"صراط" – اگر چه سال های زیادی از پایان جنگ تحمیلی می گذرد اما امروزه شرایط کشور ایجاب می کند که بیش از پیش به فرهنگ جهادی و حماسی کشور پرداخته شود.
به گزارش سرویس فرهنگی صراط، جنگ تحمیلی ما هنوز تمام نشده و تمام نخواهد شد. بنا به آیات و روایات نیز جنگ حق علیه باطل همیشه و در تمام اعصار ادامه خواهد داشت و این تصور که در شرایط کنونی جنگی در کشور ما در حال وقوع نیست تصوری باطل و خطرناک است.
البته جنگ امروز با دیروز تفاوت های شگرفی دارد. در واقع تهاجم و حمله ی دشمن پایان نیافته و فقط شکل آن تغییر کرده است به عبارتی دیگر امروزه اقتدار نظامی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران باعث شده است که غرب هراسناک از جنگ سخت با ایران سرباز زده و به جنگ فرهنگی و رسانه ای روی بیاورد.
یکی از دستاوردهای مهم فرهنگی در ایران بعد از انقلاب اسلامی سینمای دفاع مقدس است. سينماي دفاع مقدس، بومي ترين ژانر سينمايي ايران و مصداق بارز و تام سينماي ملي است.
هنر و ادبیات حماسی و فیلم حماسی به عنوان زیر مجموعه هنر حماسی همیشه پشتوانه ای محکم و دژی استوار برای موقعیت سیاسی و اجتماعی هر کشوری محسوب می شود.
سينماي دفاع مقدس با داشتن حجم انبوهی از مخاطبان می تواند به شكل غيرمستقيم ارزش هايي والایی چون ايثارگري، عدالت خواهي، شهادت طلبي، ایستادگی در برابر فتنه ها و پيروي از ولي فقيه عادل را به مخاطب خود منتقل كنند و در وی نهادینه سازند.
اما در طی سال های گذشته با توجه به رشد روز افزون فرهنگ های غربی از جمله رفاه طلبی و اسراف گرایی در کشور روز به روز سینمای دفاع مقدس رو به استضعاف رفته است.
متاسفانه در چند سال اخیر شاهد حضور موجی از فیلم های به ظاهر جنگی و حماسی اما در پشت پرده مخرب فرهنگ جنگ و دفاع مقدس می باشیم و نکته ی تاسف بار اینکه این نوع فیلم ها در بین فیلم های اکران شده ی جنگی در چند سال اخیر اکثریت را به خود اختصاص داده اند.
این فیلم های سیاه که نوعی تقلید کورکورانه از فیلم های ضد جنگ غربی است در واقع نقش مکمل برای شبکه های ماهواره ای ضد ایرانی را ایفا می کنند. جالب است بدانید که براساس بررسي هاي اعلام شده از سوي مراكز آمار جهاني، حجم جنگ نرم غرب عليه ايران در دو سال اخير، از ميزان تهاجم فرهنگي آمريكا عليه بلوك شرق در تمام دوران جنگ سرد بيشتر است حال این هجمه ی داخلی را نیز به تلاش غرب بیافزایید.
اتفاقات چند سال اخیر در سینمای دفاع مقدس جفایي بزرگ به يكي از طلايي ترين نقاط تاريخ ایران اسلامی است و نمي توان با سهل انگاري، بيش از اين اجازه تخريب دفاع مقدس را در برخي از فيلم هاي جنگي داد.
فيلمي مثل ''اشلو'' كه روايتي از دلاوري هاي شهيد استان فارش مرتضي جاويدي بود (شهيدي كه پس از فتح تپه اشلو امام در اغوشش گرفت و او را بوسيد حركتي كه براي هيچكدام از سرداران جنگ از سوي امام اتفاق نيافتاد و پس از شهادتش شهيد صياد در منزل وي از پدرش دلجويي كرد)
يا همين چند مدت پيش فيلم ''شور شيرين'' كه روايتي از رشادت هاي شهيد محمود كاوه بود و حال ما گير فيلمهايي عشق و عاشقي و بي محتوا و دروغ از جنگيم كه به خورد ما ميدهند .
در عكس هي بالا اژانس شيشه اي و عكس سوم و اخر را كه نميدانم ااسمشان چيست ولي انها را ديده ام جالب بودند ولي بقيه خيال پردازي و دروغ و عشق عاشقي بيش نبودند .
يك نفر نداند فكر ميكند اينهمه شهيد يا طبق فيلم ضد گلوله مريض بودند يا طبق فيلم اخراجيها عاشق دختر همسايه يا مثل عكس هفتم باز باباي عراقي عاشقش بود ...
فكري به حال سينما كنيد اي كساني كه دستتان به جايي بند است
بلايي به سر سينماداران اوردند كه توبه كنند از پخش امثال فيلم شور شيرين و بروند سمت '' تو و من'' اينجور چرت و پرت ها
سلام بر حسین ع
سلام امام
سلام بر تمام شهدای این سرزمین
(صمد آقا مدیون شهدای عزیز میشود)
راستي مهدي هاشمي ببخشيد دكتر مهدي هاشمي چه خبر