شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۱ آبان ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۱

رازهای ناگفته حسنی مبارک

مبارک اشاره می‌کند که از شخصیت‌های زیادی اعم از فرماندهان ارتش، اساتید دانشگاه، پزشک و بازرگانان کمک خواسته اما آنها وی را تحقیر و به وی خیانت کرده‌اند.
کد خبر : ۸۶۵۳۰
به گزارش صراط، «حسنی مبارک» که اکنون در زندان طره دوره محکومیت حبس ابد خود را سپری می‌کند، اسرار زیادی را در رابطه با طرح آمریکایی-صهیونیستی با مشارکت برخی کشورهای هم‌پیمان برای تقسیم و تجزیه منطقه خاورمیانه فاش کرد.

مبارک در گفت‌وگو با روزنامه مصری«الفجر» گفت که آنچه در مصر رخ داد طرح آمریکایی-اسرائیلی با کمک تعدادی از کشورهای هم‌پیمان با هدف تقسیم منطقه خاورمیانه و تجزیه مصر و سرنگون کردن همه رژیم‌های عربی و ایجاد هرج و مرج گسترده در منطقه بود تا به این ترتیب اعراب توانایی خود برای مقابله با اسرائیل را از دست بدهند.

مبارک همچنین به دفاع از خود پرداخت و از انقلاب مصر به عنوان «شورش» یاد کرد و گفت طنطاوی که به وی پیشنهاد منصب معاون رئیس جمهور را کرده بود، به وی خیانت کرده است و به قدرت رسیدن اخوان‌المسلمین با موافقت کامل آمریکا و اسرائیل صورت گرفته است.

مبارک همچنین اذعان می‌کند که این «شورش» دارای بعد اجتماعی و سیاسی است و می‌افزاید: من قبول دارم که مردم از شدت فقر و گرسنگی شورش کردند و این حق آنهاست  اما من از اقداماتی که انجام دادم راضی هستم، من عمر خود را برای خدمت به مردم صرف کردم.

در بعد سیاسی نیز مبارک می‌گوید آنچه در مصر رخ داد طرح بین‌المللی آمریکایی-اسرائیلی است و عمر این طرح بیش از 60 سال و هدف از آن نیز تقسیم منطقه خاورمیانه، تجزیه مصر و تقسیم آن به سه دولت کوچک است؛ آنها اکنون سوریه، لیبی و سودان را تخریب می‌کنند و سپس به اردن روی خواهند آورد تا به عنوان مرحله آخر اردن را به وطن کامل برای فلسطینیان تبدیل کنند و فلسطین وطن یکپارچه برای یهودیان باقی بماند.

مبارک تصریح کرد که این طرح آمریکایی-اسرائیلی که قدرت‌های هم‌پیمان منطقه‌ای پشت آن قرار دارند سعی دارد همه رژیم‌های عربی را ساقط کرده و هرج و مرج گسترده‌ای ایجاد کند تا به این ترتیب اعراب توانایی خود برای مقابله با رژیم صهیونیستی را از دست بدهند.

طنطاوی از من درخواست کناره‌گیری از قدرت و ترک قاهره را کرد

مبارک در این مصاحبه همچنین گفت که به اطرافیانش اعتماد کرده اما آنها افراد بامسئولیتی نبوده‌اند. وی افزود: گزارش‌هایی از منابع مختلف از جمله سازمان اطلاعات به دست من می‌رسید که هشداری در رابطه با انفجار عمومی در کشور بود من این گزارش‌ها را با گروه جدید حزب ملی متشکل از جمال مبارک و دیگر اعضا بررسی کردم اما آنها گفتند که در این گزارش‌ها مبالغه شده است؛ من قصد داشتم دست به تغییرات و اصلاحاتی در کشور بزنم اما سرعت شورش(انقلاب) از ما بیشتر بود. 

مبارک اشاره می‌کند که از شخصیت‌های زیادی اعم از فرماندهان ارتش، اساتید دانشگاه، پزشک و بازرگانان کمک خواسته اما آنها وی را تحقیر و به وی خیانت کرده‌اند.

وی از روابط خود با طنطاوی فرمانده کل سابق نیروهای مسلح مصر می‌گوید و می‌افزاید: من از سخنان طنطاوی احساس کرده بودم که وی هرگز در کنار من نخواهد بود و به من خیانت خواهد کرد؛ به طنطاوی پیشنهاد کردم که معاون من باشد وی رد کرد سپس از وی خواستم دولت تشکیل دهد باز هم رد کرد، او می‌گفت که ارتش هرگز حتی یک گلوله هم به سمت تظاهرات‌کنندگان شلیک نخواهد کرد و ثبات کشور را حفظ خواهد نمود.

مبارک همچنین گفت: طنطاوی از من خواست تا از قدرت کناره‌گیری کرده و قاهره را ترک کنم تا به این ترتیب کشور وارد جنگ خیابانی نشود.

وی افزود که پسرش جمال می‌خواست آنها تا آخرین لحظه مقاومت کنند اما طنطاوی تمایل به رفتن ما داشت و تقریبا همه رؤسای دولت به ما فشار می‌آوردند که قدرت را واگذار کنیم زیرا وضعیت دیگر قابل تحمل نبود و من پیشنهاداتی برای سفر به عربستان، امارات و آلمان دریافت کردم اما آنها را رد کرده و ترجیح دادم در مصر بمانم زیرا کاری نکرده بودم که فرار کنم و کشور را ترک کنم.

مبارک تاکید می‌کند که طی 30 سال از همه کشورها گدایی کرده تا مردم مصر زندگی شرافتمندانه‌ای داشته باشند. وی می‌افزاید: هیچ کس نمی‌داند که من برای وطن چکار کردم اما مصری‌ها پس از 20 سال خواهند فهمید و پی به ارزش من خواهند برد.

وی همچنین اظهار داشت که پس از استقرار آنها در شهر شرم‌الشیخ پسرش جمال با طنطاوی تماس گرفته و از وی خواست اجازه دهد به گزارشاتی که رسانه‌ها در مورد اموال خاندان مبارک ذکر می‌کنند، پاسخ دهد زیرا به گفته مبارک این گزارش‌ها صحت نداشت اما طنطاوی مخالفت کرد و از جمال خواست آرامش خود را حفظ کند تا اینکه چشم خود را باز کردیم و خود را در زندان دیدیم.

آمریکا و اسرائیل به دلیل ترس از ایران می‌خواهند جریان‌های سنی را تقویت کنند

رئیس جمهور مخلوع مصر درباره نتایج انتخابات ریاست جمهوری مصر نیز گفت که به قدرت رسیدن اخوان‌المسلمین در مصر با موافقت کامل آمریکا و اسرائیل صورت گرفت؛ پیش از آنکه نوبت سوریه برسد این اتفاق در مصر رخ داد زیرا آمریکا و اسرائیل سعی دارند سوریه را ساقط کرده و اخوان‌المسلمین را روی کار بیاورند تا به این ترتیب سلطه آنها بر منطقه تکمیل شود و تقویت جریان‌های سنی نیز به ترس آمریکا و اسرائیل از ایران برمی‌گردد.

مبارک همچنین تاکید کرد که جریان‌های اسلامی بدون رضایت آمریکا هرگز نمی‌توانند حکومت کنند و این جریان‌ها تنها یک ابزار هستند و هرگز اراده حقیقی برای حاکمان جدید در منطقه وجود نخواهد داشت زیرا آمریکا این اجازه را نمی‌دهد.

مبارک درباره روابط مصر با کشورهای عربی نیز گفت: وقتی مصر را تحویل گرفتم همه روابط آن با کشورهای عربی قطع شده بود و مصر تقریبا یک جسم بی‌جان بود ما به دنبال هزینه‌های گندم آمریکا بودیم و من از طریق روابط شخصی خود با حاکمان عرب به طور سری این هزینه‌ها را تامین می‌کردم؛ من تصمیم داشتم با وجود فشارهای آمریکا به اسرائیل سفر نکنم و یکبار که به اسرائیل رفتم مجبور بودم و در تشییع جنازه اسحاق رابین شرکت کردیم.

مبارک همچنین اعتراف کرد که مصر در زمان جنگ عراق علیه ایران، از عراق حمایت می‌کرد و برای نخستین بار اذعان کرد که آمریکا در زمان تهاجم عراق، مصر را برای ایجاد پایگاه نظامی در دریای سرخ تحت فشار قرار داد اما مبارک مخالفت و شرط کرده است که این پایگاه تنها به مدت 5 سال وجود داشته باشد و پس از این دوره این هواپیماها به مصر تحویل داده شود و خلبانان مصری نیز آموزش ببینند. به گفته مبارک، همین اتفاق نیز افتاد و هواپیماها به مصر رسید و آمریکایی‌ها نیز از مصر خارج شدند.

منبع: فارس