جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۳ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۵
ما و چشم بادامی ها + تصاویر

"دونگ بی" ادامه ی یک فرهنگ سازی

سریال کره‌ای در حال پخش از سیمای ایران "دونگ بی" نام دارد و در ۶۰ قسمت ساخته شده است. دونگ بی محصول سال 2010 کمپانیMBC کره جنوبی است.
کد خبر : ۷۷۶۰۹

"صراط" - سریال کره ای "یونگ بی" را شاید بتوان دست پختی دیگر از چشم بادامی ها برای مردم جهان و البته ایران دانست.

به گزارش سرویس اجتماعی صراط بار دیگر چشم بادامی ها با یک شخصیت جدید به تلویزیون ایران آمده اند و همانطور که پیش بینی می شد توانستند مخاطبان زیادی را به خود جذب کنند.

سریال کره‌ای در حال پخش از سیمای ایران "دونگ بی" نام دارد و در ۶۰ قسمت ساخته شده است. دونگ بی محصول سال 2010 کمپانیMBC کره جنوبی است.

نکته ی جالب توجه در این میان استقبال کم نظیر مخاطبان ایرانی از این سریال است که براساس سایت ایران سیما –موسسه سروش سیما- این سریال پر بیننده ترین سریال در حال حاضر صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است.
 

همین نکته ما را بر این داشت که به تحلیلی کوتاه درباره ی سابقه ی چشم بادامی ها در ایران و مسائل پشت پرده ی آن بپردازیم که در زیر می خوانید:

ضوابط پخش فيلم و سريال در صداوسيما بسيار خاص و به عبارتي سختگيرانه است و به همين دليل از ميان چندين فيلم و سريالي که طي سال در کشورهاي مختلف توليد مي شود، تعداد اندکي قابليت پخش از تلويزيون جمهوری اسلامی ایران را پيدا مي کنند.

براساس سیاست های سیما برای پخش سریال های خارجی، فیلم ها ی خانوادگی که از مضامین و صحنه های غیر اخلاقی هر چه بیشتر دور باشند به پخش نزدیکتر هستند.

در میان کشورهای آسیایی آثار تولیدی چین و ژاپن و کره جنوبی با ضوابط پخش تلویزیون ما سازگارتر است. برهنگی کمتری در این فیلم ها به چشم می خورد همچنین مضامین ارائه شده در این سریال ها از جنبه های انسانی بیشتری نسبت به تولیدات باقی کشور ها برخوردارند.

در ميان کشورهايي که نام برده شد، کره جنوبي گوي سبقت را از بقيه ربوده است. اين کشور که با استفاده از الگوهاي آمريکايي، سياستهاي فرهنگي خود را پيش مي برد و فضاي کلي جامعه اين کشور نيز به گونه اي است که در کنار توجه به سنت هاي خود، به نمودهاي مدرنيته نيز دلبستگي زيادي نشان مي دهند.

سابقه ی چشم بادامی ها در سیمای جمهوری اسلامی ایران

حضور چشم بادامی‌ها در تلویزیون ایران و استقبال مخاطبان از سریال‌های خاور دور محدود به دهه ۸۰ شمسی نیست. در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ هم این مسئله وجود داشت.

سریال «سال‌های دور از خانه» با شخصیت اصلی‌اش که اوشین نام داشت، اولین سریالی بود که از شرق آسیا به تلویزیون ایران راه پیدا کرد.
 
اوشین
 
داستان زندگی » و «ازسرزمین شمالی» سریال‌های بعدی ژاپنی‌ها بودند که در ایران گل کردند. سومین سریال ژاپنی‌ها که روی آنتن سیمای جمهوری اسلامی ایران رفت از سرزمین های شمالی بود.
 

داستان زندگی
 

از سرزمین های شمالی

پس از این سه سریال نوبت به هنر‌های رزمی آسیای شرقی رسید تا مخاطبان ایرانی را پای تلویزیون بنشاند. «جنگجویان کوهستان» سریالی بود که ژاپنی‌ها بر اساس یکی از آثار کلاسیک ادبیات چین ساخته بودند. این اثر کلاسیک «لبه آب» نام داشت و در باره ۱۰۸ جنگجو بود که در کوهستان گرد هم‌ می‌آمدند تا بر علیه حکومت فاسد وقت قیام کنند.
 
جنگجویان کوهستان
 
در دهه ۸۰ اما سریال‌های ژاپنی جایشان را به سریال‌های کره‌ای دادند. اولین سریال کره‌ای که خیلی زود طرفداران خاص خودش را پیدا کرد، سریال «جواهری در قصر» بود.
 
جواهری در قصر (یانگوم)
 
 دومین سریال کره‌ای «امپراتوری دریا» نام داشت و سرانجام نوبت به سریال «افسانه جومونگ» رسید که این سریال رکورد محبوبیت چشم بادامی ها در ایران را زد که البته سری دوم آن از مقبولیت بالایی برخوردار نبود.
 
امپراتوری دریا
 
جومونگ
و سرانجام در حال حاضر "یونگ بی" وارد خانه های ایرانی شده است و عده ی زیادی را برای تماشای خود پای تلویزیون و یا حتی ایران سیما می کشد.

اهداف اقتصادی، پشت پرده ی سریال های کره ای

کره ی جنوبی از اوايل دهه 90 ميلادي درصدد برآمد تا از اقتصاد و فرهنگ پوياتر و بالنده تري برخوردار شود. در اين راستا، تاجران و مديران تبليغاتي شرکتهاي بزرگ کره جنوبي به سراغ ساخت فيلم و سريال رفتند.

آنها براي اينکه کشور خود را صاحب تمدن و انديشه مستقل نشان بدهند، به سراغ آثاري رفتند که بتواند بخشهايي از تاريخ اين کشور را زنده کند و به ديگر کشورهاي جهان نیز بشناسانند.

از اين طريق علاوه بر اينکه درآمد قابل توجهي از فروش اين فيلمها و سريالها نصيب سازندگان مي شود، عامه مردم، اين کشور را بهتر بشناسند و بر اساس خاطره خوشي که از تماشاي آثار توليد شده آنها نصيب شان شده است، محصولات اين کشور را بهتر بخرند.

اگر نگاهي به شرايط خريد خودمان داشته باشيم اين موضوع بيش از پيش ملموس است. در حال حاضر وقتي براي خريد وسايل مختلف از جمله لباس، ماشين يا وسايل خانه به فروشگاه مراجعه مي کنيم، به محض اينکه نسبت به خريد کالايي اظهار تمايل مي کنيم، اولين سؤالي که از فروشنده مي پرسيم اين است که کالا کجايي است؟ يعني اينکه مي خواهيم بدانيم چه کشوري آن را توليد کرده است و با توجه به ذهنيت هاي مختلفي که از اين کشور چه در زمينه فرهنگي و چه تجربه قبلي از خريد وسايل توليدي آن داشته ايم، نسبت به خريد يک جنس اقدام مي کنيم.

به عبارت ديگر، تأثير مثبت اين آثار در ناخودآگاه ما باعث مي شود که نسبت به خريد کالاهاي اين کشورها نيز علاقه نشان بدهيم.

کشور کره جنوبي براي اينکه بتواند توليدات شرکتهاي خود که در ايران حضور پررنگ دارند را بيش از پيش در کشورهاي مختلف از جمله ايران جا بيندازد، نياز به چنين تبليغ هاي فرهنگي و تأثيرگذاري بر ناخودآگاه مردم دارد.

دلایل جذابیت این سریال ها برای مخاطبان چیست؟

دلايل جذاب بودن سریال های کره ای تقریبا همه شبیه به هم است و شاید با نگاهی به این دلایل بتوان بيش از قبل همگرايي سياست، اقتصاد و فرهنگ را در این سریال ها نشان داد.

علت جذابیت این سریال ها در وهله نخست برخوردار از طراحي صحنه و لباس و جلوه هاي ويژه فوق العاده جذاب آن است يعني اگر هر مخاطبي فقط طي مدت زمان کوتاهي شاهد هر کدام از اين سريال ها باشد، علاقه مند مي شود از ماهيت قصه آن سر دربياورد.

طراحي لباس در اين اثار با دقت قابل توجهي کل جزییات را مورد توجه قرار گرفته است ، لوکيشن بسيار مناسبي که براي آنها ساخته اند نیز کاملاً ذهن مخاطب را متوجه خود مي کند.

در اين سريال ها رنگها بسيار ماهرانه در کنار هم قرار گرفته اند و به خوبي قادرند تاريخي که قصه آن را روايت مي کند را پيش روي مخاطب زنده کند.

از سویی دیگر سريالهاي تاريخي درباره مسايلي صحبت مي کنند که دسترسي به آن امکان پذير نيست و به همين جهت بينندگان را مبهوت مي کند. اين سريال ها نيز به خوبي توانسته اند گذشته را براي بيننده عينيت ببخشند و آن را زنده کنند.

در کنار طراحي صحنه و لباس، استفاده از جلوه هاي ويژه در بسياری از این آثار باعث مي شود که بيننده تحت تأثير اتفاقهاي مختلف آن قرار بگيرد. اين عنصر از جنبه هاي مختلفي برخوردار است.


در آثار شرقي شخصيتها به مدد جلوه هاي ويژه از انعطاف بدني، قدرت، سرعت، مهارت و توانايي هايي برخوردار مي شوند که آنها را از سوپرمن هم قوي تر مي کند. به خصوص که استفاده از جلوه هاي ويژه به قدري صحنه هاي نبرد و زد و خورد را طبيعي جلوه مي دهد که بيننده جذب اين لحظات مي شود.

نکته ديگري که در اين سريال باعث جذب مخاطب شده است، چهره پردازي بسيار خوب شخصيت است. بازيگران اين سريال ها به مدد گريم از چهره هايي زيبا و تابناک برخوردار شده اند که هر بيننده عامي را به خود جذب مي کند.

همچنین چون شخصيتهاي اصلي و قهرمانان اين سريال ها از صفات اخلاقي قابل توجهي نيز برخوردارند، چهره آنها را براي مخاطب مطلوب جلوه مي دهد. همين موضوع باعث مي شود که در مدت بسيار کوتاهي نوجوانان و جوانان که در پي الگوهاي مختلف براي جلب توجه هستند، خود را شبيه شخصيتهاي محبوب اين سريال ها در بياورند و با همان آرايش مو و صورت در جامعه ظاهر شوند!!

البته از همه اينها که بگذريم قصه های کليشه اي و کم مايه این آثار نيز به مذاق مخاطب خوش مي آيد. چون بيننده لازم نيست هيچ زحمتي براي فهم روابط و عملکرد آنها داشته باشد.

و در پایان

به راستي داستانهاي شاهنامه يا قصه هاي ايراني هزار و يکشب با آن همه جزييات مسحور کننده يا جايي همانند تخت جمشيد که مهد تمدن ايران باستان و حتي جهان- با توجه به قانون حقوق بشر کورش که سندي بسيار مهم و جهاني است- چه کم از تاريخ کره جنوبي دارد که مشخص است بسياري از داستانهاي آن نيز ساخته و پرداخته ذهن نويسندگان است تا اين که سند تاريخي براي آن وجود داشته باشد.بايد مديران فرهنگي ما در نظر بگيرند اگر شخصيتي همانند رستم شاهنامه فردوسي الگوي جوانان ايراني قرار بگيرد، بهتر است يا جومونگ که سوپرمني شرقي است.

نظرات بینندگان
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۵ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۱
۴۴
۹
فقط جنگجویان کوهستان

لین چان و کائو چیو و هوسنیان و افراد لیانگ شان پو

واقعا میارزه به تمام فیلمهای کره ای و ژاپنی الانه

دونگ یی هم که گند کاری های پادشاه رو تو دوبله ماستمالی میکنند
حمزه
|
Iran (Islamic Republic of)
کاش اول مطالب صراط را می خوندی بعد نظر می دادی خصوصا"مطلب «و در پایان »
ممدو
|
Iran (Islamic Republic of)
نه، فقط افسانه شجاعان!
که پولاد میکوبند آهنگران!
..
ضمنا صراز جون دونگ بی نه بلکه دونگ یی
Dong Yi
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۸ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۱
۴۱
۰
یعنی کره ای ها در زمان قدیم کارآگاه زن هم داشتند ؟! یعنی از اون زمان زن ها به طور سیستماتیک در شغل های مختلف حضور داشتند ؟! لباسها و لوکیشن های تاریخی شون رو که بردارید انگار داستانش داره در زمان حال اتفاق می افته !! آدمها همین آدمهای امروزی هستند . امپراتوره اینقدر هالو و ساده و بامزه ست که ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۱ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۱
۱۹
۴
البته از حق هم نمیشه گذشت که سریالهای زن محور برای زنان و حتی مردان جذابیت زیادی داره . متاسفانه در سینما و تلویزیون ما اکثرا مردان هستند که محور داستان هستند. تعداد زنهایی که در این سریالها هستند رو بشمرید فکر نکنم کمتر از تعداد مردان باشه .
حجت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۹ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۱
۶۷
۳۱
متاسفم واسه صدا و سيما.اينهمه سوژه هاي ناب ديني و مذهبي و تاريخي فرهنگ خودمون مونده اونوقت بجاي اينكه برن دنبال ساختن فيلم اين موضوعات آنتن پخششون پره از فيلمو سريالهاي آمريكايي و ژاپني و كره اي و هندي و... .سريال ايراني هم كه ميسازن ميشه امثال خداحافظ بچه و ساختمان پزشكان و مسير انحرافي.بعدشم شاكي ميشن چرا مردم ماهواره دارن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
اون وقت شما پیشنهادت چیه برای ساختن برنامه های پر مخاطب و سرگرم کننده ؟! فقط بلدید نق بزنید . ساختمان پزشکان جز بهترین سریالهای طنز تلویزیون بود و مخاطب زیادی هم جذب کرد . به قول معروف: گر تو بهتر می زنی بستان بزن ! فقط نق نزن !
هاشم
|
Iran (Islamic Republic of)
پیشنهادمان ساختن فیلمهای حضرات پیامبران وائمه معصومین کما فی السابق وسلاطین سلسلهای گذشته کشورمان واتفاقات ناب انقلاب اسلامیمان وافسانه هایمان مثل رستم وسهراب وغیره در شاهنامه وزندگی دانشمندان گذشته وفعلیمان وکودتاها وماجراهای عارفانه وعاشقانه وطنمان وماجراهای مشروطه وپوریای ولی وتختی وستارخان وباقرخان ورئیس علی دلواری وشهیدان همیشه قهرمان سرزمینمان وهزاران سوزه ناب دیگر که همه شون مسکوت مانده اند فقط عده ای بلدند دوست بازی دربیارندودزدی وغیره رایاد مردم بدهند.
حالا فهمیدید مرغ همسایه غازه؟
حدیث عشق
|
Iran (Islamic Republic of)
البته ما چون ........ را می سازیم که فرهنگ معاصرمان را زیر سوال ببریم و یا با تخریب برنامه ریزی شده دکتر شریعتی متفکرانی که در حال حاضر با ما نمی خوانند را حذف می کنیم و یا کوروش را بد نام می کنیم بدیهی است که به انحطاط برسیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
ساختمان پزشکان یکی از بهترین طنزها در این چند سال اخیر بوده و مردم هم ازش استقبال خوبی کردند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
هاشم اینهایی که تو گفتی اولا سرگرم کننده نیست دوما مردمحوره . بیشتر بینندگان سریالها زن هستند .
نوید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۱
۱۰۳
۱۲
ببین شماها اگه خودتون رو هم بکشید و حلق اویز کنید و زجه بزنید بازم مردم اونه چیزی رو دوست داشته باشن میبینن و به اراجیف شما کاری ندران.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
صداو سیما هیچ وقت نمی تونه این و بفهمه چون زمانی می فهمه که کاراز کار گذشته.
الان که من نظر میدم 3 تا مثبت و 2 تا منفی به این نظر داده شده است فردا که میام میشه حدس زد که منفی ها چند برابر مثبت هاست یا به زبان ریاضی :
lim N/P = 0
P:Positive
N:Negative
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
موافقم . اونهم با سریالهای دولتی که حتی تاریخ تحریف می کنند
پسرك
|
Iran (Islamic Republic of)
جوش نزن فيلمتو نگا كن
امیر حامی دکتر سعید جلیلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۵ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۱
۵۰
۴۴
خدای از بعضی از فیلم های خودمان بهترن اقا خودتان قضاوت کنید کدوم فیلم مخصوصان تو این چند سال اخیر قشنگ بودن همشون کمدی مزخرف با بازیگرهای تکرای بدون حرفه بازیگری یا فیلم های عاشقی بی محتوا اگه تحلیل نقدش کنید از صد تا فیلم خارجی بدترن تو این 10 سال گذشته چه سینما چه تلویزیرون ما کلن چه اثار فاخری درست کردن جز اخراجی های یا قلادها طلا که فوق العاده بودن کدوم فیلم سینمای خوب بوده تو تلویزیون هم از سینما بدتر بوده جز فیلم مختار که واقعان شاهکار بود اگه ما فیلم مثل مختار بسازیم چه اشکالی داره ولی در حال حاضر بخاطر اینکه مردم به برنامه های ماهواری و با ان فیلماشان پناه نبرن به نظر من این فیلم ها بهترن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
یعنی به نظر تو اخراجی ها اثر فاخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
ممدو
|
Iran (Islamic Republic of)
مختارنامه - در چشم باد - امام علی (ع) -
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۱ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۱
۸
۴
امپراطور دریا رو اشتباهی زدین اون جومونگ2 هست،امپراطور بادها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حال کردی اطلاعاتو؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۴۲ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۱
۱۶۶
۸۶
سریالای صدا و سیما واقعا چرته سریال خوب میخوای پوارو.یعنی 2 ساعت میخ میشی پای تلویزیون.به نظر من شبکه من و تو واقعا حرفه ای عمل میکنه.من که اصلا صدا و سیما نمیبینم
مجید
|
United States of America
در مورد پوراو باهات هم عقیده ام
ولی در مورد من و تو
من و تو برای تضعیف دین مداری ایرانیان است
تبلیغ رابطه دختر و پسر
تبلیغ عادی بودن شرب خمر
اینها چیزهایی است که خیلی خطرناکه
در مورد شبکه های داخلی هم که من دیگه شبکه های سنتی رو نمیبنم
الانه ورزش و مستند و حتی پویا خوب جای خودشون رو باز کردند
ایرانیها اگر محدویت ها رو نداشتند اتیشی میسوزوندند که عربها شبکه ایرانیها رو ببینند
پسرك
|
United States of America
لطفا خواهشن نگاه كن التماس ميكنيم
ناشناس
|
United States of America
اشتباهی مثبت دادن
من و تو = چرند و پرند
ناشناس
|
United States of America
خوب من و تو پوارو پخش میکنه دیگه اقای مجید.وجدانا کدوم شبکه این همه برنامه مستند و سازنده داره البته از نطر سیاسی هم من و تو خوب عمل میکنه.
ناشناس
|
United States of America
الان سریالهای خارجی درست و حسابی هم کم میده .
شرلوک هولمز رو چند وقت پیش آخر شبها نشون می داد من سعی می کردم ببینم . یا جدیدا سریال شمال شصت رو میده اما کی ؟ کله سحر!!! واقعا سریال خوبی بود .
ناشناس
|
United States of America
ببخشید آقای مجید ! شبکه ورزش ، ورزش زنان رو هم نشون میده ؟ یا طبق معمول زنها باید کلا سانسور شوند ؟! من به عنوان یک زن دوست دارم ورزش زنان رو نگاه کنم پس ماهواره می بینم .
مریمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۲ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۱
۷۶
۳
(يا جايي همانند تخت جمشيد که مهد تمدن ايران باستان و حتي جهان- با توجه به قانون حقوق بشر کورش که سندي بسيار مهم و جهاني است- چه کم از تاريخ کره جنوبي دارد)

اِ اِ مگه شما اینها رو هم قبول دارید...از اینها فیلم بسازن که بوف ِ جیز ِ...همین دونگی بهتره ها!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
چیه خیلی دوست داری تاریخ پدرسالار ایران رو نگاه کنی؟ لااقل کره ای ها به زنهاشون هم بها می دهند .
احسان
|
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس از جوابت خوشم نیومد
بدون دلیل منطقی و کورکورانه بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
سریالهای مختار و امثالش رو نگاه کنید ببینید چقدر به زن ها بد و بیراه می گن . هر چی جرات نمی کنند از زبان خودشون بگن می گذارند تو دهن شخصیتهای سریالشون و البته همه چی رو طوری می چینند که حرف شخصیته نافذ باشه ! بعد هم اصلا به من چه سه هزار سال پیش یکی ............. ؟ اون هم تاریخی که توسط مردها نوشته شده و زنها اصلا وجود ندارند! من ترجیح می دهم فیلمهایی ببینم که مربوط به انسان امروز باشه و خودم رو هم به عنوان یه زن توش ببینم محترم و متشخص نه فحش خور مردها. هر کس هم می خواد از این فیلمهای پرخرج تاریخی بسازه باید تهیه کننده خصوصی پیدا کنه نه از پول بیت المال . من که راضی نیستم ...
ازادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۰ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۱
۱۰۰۹
۵۷
وقتی افرادی مثل امیر (حامی جلیلی) اخراجی ها و قلاده های طلا رو بهترین اثار سینمایی تو این چند سال میدونند نباید زیاد توقع ساخت اثار فاخر رو داشت.
مشکل اینجاست که هر فیلمی ساخته میشه باید از فیلتر اقایون بگذره .
شما نگاه کن امریکا یه سریالی ساخت به نام فرار از زندان که فکر میکنم کسی تو ایران نباشه که این سریال رو ندیده باشه یا حداقل اسمشو نشنیده باشه. این فیلم رئیس جمهور امریکا رو یه فرد متقلب و مافیایی نشون میده و سازمانی رو تو این فیلم نشون میده که تمام خلاف های دنیا رو انجام میدند و با رئیس جمهور امریکا هم رابطه ی مستقیم دارند.
میخوام بگم فیلمساز های اونا تا این حد ازادی عمل دارند که به بالاترین مقام یک کشور تا این حد انتقاد کنند ولی در عوض ما میایم یه فیلم میسازیم به نام سنتوری که توش چند تا جمله انتقاد میکنه به وضع جامعه بعد میبینیم این فیلم توقیف میشه .
فیلم میسازیم به نام گشت ارشاد توقیف میشه . تا زمانی که بخوان فیلمساز هارو تا این حد محدود کنند میشه همین .
از طرف دیگه کره با ساخت این فیلمها داره فرهنگ خودشو جهانی میکنه ولی ما داریم چیکار میکنیم ؟؟؟
ما میایم مختار میسازیم !!! نمیخوام توهین کنم و پیشاپیش بگم من از همتون هم مسلمون ترم ولی ایا به نظر شما مگه ایران خودش کورش داریوش نداره که بره مختار بسازه .
اخه مختارو چه به ما ؟؟؟
میدونم الان یه عده میان توهین میکنند و ما رو کافر و بهایی میخونند ولی برام مهم نیست من باید حرف دلمو بزنم .
من اگه الان یه کره ای رو ببینم بلافاصله جومونگ و یانگوم و دونگ یی میاد تو ذهنم ولی تا حالا با خودتون فکر کردید اگه یه خارجی یه ایرانی رو ببینه چه چیزی میخوا بیاد تو ذهنش ؟؟؟ مختار؟؟؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
تا حالا دیدی توی فیلمها و سریالای آمریکایی به یهودیها انتقاد کنند یا اون افراد فاسدی که نشون میدن یهودی باشند ؟
تازه یهودیها که فوقش 2 درصد جمعیت اونا رو دارن و از خانواده های متمول آمریکا هستن
در مورد مختار هم باید بگم که بهترین افراد مختار ایرانیها بودن و تو تاریخ ایرانیها وسیله نجات ادیان بودن مثلا نجات یهودیان توسط کوروش اگر نبود حضرت عیسی به دنیا نمی آمد ودر دوره ساسانیان هم حکومت ساسانی به نجات مسیحیت پرداخت ودر زمان مختار هم ایرانیها برای نجات شیعه قیام کردند .
واقعا این افتخار نداره ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۸ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۱
۱۴
۵
چرا ما بايد فرهنگ ديگران را بافيلم هايشان آموزش ببينيم وچرا ما فرهنگ خود را بافيلم هايمان براي جهانيان اموزش نميدهيم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
يكم فكر كن ناشناس
كدوم فرهنگ ؟
بدبختي بيچارگي ...
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۳:۲۱ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۱
۱۵
۱
من فکر میکنم نگارنده سریال به قول خودش یونگ بی رو حتی نگاه نکرده ولی اگر حتی تبلیغشو هم میدید میدونست دونگ یی هست نه یونگ بی
آزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۰ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱
۵۵
۱۲
اصلا مسئولان ما کوروش ووخیلی از اسطوره ها ی وسرداران را قبول ندارند شما میگید فیلمشان را بسازند نمونه اش اگه کسی راجب بابک خرمدین اسطوره جاویدان ایران وآذربایجان صحبت کنه میزنند تو دهنش .در حالی که اگه بتوان زندگی این اسطوره ها را به فیلم آورد مطمئن خیلی بهتر از جومونگ میشود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
کوروش کیه ؟ بهتره در مورد جامعه امروز فیلم ساخته بشه. برای چی بریم سرگردان هزاران سال پیش بشیم ؟ جدیدا می خواستند از زندگی یک زن قهرمان فیلم بسازند یه عده پدرسالار عقب افتاده سروصدا کردند چرا از کوروش فیلم نمی سازید !!! جون به جونشون کنند عهد بوقی اند.
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۲ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱
۲۴
۰
ما که نفهمیدیم آخر سر عیب این سریالها چیه؟مضامین انسانی خوبی دارند.از نظر دین اسلام هم از تمامی سریالهای تاریخ تلوزیون ایران هم سالمتره
سید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۷ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱
۱۰
۰
موفقیت و رشد کردن و چگونه از راه صحیح به آن رسیدن هرکسی از هر طبقه ای می تواند به آن برسد. اگر دقت کرده باشید اکثر قهرمانان از طبقه فقیر یا معمولی اند و به مرور تبدیل به قهرمان می شوند.این مسایل در تمام سریال های کره ای به چشم می خورد حرکت رو به جلو و رشد کردن و پشتکار داشتن و مقابل مشکلات تسلیم نشدن از نکاتی است که در همه سریال ها به چشم می خورد. اینگونه است که امروزه کالاهای کره ای در قلب اروپا تبلیغ می شود و به فروش می رود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
این تو فیلمهای امریکایی هم هست و البته بهتر و پرداخت شده تر. فقط خوبی سریالهای کره ای اینه که با فرهنگ ما جورتره و بی بند و باریهای امریکایی توش کمتر دیده میشه .
يكي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۷ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱
۱۰۵
۰
من قبلااين سريالوكامل ديده ام اين سريال داراي مضامين اخلاقي بالايي است وقتي فيلمسازان مابجاي توجه به تاريخ وتمدن والاي كشورمان به فكرگيشه وفروش هستن آثارتوليديشان بشدت بي محتواوسخيف ميشه الان فيلمهاي بي ارزش بالاترين فروش رادارندبه پرفروشترين فيلم اين روزها توجه كنيد...اونوقت چراتوقع داريم مردم به آثارتاريخي سايركشورهانظيراين سريال كره اي علاقمندنشوند؟تازه فيلمهاي ماهمش بيمارستان،قبرستان،دادگاه،پليس،اعتيادوفقرواينجورچيزارونشون ميده انگارتواين كشورزيبائي وجودنداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۷ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱
۶۳
۱۰۴
وقتی تاریخ تمدن ایران رو که شامل تخت جمشید و غیره و غیره است از کتابهای درسی حذف میکنیم ..انتظار داریم مردم به کدام فرهنگ و کدام گذشته دل خوش کنند..آیا کره ای ها جایگزین بدی هستند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
تخت جمشید مربوط به فارس هاست و بیخود تاریخ و فرهنگتان رو به اقوام دیگه تحمیل نکنید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۵ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱
۱۷
۲
همه صحبت هايتان صحيح بود ولي امپراتور دريا صحيح است و نه امپراتوري دريا
پسرك
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱
۴۴
۷
قهرمان مرد اين فيلمها يه دونه مو توي وجودش نيست اگه يه روز ذائقه خانمها از ما اينو بخواد كه بايد پوست خودمونو بكنيم
نورا
|
Iran (Islamic Republic of)
قرصاتو سرساعت بخور!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
...چرا زن ها دایما باید در راه مطبهای دکترهای زیبایی باشند و پدر خودشون رو دربیارند ؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
باحال بود حرفت!
پسرك
|
Iran (Islamic Republic of)
كاش خيانت و وطن فروشي و دم تكون دادن براي غرب هم با قرص خوب ميشد نورازاده
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۴ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱
۵۳
۱۴
کارمون به کجا رسیده که میریم سریال های کره ای چینی میخریم تازه تحلیلشون هم میکنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۹ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱
۳
۱
من عاشق سریال از سرزمین شمالی بودم . سریالهای کودکی ما دهه پنجاهی های طفلکی :(
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۰ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱
۰
۰
باحال بود حرفت!
حمزه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۵ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱
۸
۱
من نمی دونم چرا دونگ یی را با داریوش و کورش و ... مقایسه می کنید اصلا" چه ربطی داره. خوب حالاچون فیلمنامه طوری ساخته شده که به صورت شدید با احساسات عاطفی مردم بازی می کنه و یک رعیت با هوش و شجاعت خودش پیشرفت می کنه طبیعتاً مخاطب زیادی هم داره . ولی اینها مواردی نیست که ما بگیم فرهنگ خودمون رو فراموش کردیم و به فرهنگ های دیگه پرداختیم . مگر غیر از این است که همین سریال دونگ یی نکته های اخلاقی بسیار خوب و مفیدی داره . پس اینها جای خود اسطوره های ما هم جای خود.
هاشم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۷ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱
۳
۳
اقای ناشناسی که نوشته ای پیشنهاد بنده مرد محور بوده؟
عزیزم معلومه که تاریخ کشورمان را مطالعه نکرده ایم؟تا دلت میخواهد شیرزنان کثیری در این سرزمین بوده اند وهستندچون مادران مکرمه شهدای سرافرازمان یکیش ننه علی .
بنظرت کدام کارگردان وکدام دوربین میتواند لحظات عرفانی ودردناک ننه علی را بتصویر کشد؟
مبارزی نستوه چون خانم مرضیه حدیدچی دباغ داریم اما چکار کرده ایم؟
اینهمه مادران وهمسران ائمه وپیامبران الهی؟
اینهمه زنان شاعره وعالمه چون رابعه قزداری-مهستی گنجوی-فخرالسلطنه فروهر-پروین اعتصامی-سیمین دانشور-گنبدن بیگم-امنه بیگم-شهناز-جهان ملوک-مهرتاج-بی بی خانم-تاج الملوک-فروغ الملک-خیرالنساء-تاجلی.............؟؟؟؟
وانهمه زنان خائن دربار سلاطین گذشته مهدعلیا-اشرف شمس-فخرها وغیره؟
اتوسا؟
ملافضه؟
وخیلیهای دیگه که فعلا حضور ذهن ندارم .
فقط همت عالی میخواهد تا هم خود رابشناسیم وهم فرهنگ غنی کشور خود را به رخ جهانیان بکشیم؟..................
موفق باشید.
ع ف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۸ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱
۱
۰
با تشکر فراوان از مطالب خوب سایت صراط نیوز لیکن سریالهایی از این سنخ که مشابهت بالایی با موارد قبلی خود از نظر داستان پردازی و شخصیت های فیلم دارد می تواند از جهاتی آموزنده نیز باشد ولی باید گفت در تاریخ اسلام یا ایران کم نیست داستانهایی که اگر تبدیل به فیلم گردد خیلی بهتر از این فیلمها است ؛ ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۳ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۱
۱
۰
اون عکس امپراطور دریا نیست
امپراطور بادهاست!
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۳۳ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۱
۰
۳
نمیخوام ارزش این سریالها رو بیارم پایین چون همشون مخصوصا" سالهای دور از خانه سریالهای خوبی بودن اما وقتی خودمون سریالهایی مثل پهلوانان نمیمیرند و زیر آسمان شهر و شهریار و ........... داریم چرا رسسسسانه ملللللی اینقدر سریال کره ای پخش میکنه؟
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۷:۲۴ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۱
۳
۱
دونگ یی نه دونگ بی!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۴ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۱
۵
۱
انسان انسان است چه فرقی می کنه که از کجای دنیا باشه چه اشکالی داره یه چیزی هم از خارجی ها یاد بگیریم!!!!!!!!!!!!!! خوب و بد همه جای دنیا یکی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
سلام
اگه انسانانسان است پس داداش من از دنیا عقبی ببخشید که رک میگم قصد جسارت ندارم ولی توی دنیای ما که اقتصاد و سیاستش که تمام دارایی یک ملتن برای نگه داشتن فرهنگش تنها راه تاراج هر سه اینها این رساننننننننننننننننننننننننننننننننه است که یکه تاز میدانه.
علی
|
United States of America
|
۱۲:۲۳ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱
۱
۲
این رو درجواب آقا یا خانم ( آزادی ) نوشتم و در اینجا هم کپی کردم .
تا حالا دیدی توی فیلمها و سریالای آمریکایی به یهودیها انتقاد کنند یا اون افراد فاسدی که نشون میدن یهودی باشند ؟
تازه یهودیها که فوقش 2 درصد جمعیت اونا رو دارن و از خانواده های متمول آمریکا هستن
در مورد مختار هم باید بگم که بهترین افراد مختار ایرانیها بودن و تو تاریخ ایرانیها وسیله نجات ادیان بودن مثلا نجات یهودیان توسط کوروش اگر نبود حضرت عیسی به دنیا نمی آمد ودر دوره ساسانیان هم حکومت ساسانی به نجات مسیحیت پرداخت ودر زمان مختار هم ایرانیها برای نجات شیعه قیام کردند .
واقعا این افتخار نداره ؟
الی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۴ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱
۱
۳
سلام بر همه
چرا فیلم کورش کبیر را نمیسازنند چرا از تمدنی که آنقدر ازش دم میزنند ومیگن باعث افتخارمون هست فیلم نمیسازنند آنقدر دلم میخواد کورش کبیر رو درست بشناسم واز تمدنهای ناب آریاییها بدونم ،ولی متاسفانه اکثر فیلم های الان یه مشت فلیم بیداستان و مسخرست واقعا متاسفم
وفا
|
Hong Kong
|
۱۹:۴۶ - ۰۷ مهر ۱۳۹۱
۰
۳
سلام بر همه دوستان
من نظرات همه رو خوندم و کلی هم خندیدم
دعوا سر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من اگه میتونند فیلم تاریخی ایرانی هم بسازنند دمشون گرم ما می بینیم اما این فیلمای کره ای هم بد نیست
به نظر من باید سعی بشه فیلم درست دید نه اینکه حالا مال کجاست
ولی نظرات باحالی داده بودید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۴ - ۱۹ مهر ۱۳۹۱
۵
۰
من عاشق فیلم های کرهای ام از جواهری در قصر کرفته تا امبراطور دریا تا اخریش که افسانه دونگ یی هست واقعا فیلم های قشنگی اند و اموزنده
ستاره
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۱ - ۲۲ مهر ۱۳۹۱
۳
۰
هر چه قدر نظروپیشنهادوانتقادو......بنویسید.بدرد نمیخوره.کسایی هستند که گوشاشون یکی دره یکیشون صد تادروازه.100سال هم بگذره همینه .بعضی ها باید قبول کنند که دارند ضعیف کار میکنند.و همین ضیعف کار کردن ما رو 200 سال 200 سال عقب میبره.من خودم عاشق سریال و فیلم کره ای هستم .
paradise
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۱ - ۲۸ مهر ۱۳۹۱
۵
۱
دونگ یی هم داره تموم میشه .... کاش گوانگتو کبیر شبکه kbs 1 را ایران بخره و پخش کنه .... بزارین تو این وضعیت اقتصادی ..کمی خود را با این سریالها آرام کنیم . ایران را دوست دارم . ولی کره ای ها از لحاظ سریال سازی به نظرم بهترینند . چون من فیلم را به خاطر شاهکار بودن از لحاظ جلوه های ویژ اشان نمیبینم . فقط فیلمی باشه که با مضامین اخلاقی اش روح مرا صیقل بده همچنانکه کتب بزرگان ما همون صیقل را میدهند . این سریالهای کره ای غیر از حماسی و جنگ آوری برای قدرت یک بعد را اصلا فراموش نمیکنند که بدترینشان هم به همدیگر احترام میگذارند .