جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۲:۰۲
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

دادستان کل کشور باید به تخلفات خودروسازان رسیدگی کند

نباید کارکنان ۴۰ هزار نفری سایپا به علت مفسده و بی لیاقتی‌های افرادی که در رأس امور هستند، بیکار شوند و عملکرد جریانی خاص موسوم به جریان انحرافی در خودروسازی کاملاً مشهود است.
کد خبر : ۷۲۹۶۲
"صراط" - عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس حمایت‌ها از خودروسازان را در صورتی مثبت ارزیابی کرد که به تخلفات برخی مدیران رسیدگی شود و با یادآوری اینکه پس از قرائت گزارش تحقیق و تفحص از سایپا باید به وزیر صنعت، معدن و تجارت وظایفی مبنی بر برخی عزل و نصب‌ها محول شد، گفت: همچنان عزل و نصب‌ها صورت نگرفته و این یک تخلف بزرگ محسوب می‌شود.

نادر قاضی‌پور درباره پرداخت وام دو هزار میلیارد تومانی به دو خودروساز بزرگ ایران یعنی سایپا و ایران خودرو گفت: با توجه به اینکه دولت پس از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها هیچ کمکی به تولید بویژه خودروسازان نکرده است، پرداخت چنین تسهیلاتی به خودروسازان انتظاری بود که باید برآورده می‌شد.

دولت محل دقیق اعتباری پرداخت تسهیلات را مشخص کند

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سئوال که مبلغ دو هزار میلیارد تومان پرداختی به خودروسازان از چه محلی پرداخت می‌شود، پاسخ داد: دولت منابع مالی گسترده‌ای در اختیار دارد ضمن اینکه مبلغ پرداختی هم به صورت تسهیلات در اختیار خودروسازان قرار می‌گیرد ولی دولت باید درباره محل دقیق اعتباری پرداخت تسهیلات به خودروسازان اطلاع رسانی کند.

وی با بیان اینکه سایپا و ایران خودرو دارای ظرفیت بالایی برای ایجاد اشتغال هستند، افزود: در شرایطی که نیاز به کار یکی از نیازهای اصلی کشور برای جوانان به شمار می‌آید، استفاده از ظرفیت سایپا و ایران خودرو از ضروریات صنعت کشور محسوب می‌شود.

قاضی‌پور با اشاره به فشار تحریم‌های خارجی تأکید کرد: در این شرایط ما نباید دچار خود تحریمی شویم و اگر خودروسازان نیاز به منابع مالی و تسهیلات دارند این نیاز باید تأمین شود.

حمایت‌ها از خودروسازان نباید موجب فراموش کردن تخلفاتشان شود

این نماینده مردم در مجلس تصریح کرد: البته کمک‌ها و حمایت‌ها از خودروسازان نباید موجب فراموش کردن تخلف خودروسازان شود و دادستانی کل کشور باید به تخلفات خودروسازان که در گزارش‌های تحقیق و تفحص مجلس هم وجود دارد، رسیدگی کند.

وی یادآور شد: باید صنعت خودروی کشور از مفسده‌های موجود و احتمالی پاک شود چرا که با تعطیلی این خودروسازی، صنعت قطعه‌سازی هم نابود خواهد شد و اشتغال هزاران نفر به خطر می‍افتد.

وی با بیان اینکه پس از انجام تحقیق و تفحص از شرکت سایپا، مسئولیت‌هایی به مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت محول شد، گفت: متأسفانه وزیر به وظایفی همچون آغاز عزل و نصب‌ها که به وی محول شده بود عمل نکرده است که این یک تخلف بزرگ محسوب می‌شود.

رد جریان انحرافی در فساد خودروسازی

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد: نباید کارکنان ۴۰ هزار نفری سایپا به علت مفسده و بی لیاقتی‌های افرادی که در رأس امور هستند، بیکار شوند و عملکرد جریانی خاص موسوم به جریان انحرافی در خودروسازی کاملاً مشهود است.
نظرات بینندگان
صمد آقا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۲۶ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۱
۰
۱
با این کیفیت بد خوروئی که تحویل مردم میدن همون بهتر که تعطیل بشه.
اما اما اما
جریان انحرافی دست روی چه چیزی نذاشتن که در نهایت خرابش کردن.
بیچاره اون دسته از کارکنانی که با طناب این آقایون به چاه افتادن و .... هم باهاشون همدسته البته بعضی هاشون
(صمد آقا بنز میشود)
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۰ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۱
۲
۰
مهره چینی افراد غیر متخصص توسط جریان ا...... چسبیده به ...... تمام نقاط حساس و کلیدی و مراکز اقتصادی را بدست گرفته و در آینده نزدیک مملکت را به فساد و آشوب می کشند .
بطور مثال : مرتضوی با تخصص قاضی در تامین اجتماعی که حدود 400 شرکت و کارخانه مختلف از زیر مجموعه های تامین اجتماعی است. و....