به گزارش سرویس وبلاگ صراط، نویسنده وبلاگ بوستان حجاب در آخرین پست وبلاگ خود نوشت:
حجاب، در لغت به معناي مانع، پرده و پوشش آمده و اگر به معناي عام، هر نوع پوشش و مانع از وصول به گناه را حجاب بناميم، حجاب ميتواند اقسام متفاوتي همچون؛ حجاب ذهني، فكري و روحي داشته باشد. علاوه بر اين، در قرآن از انواع ديگر حجاب كه در رفتار خارجي انسان تجلي ميكند نيز نام برده شده است كه ميتوان به حجاب و پوشش در نگاه اشاره كرد كه به مردان و زنان، در مواجهه با نامحرم توصيه شده است.در خصوص آثار فردي رعايت حجاب، ميتوان به احترام به شخصيت زن به واسطه رعايت حجاب، مصونيت ارتباطات زن با مردان غريبه، حفظ اعتقادات مذهبي براي افراد، حفظ عفت زن و جلوگيري از فساد و ناهنجاري اشاره كرد. همچنين آثار اجتماعي رعايت حجاب نيز سلامت نسل جديد جامعه، پيشگيري از فساد اخلاقي، مبارزه با مظاهر بيديني و حفظ كيان خانواده است.
اسلام بر حضور اجتماعي زن تأكيد ميورزد اما اين حضور را بدون قيد و شرط نمي داند.اسلام يكي از شرايط مهم و اساسي فعاليت اجتماعي زن و حضور وي در صحنههاي گوناگون را مرزبندي دقيق و جدايي او از مردان ميداند. حفظ وقار و عفت، شرط دوم براي حضور زن در اجتماع است و اين بدان دليل است كه زن در نگاه اسلامي از جايگاه بلند و منزلتي عظيم برخوردار بوده كه اسلام براي حفاظت از اين جايگاه تدابير گوناگوني انديشيده است.اما در عصر حاضر هجمه ها به حجاب از سوي فرهنگ غربي شدت گرفته و حجاب در برخي لايه هاي جامعه به حاشيه رفته است.متاسفانه فرهنگ برهنگي در حال رسوخ به خانواده ها است و يکي از معضلات اجتماعي ما عدم رعايت حجاب و عفاف از سوي برخي افراد است.توسعه علم و رشد تكنولوژي و شکلگيري کلانشهرها در همه جاي دنيا باعث کاهش قدرت جامعه و افزايش فردگرايي شده و در نتيجه انسانها براي خود اين حق را قائل شدهاند که در انتخاب سبک زندگي خود آزادي بيشتري داشته باشند و به قيود فرهنگ هاي گذشته خود پايبند نباشند.به عبارتي يکي از محصولات دنياي مدرن اومانيسم يا همان انسان محور است که اصالت را به لذت بردن انسان در اين دنيا مي دهد و هر آنچه کا مانع لذت او مي شود را مطرود مي داند.حجاب يکي از موانع لذت انسان مدرن است.وقتي لذت انسان اصل قرار گرفت همه قيودي که اديان الهي براي سعادت واقعي انسان در نظر گرفته اند خلاف تمدن و پيشرفت معرفي مي شود.متاسفانه اين فرهنگ غلط به مدد رسانه هاي غربي و با برنامه و هدفمند جامعه ما را هدف قرار داده است.در اين تبليغات گسترده بي حجابي و پيشرفت و کسب منزلت اجتماعي و مدرن بودن به يکديگر گره خورده اند و به گونه اي القا گرديده که بي حجابي از الزامات و شاخص هاي تمدن و ترقي است.سبک زندگي که امروز فرهنگ غرب به ما القا مي کند (که يکي از شاخصه هاي آن بي بند وباري و عدم توجه به قيود اسلامي است)در تضاد با سبک زندگي است که اسلام براي بشريت تجويز کرده قرار دارد.خداي متعال براي اينکه انسانها انساني زندگي کنند و از خصلتهاي حيواني بيرون بيايند و يک عروج الهي داشته باشند قيودي را در نظر گرفته که رعايت آنها الزامي است.يکسري از دستورالعملهاي خداوند متعال مثل واجب و حرام ضروري است.خداوند مانند يک طبيب حاذق براي سلامتي انسانها نسخههايي تجويز کرده است. بنابراين فلسفه حجاب براي سبک زندگي الهي و انساني زندگي کردن و نه غريزي زيستن تعريف شده است. جداي از تبليغات مسمومي كه رسانههاي غربي عليه اسلام دارند، آموزههاي اسلامي و وحياني همچنان كاربرد خود را دارد، چرا كه با فطرت، نهاد و ضمير وجودي انسانها سر و كار دارد.اسلام دين فطري است و همان چيزي را ميگويد كه درون انسان فرياد ميزند و چه بخواهد و چه نخواهد عقل بر آن مهر تأييد ميزند.
اما براي ترويج فرهنگ حجاب که يکي از شاخصه هاي سبک زندگي اسلامي است چه بايد کرد؟
تفهيم فوايد حجاب و مضرات بي حجابي براي مردم در قالبهاي هنري و بهطور نامحسوس از جمله راهکارهاي ترويج حجاب است. اينکه خانواده هاي ما،نهاد هاي آموزشي و مسئولين ما بدانند که علت اينکه انرژي برخي جوانان صرف شهوتراني مي شود و بسياري از معضلات اجتماعي از جمله طلاق و خيانت همسران به هم و عدم ازدواج جوانان و داشتن روابط نامشروع و در کل فروپاشي خانوادهها از عدم رعايت حجاب و پيروي از فرهنگ برهنگي و بي بند و باري حاصل ميشود در هوشياري و جزم شدن عزم ها براي مقابله با بي حجابي و بي عفتي در جامعه موثر خواهد بود.اگر به دنبال سلامت اخلاقي و امنيت اجتماعي و حتي جسمي شهروندانمان هستيم و حفظ نظام ديني برايمان مهم است بايد تلاش کنيم که احکام الهي در جامعه اجرا شود و يکي از مهمترين اين احکام حفظ حجاب و عفاف است.بايد با استفاده از مدارک و اسناد معتبر و پروندههاي قضائي، (قتلها و ضرب و جرحها و طلاقها)عامل فرهنگ برهنگي در شکل گيري آنها را به مردم گوشزد کنيم.
نظام سلطه و رسانه هاي وابسته به آن كه از مقابله با موج گسترده و روزافزون بازگشت به عفاف و حجاب در كشورهاي غربي و نظام هاي تحت سلطه خود درمانده اند، از همه ابزار ها و توانمندي هاي خود براي جلوگيري از گرايش زنان و دختران جوان به حجاب و عفاف و زنده نگه داشتن فرهنگ تباهي و برهنگي استفاده مي كنند و بويژه كشورهاي اسلامي را آماج تبليغات ضد عفاف و حجاب خود قرار مي دهند. غرب با آخرين سرعت خويش در حال حرکت به سوي طراحي يک دنياي مدرن و پر از رفاه براي اقشار خاص خود است. رفاهي که واقعا خالي از معنويت و ماوراء است. براي همين است که ما شاهد رشد عرفانهاي کاذب و نوظهور هستيم يا حتي پروژههاي دينسازي در غرب در دستور کار سازمانهاي اطلاعاتي و امنيتي قرار گرفته است.زن مسلمان در غرب انتهاي اين پروژه را به چشم خويش ديده و مي بيند. در اين کوران و داغي تحولات، تکليف خود را مشخص مي کند. همين است که هر روز مبارزه براي حفظ شعائر اسلامي بيشتر مي شود. اما در درون کشور ما، به دليل گستردگي بلندگوهاي تبليغاتي با تنوع پيامها از سوي همان مدينه فاضله غربي بيداد مي کند و جوانان و خانوادههاي ما را مبهوت خود کرده است. به نوعي سراب ساختگي که در ذهن مخاطبين مي سازد را بدون در نظر گرفتن دانش و بينش لازم، صرفا در لايه رفتاري بروز مي دهد و اين مي شود که جوان ما براي رسيدن به جوان غربي، به جاي تبعيت در دانشآموزي و نظم و پيشرفت، صرفا از رفتارهاي ناهنجار آنها تبعيت مي کند.در چنين شرايطي زنان و دختران مسلمان و متعهد مسئوليتي بسيار سنگين بر عهده دارند كه مهمترين آنها عبارتند از: تقويت پايه هاي ايماني و پايبندي هرچه بيشتر به ارزش هاي اخلاقي مورد تاكيد دين اسلام، به دست آوردن توانايي لازم براي دفاع عقلاني از فرهنگ حجاب و عفاف، حراست از كيان خانواده و جلوگيري از نفوذ امواج مخرب ماهواره به فضاي پاك و معصوم خانواده هاي خود،احياي فرهنگ امر به معروف و نهي از منكر و بي تفاوت نبودن در برابر رواج گسترده الگوهاي غربي پوشش و آرايش در ميان دختران جوان.