چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۰

ورود ماهانه ۸۰ تا ۱۰۰ اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی

ورود ماهانه ۸۰ تا ۱۰۰ اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی
سخنگوی شهرداری تهران اعلام کرد: شهرداری طی سه سال گذشته در خرید اتوبوس از تولیدکنندگان داخلی به یک رکورد تاریخی دست یافته و به طور متوسط هر ماه ۸۰ تا ۱۰۰ دستگاه اتوبوس جدید وارد خطوط حمل‌ونقل شهری شده است.
کد خبر : ۶۸۳۰۲۳

به گزارش صراط به نقل از تسنیم، عبدالمطهر محمدخانی؛ سخنگوی شهرداری تهران، در نشست خبری امروز که به صورت مجازی برگزار شد، به پرسش‌هایی درباره اقدامات شهرداری برای رفع آلودگی هوا پاسخ داد و اظهار کرد: قانون، محور مورد وفاق همه دستگاه‌هاست و وظایف هر سازمان را مشخص کرده است.

وی با اشاره به وظایف شهرداری تهران در این زمینه، افزود: نخستین وظیفه توسعه حمل‌ونقل عمومی، دومین وظیفه گسترش فضای سبز و سومین وظیفه مدیریت پسماند است که در این راستا اقدامات قابل توجهی انجام شده است.


محمدخانی با تأکید بر عملکرد شهرداری در حوزه حمل‌ونقل عمومی تصریح کرد: شهرداری تهران طی سه سال اخیر در خرید اتوبوس از تولیدکنندگان داخلی به یک رکورد تاریخی دست یافته است و به طور متوسط هر ماه 80 تا 100 دستگاه اتوبوس جدید وارد خطوط حمل‌ونقل شهری می‌شود.

وی همچنین به توسعه خطوط مترو و اورهال واگن‌ها اشاره کرد و گفت: در حوزه خرید واگن مترو نیز، از بهار سال آینده هر ماه 2 تا 3 رام قطار وارد خطوط خواهد شد. علاوه بر این، هفته جاری خط تولید انبوه قطار ملی افتتاح شد که از سال آینده ورود قطارهای ملی به خطوط مترو آغاز خواهد شد.

سخنگوی شهرداری تهران در ادامه با اشاره به برنامه‌های مربوط به تاکسی‌ها و اتوبوس‌های برقی خاطرنشان کرد: اقدامات لازم برای بهره‌برداری از این وسایل حمل‌ونقل در دستور کار قرار دارد و به زودی از آن‌ها رونمایی خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به گسترش فضای سبز تهران پرداخت و افزود: رکورد کاشت درخت و توسعه کمربند سبز تهران در این دوره مدیریت شهری شکسته شده است. در این مدت، 3.5 میلیون درخت در تهران کاشته شده که دستاوردی ارزشمند محسوب می‌شود.


محمدخانی در خصوص مدیریت پسماند نیز گفت: تأسیس و ساخت یک زباله‌سوز بزرگ در دستور کار است و امیدواریم با همکاری دولت و سازمان محیط زیست این پروژه هرچه زودتر به سرانجام برسد.

نامناسب بودن وضعیت پیاده‌روها
سخنگوی شهرداری تهران در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت نامناسب پیاده‌روها برای شهروندان تصریح کرد: متولی ساماندهی پیاده‌روها شهرداران مناطق هستند و این اقدامات با پشتیبانی معاونت فنی و عمران شهرداری انجام می‌شود. با این حال، گستردگی مساحت پیاده‌روها در شهر تهران کار را دشوار می‌کند.

وی افزود: سال گذشته در قالب طرح‌های "من شهردارم" و "طرح رصد"، اقدامات خوبی در مناطق مختلف تهران به‌ویژه مناطق مرکزی و جنوبی انجام شد و رکوردهای مطلوبی به ثبت رسید. با این حال، عقب‌ماندگی در این حوزه طی یک یا دو سال قابل جبران نیست.

برچسب ها: شهرداری