عسکر اولادی قبل از این موضع گیری خود از ها--- در باره تقسیم کار او(بخوانید مدیریت فتنه ) در فتنه 88 که توسط مه--- پسرش عنوان شده و عتراف نموده است سوال میکرد و اینچنین خودش را راحت هزینه زبیر زمان و خوارج نمیکرد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۳ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۱
۱۶
۱۰
عسكر اولادي ذوب در ولايت است و این حرف های واهی در حق ایشان درست نیست
mehrad
|
Iran (Islamic Republic of)
ذوب در ولایت!!!!!!! چه خنده دار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۱ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۱
۱۹
۱۶
درود بر عسگر اولادی
مهیا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۶ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۱
۸
۲۶
مسلمانی که اخر عمری عاقبت به شر شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
واقعا برای شما ها باید گریست که از پاپ کاتولیک ترید برادران من اعتدال هم خوب چیزیه یکم به فکر نظام و کشور باشید.
حمیدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
شر شماها یی هستید که انحصار طلب وتمامت خواه ومتعصب جاهل هستید که توهین میکنید.اگه وزیرتون دوکلمه حرف حساب بزنه تاب انتقاد رونداریدوسریع عزلش می کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
شما به فكر عاقبل خودت باش!!! ---
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۸ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۱
۷
۹
منظور ایشان این بوده که فتنه گر اصلی شیطان بوده است اگر این آقایان از مردم عذر خواهی کنند، معلوم است فتنه گر نبوده اند واین راه برگشت است به نظر من آقای عسگراولادی می خواهد راه توبه وبازگشت سران فتنه را باز کند واین از نظر کلی خوب است
مرعشی
|
Iran (Islamic Republic of)
نظر حضرت آیت الله هاشمی هم این است که راه را برای توبه کردن موسوی و خاتمی و کروبی باز بگذاریم.

همچنانکه فرمودید فتنه گر اصلی شیطان بوده ، متاسفانه این عزیزان گول شیطان را خوردند.

درود بر هاشمی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
مرع--- شیطان خود تویی.حرف --- نزن.موس--- یعنی یک نهضت آزادی خواه.
هدایت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۲ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۱
۵
۲
حزب تو کشور ما هم، مثل کشورای غربی شده ابزار فریب!با این تفاوت که ما حداقل تو رأس کشور آدم سالم و قابل اعتماد داریم.به نظر من خبر گذاری شما هم به نوعی در خدمت همین احزابه!البته اینکه آگاهانه است یا نه، اینش را نمی دونم؟؟!!
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۲ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۱
۵
۶
بسی جای تعجب به حال آقای مسلمان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۷ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۱
۶
۲
آقای عسگر اولادی بارها و بارها گفته که در صدد تطهیر یا تخفیف یا رفع حصر اون دو تا نیست، آقای عسگر اولادی داره از فتنه آینده جلوگیری میکنه، فتنه آینده فتنه کساییه که نمیخوان انتخابات پر شور بشه و طبق نظر مقام معظم رهبری که آقا میخواد جشن ملی بشه خیلی ها اینو نمیخوان.
---
کسیه که وقتی دم از ولایت و روحانیت زدن شکنجه و اعدام داشت دم از ولایت می زده تا به امروز، آقای عسگر اولادی می خواد سرباز گیری دشمن از --- انقلاب رو متوقف کنه، یعنی همون بحث جذب حداکثری مقام معظم رهبری، اونایی که امثال دا---ی ها دارن موتلفه و عسگر اولادی رو می زنند همون ساواکی هایی هستن که این نیروها رو می زد، امروز ایران خونخواه حسنعلی منصور بهایی شده که بخارایی موتلفه ای اعدام انقلابیش کرد و فرمود کار موتلفه نور الله فی ظلمات عرض بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۶ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۱
۲
۲
حضرت علی (ع):هرگاه میخواهی حرفی بزنی خود را به جای طرف مقابلت بگذار و ببین دوست داری این کلام رابشنوی و آزارش نمی دهی؟فرض کنیم ما جای این دو نفر در حبس،اجازه دادگاهی شدن هم نداریم و هیچ تریبونی هم برای احقاق حق، به هر حال کافر هم دادگاهی میشود .این چه استدلالی است ما داریم؟اگر به جای اینها عزیزان خودمان هم در حبس بودند به همین نحو برخورد میکردیم؟یا توقع عدالت اسلامی را داشتیم؟
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۳ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۱
۶
۳
حالا در زمانی قرار داریم که هرکس بخواهد به پست و مقامی برسد حتما باید یک سخنرانی بر علیه موسوی داشته باشد در غیر اینصورت به پست و مقام که نمی رسد آبرویش را نیز می برند و کافر و نا مسلمان می نامندش.
سید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۴ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۱
۵
۴
شما صراطی ها باید هر از گاهی یه سوزن به خودتون بزنید که این همه جوال دوز به بقیه میزنید!!
تند روی های شما محکوم به انحرافه
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۶ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۱
۵
۲
این اقای عس. . . حرفاش بو داره.
نزدیک انتخاباته و دیگه وقته این حرفا.
مهم اینه مردم عاقلن.
چطو شد بعد 4 سال حصر خانگی اقا موسوی و کروبی ول میشه و یه کسی مث عس. . ازشون حرفای قشنگ قشنگ می زنه؟
به نظر شما دلیلش چی می تونه باشه؟
راضیه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۲ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۱
۴
۵
سایت شما ادعای مسلمانی دارد. لطفا مسلمانی پیشه کنید. متن شما سرشاز از بی اخلاقی است.
ماریه سادات
|
Iran (Islamic Republic of)
من که خوندم بی حرمتی و بی اخلاقی ندیدم!!!!!
شما کجاش رو خوندید بزرگوار؟ :|
قلم روان
|
Germany
|
۰۰:۰۷ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۱
۲
۰
ممنون از تحلیلتون ولی برای قضاوت باید منتظرت تحولات و صحبت های آینده بود. قضاوت عجولانه درست نیست. این انتخابات هم طبیعتا ریزش و رویش هایی خواهد داشت ولی مطمئنا رویش های بیشتر خواهد بود.حواسمون باشه آقای اولادی فردی خوش سابقه و کم خطاست وقتی رهبر اصرار دارند امثال هاشمی رو هم حفظ کنند یعنی نباید به این راحتی نیرو از دست بدیم البته حفظ نیرو با هر هزینه ای مد نظر نیست.
حامی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۷ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۱
۲
۳
نظراتتون و داشتم میخوندم ی لحظه فکر کردم توی صف شیرم.
نوید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۵ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۱
۱۴
۱۱
میر حسین موسوی کبیر به طرفداری این اقا و امثال این اقا هیچ احتیاجی نداره و همین که میلیونها نفر از مردم طرفدارش هستن کافیه.
بچه آبادانی
|
Iran (Islamic Republic of)
بارکلا............میگم بهتره شما دوره روحیه برای دیگران بزارید ...........با این روحیه شماها سنگ پای قزوین ناک اوت میشه .....ملیونها طرفدار .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کبیر !:>
ماریه سادات
|
Iran (Islamic Republic of)
:)
عزیز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۷ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۱
۵
۵
هیچکس نمی تواند دامن فتنه گران را طهیر کند . عسکر اولادی که خیلی کوچک است .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۷ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۱
۱
۲
یعنی چون گفته مو--- و کر--- از سران فتنه و جاسوس نبودند شایسته بود که ایشان پیش از هرگونه اظهارنظرات احساسی، عقاید خویش را از فیلتر تعقل، تأمل و تدبر عبور می دادند تا با ذائقه شما جور دربیاد
آنها بازی خورده اند و در این راستا خود را ترور کرده اند
کارشناس دولتی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۲ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۱
۳
۳
برادر گرامی جناب آقای عسگراولادی مسلمان ، اگر چه فتنه گران عاقل و بالغند و خوب و بد را تشخیص می دهند از تحصیلات بالایی برخوردار و با فرهنگ می باشند و اطلاعات کافی از فتنه گرانی که در قرآن و روایات آمده است را میدانند ، چطور ممکن است فتنه زده باشند این درصورتیکه آنها فتنه زده باشند که شرایط بالا به آن اشاره نمودم را نداشته باشند اگر بنا به فتنه زدگی آنها باشند چرا نزدیک به چهار سال از شروع فتنه توبه و از مردم عذر خواهی نکرده اند و به آغوش مردم قهرمان و شهیدپرور و خدا جو و ولایت مدار باز نگشته اند؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۳ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۱
۳
۶
سایت شما چه راحت رنگ عوض میکنه. بابا صد رحمت به آفتاب پرست.
ارزشی
|
Iran (Islamic Republic of)
بنابر فرمایش امام راحل (ره) میزان حال فعلی افراد است .
خداوند همگی ما را جزو صالحین و عاقبت به خیران قرار دهد .
ناشناس
|
United States of America
|
۱۷:۲۸ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۱
۳
۴
هیچوقت یادتون نره که فقط اون دو نفر مقصر نبودن.. اون کسی که تخریب و تهمت رو رواج داد کار خودش را میکند و کسی به او کاری ندارد
صمد آقا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۲ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۱
۴
۳
غربال انقلاب هر از گاهی به حرکت در می افتد و عده ای خودشون رو جدا فرض میکنن و جدا میشن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۳ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۱
۶
۲
صراط جان تا قبر یک وجبه دروغ چرا ؟ تازه اش را جا انداختی،به طور کامل : حبیب الله عسگراولادی تازه مسلمان !
فارض
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۳ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۱
۲
۳
صراط عزيز توكه نظرات اصلي مارومنتشر نميكنى ولى همينقدر بهت بگم:عاقبت اين "مسلمان" -كه درواقع مدح شبيه به ذم است-
مطمئناً ختم بخيره.توبفكر خودت وساير همفكرات باش كه تاتونستيد آتش اختلاف بين دوست داران انقلاب وطرفداران نظام رو بيشتر وتيزتر كرديد.
مرضیه
|
Cambodia
|
۰۲:۰۳ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۱
۲
۳
آقای عسگر اولادی همچنان در جبهه ی انقلاب است
کاش مناظره ی دیشب را قشنگر گوش می دادید
ایشون حتی اشاره هم کردند این سران فتنه حالا از لحاظ ایشون فتنه زده مجرمن و باید مجازات اعمالشونو ببینن
چرا اینگونه مطلب می نویسید
جای تاسفه
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۴ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۱
۴
۵
چرا فکر میکنید شما راست میگید و امثال عسگر اولادی و ناطق نوری و مطهری --- میگویند و اشتباه میکنن !؟
ستاره
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۲ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۱
۲
۴
خیلی جالبه، از اینور میگید دارای "تجربیات گرانقدر و سوابق وافر" از اونور میگید که با تعقل و تدبر بیشتری صحبت کنه، اونوقت شما با چه تجربیات و سوابقی اینقدر زیبا صحبت های ایشون رو تحلیل می کنید
شما قد و اندازه ای هستید که بخواین راجع به ایشون اظهار نظر کنید؟
ایران و مردمی که در همه ی مسائل سیاسی، اقتصادی، پزشکی و ... کارشناسند !!!
مجتبي بيگلر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۳ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۱
۵
۲
درد و بلاي حاج حبيب عسگراولادي بخوره تو سر اونائي كه نميتونن ببينن !
بحق حضرت زهرا (س)
طیوفون
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۵ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۱
۶
۲
مرد بزرگ سیاست ایران فقط حبیب اله همان طور که در مجامع بین المللی نیز از ایشان بعنوان پدر اقتصاد و سیاست در ایران می نامند . خداوند برای ایشان عمر با عزت و سلامتی عطا فرماید .
بصیر محمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۸ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۱
۱
۳
این آقا حتی در مورد نام خانوادگیش هم --- میگه .ضمنا ایشون کاسبه و -----
سرباز گمنام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۷ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۱
۱
۱
ع ا و هر کس دیگری که اختلاف برانگیزد خائن است.
سعيد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۶ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۱
۱
۱
صراط آخر مغلطه ای ههههاااااااا !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۰۷ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۱
۱
۱
باباعسكر خوبيه حالا يه چي گفته ١ طومار در بارش نوشته شده

بابا ما رو ول كني فقط ميخوايم عقاید خودمونو به خورد هم بديم ولش كنيد
مفاخر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۴ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۱
۲
۱
بابا شماها چرا اینجوری هستید؟؟؟ تا یه نفر حرفی می زنه که مخالف نظرتونه، می ذاریدش در زمره منحرفین و خائنین و...
این اشتباهه که انسان با این روش دور و برش رو خالی کنه.
امام خمینی زمان قبل از انقلاب اگر یه نفر فقط 10 درصد باهاشون موافق بودن، اون شخص رو از خودشون می دونستند. اینجوری مردم داری کردند و توده های مردم رو با خودشون همراه کردند. حال شما هر کی 10 درصد باهاتون مخالف باشه یا حتی مثلاً خانمی حجابش کامل نباشه، به اون شخص چه انگهایی که نمی زنید.
سهواً یا تعمداً نکنید کارها... نکنید که اگر خدای ناکرده بلایی سر این مملکت بیاد قطعاً شما هم مسئولید و باید جواب پس بدید. جاذبه داشته باشید نه دافعه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۷ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۱
۲
۱
به نام خدا -اگر حمایتهای عسگراولادی (مدظه العالی)ویاران وفادار ایشان نبودند .یقینا دولت موفق نبود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۶ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۱
۱
۱
امیدوارم سایت صراط به صراط مستقیم هدایت بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۴ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۱
۰
۰
من نعمره ننکسه فی الخلق
صدق الله العلی العظیم
میثاق
|
Japan
|
۰۰:۲۵ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۱
۰
۰
بخاطر اینه که حضرت آقا میفرمایند این عمار؟
وظیفه همه ما پیروی از خط ولایت است نه آنکه به صرف اینکه چند صباحی سمتی داشتیم خود را صاحب مملکت بدانیم و اظهارنظر کنیم آن هم از روی بی بصیرتی و نسنجیده. ولایت، ولایت، ولایت......
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۱
۰
۲
خوتونم میدونید درغگویید ونون به نرخ روز خور
حسینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۸ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۱
۱
۰
اگردین نداریدازاده مردباشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۶ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۱
۱
۰
اخه ا...ها كي ميخواين سرتون را از اين برفي كه فرو كردين بيرون بيارين . تو يي كه به --- ميگي فتنه گر ميخواستي اون را رييس جمهور مادام العمر اعلام كنند مبادا شخصي به كارداني اون پيدا نشه .
ملک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۷ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۱
۱
۰
خطبه 32 نهج البلاغه را بخوانید میفهمید هرکس متعلق به چه صنف است بعد اگر از چهار صنفی که حضرت میفرماید نیستسد خوشا به حالتان و التماس دعا والا چه کسی بیش از ما مستحق انتقاد است پس با شرمندگی توبه کنیم و از تفرقه دوری کنیم و سعی کنیم همدیگر را ببخشیم و کمک کنیم تا خدا مارا ببخشدکمک کند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۲ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۱
۱
۰
انقدر پا توی کفش این عسگر اولادی کردید تا آجیل و پسته را به رویتان این شب عیدیه بست !!!!
پریسا
|
United States of America
|
۰۸:۵۳ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۱
۰
۰
طراطی های عزیز به هزار دلیل " نا شناخته عاشقتانم "دو دلیل را فعلا ذکر میکنم بکی اینکه میگوئید " ما عهد اخوت با کسی نبسته ایم " که نشان از متعهد بودتان دارد . دوم در مورد این -------------
امینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۵ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۱
۱
۰
سخت ترین لطمه هادرطول تاریخ ازبخشی ازقوم یهود یعنی همان مالکان اقتصاد برسراسلام ومسلمین آمد
لعنت برصهیونیزم
که ازظهوراسلام خون به دل پیامبر وامروز به دل مسلمین میکنند
لعنت برمحتکر وهزاران لعنت برقومی که خون مردم رابه شیشه میکنند
لعنت برکسانی که برسر...بدن های پاک ومطهرعزیزترین جوانان این مرزوبوم رقصیدند وکاخ بناکردند
لعنت برقوم ستمگرصهیونیست وروباه پیر
آیا دشمن رانشناختیم هنوز
لعنت برابن الوقت
وخاک برسرغیرتی که براثرمشکلات اقتصادی نابودشد
زنده باداسلام وایران وخدمتگزاران وخادمین دین وملت ومملکت
لعنت برصهیونیزم
محب نبی و وصی
|
Singapore
|
۲۳:۴۷ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۱
۰
۰
میزان را قران قرار دهید کلام خداوند اشکار است.نمیدانم تا کی باید این رسم ابلیس را ادامه دهیم هرکس که کاری برخلاف میل ما کند کافر منافق و... مینامیم غرورمان زیر پا بگذاریم که از بهشت رانده نشویم.اهدنا الصراط المستقیم
مسلمان ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
۰
۲
خدااخروعاقبت همه ماروختم به خیربکنه انشائ الله.عشق فقط امام سیدعلی حسینی خامنه ای
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۱
۰
۰
به کدامین قبله نماز می گذاریم؟
به کدامین خدا سجده می کنیم؟
کعبه را در کجای ترکستان می جوییم؟
راه درست را از که می پرسیم ؟
دیگران را گرگ می دانیم درحالیکه خود به از هم دریدن راستی و درستی زبان و قلم می فرساییم؟
و ما خود تنها برای قضاوت بر اعمال خود کافی هستیم ناتوان بر قضاوت اعمال دیگران که اگر خداپرست باشیم آن را به خدا می سپاریم.