چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۱

اگر پزشکیان مذاکره نکند، تنها می‌ماند

اگر پزشکیان مذاکره نکند، تنها می‌ماند
وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: دولت در بحث گفتگوی برجامی هم باید جلو برود. حتی با سردمداران کفر جهانی گفتگو کند، باید این تابو را بشکند و گفتگو کند. گفتگو به معنای پذیرش مطالبات آن‌ها نیست. قرص و محکم و متین از موضع یک ملت انقلابی دفاع کند و با آن‌ها صحبت کند. باید بتواند این کار را انجام دهد. در داخل باید این رفتارهای غیر اصولی که ملت را از دولت جدا کرده را کنار بگذارد. اگر پزشکیان غیر از این عمل کند، او تنها می‌ماند، حامیانش از او فاصله می‌گیرند و کمپین‌های ما پشیمانیم زودتر از موعد شروع به کار می‌کنند و دولت با معضل روبرو می‌شود.
کد خبر : ۶۷۹۱۶۰

به گزارش صراط به نقل ازاعتماد ، عبدالواحد موسوی لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات در قسمتی از گفتگوی تفصیلی خود در پاسخ به این پرسش که فکر می‌کنید وفاق ملی می‌تواند پاشنه آشیل دولت پزشکیان باشد یا خیر، گفت: تا اینجا شده است. چون تعریفی از وفاق ملی به شکل منظم داده نشده است. پزشکیان ذهنیتی از وفاق ملی دارد که وقتی به آن نگاه می‌کنم بیشتر به ائتلاف و سهم دادن به صاحبان قدرت تعریف شده که این به ضرر دولت است و وفاق ملی این نیست. در نتیجه از سهم دادن به ارباب قدرت، وفاق ملی در نمی‌آید.

به گزارش خبرآنلاین، وی افزود: بالاخره جریان اقلیتی به نام اصولگرایان و جبهه پایداری وجود دارد که همه عددشان در کشور چند میلیون نفر بیشتر نمی‌شود و در مقابل ۸۵ میلیون جمعیتی قرار دارند که غیر از آن حرکت می‌کنند. وقتی پزشکیان وفاق ملی را به معنی همراهی با آن اقلیت تعریف کند یعنی دچار مشکل شده است.

موسوی لاری در ادامه تصریح کرد: فردا اگر استانداران و مدیران دولت، همراه با دولت نباشند و افراد حاضر در این پست‌ها از میان حامیان دولت انتخاب نشده باشند،‌ دولت را رها می‌کنند و پشت آن خالی می‌شود و وقتی دولت ، عقبه و حامی خود را از دست دهد، رقبا پیشروی می‌کنند.

وی اظهار کرد: این فکر خامی است که اگر به این‌ها سهم دادیم آن‌ها قانع می‌شوند. آن‌ها خاکریز اول در دولت سهم می‌گیرند و خاکریز دوم در استانداران و خاکریز سوم در فرمانداران و همینطور خاکریز به خاکریز می‌آیند تا وقتی که این دولت را از اهدافی که داشته پشیمان کنند و حامیان خود را از دست بدهد.

موسوی لاری در واکنش به اینکه پس منظور شما این است که اگر دولت از افراد بسترسازی که اشاره کردید، استفاده کند می‌تواند وفاق ملی را از حالت پاشنه آشیل خارج کند، ادامه داد: حتما همینطور است. دولت، هرگز نباید پیمان خودش را با مردمی که به او رای دادند را فراموش کند. وفاق ملی یک کلمه نیست بلکه تغییر وضعیت موجود در حوزه سیاست خارجی و مناسبات داخلی، چه سیاست داخلی، چه امنیت داخلی، چه فرهنگ و مسائل دیگر است.

وزیر کشور دولت اصلاحات ابراز کرد: دولت از طرف مردم دِینی به گردن دارد که این تغییرات را ایجاب می‌کند. اگر دولت به بهانه آرام کردن رقبا، این دِین را فراموش کند و به آن‌ها سهم دهد، عملا دولت در ادامه کار با مشکل مواجه خواهد شد و مردم مایوس می‌شوند. خوشم نمی‌آید این حرف را بزنم که دولت دوم روحانی که از مطالبات مردم فاصله گرفت، کمپین‌هایی راه افتاد که پشیمانیم. البته همان زمان مصاحبه کردم که ما بابت حمایت از حسن روحانی پشیمان نیستیم اما منتقد رفتار حسن روحانی و دولتش هستیم. آن کاری که آن زمان انجام دادیم نیاز کشور بود و انتقادی که امروز نسبت به رفتار او داریم هم نیاز امروز کشور است.

موسوی همچنین خاطرنشان کرد: درست است که پزشکیان وعده مرغ و تخم مرع و بنزین به مردم نداده است. ولی دو  جهت را مشخص کرده که یکی تعامل با دنیا است و این امر باید جایی خود را نشان دهد برای مثال همین بحث FATF است. در حقیقت پزشکیان باید این مسئله را حل کند تا ما بتوانیم اقدامات مالی انجام دهیم. بانک های ما در دنیا فعال نیستند. بانک ما نمی‌تواند یک دلار از این نقطه به نقطه دیگر منتقل کند. لذا باید این مسئله را حل کند. 

وی در پایان یادآور شد: علاوه بر این دولت در بحث گفتگوی برجامی هم باید جلو برود. حتی با سردمداران کفر جهانی گفتگو کند، باید این تابو را بشکند و گفتگو کند. گفتگو به معنای پذیرش مطالبات آن‌ها نیست. قرص و محکم و متین از موضع یک ملت انقلابی دفاع کند و با آن‌ها صحبت کند. باید بتواند این کار را انجام دهد. در داخل باید این رفتارهای غیر اصولی که ملت را از دولت جدا کرده را کنار بگذارد. اگر پزشکیان غیر از این عمل کند، او تنها می‌ماند، حامیانش از او فاصله می‌گیرند و کمپین‌های ما پشیمانیم زودتر از موعد شروع به کار می‌کنند و دولت با معضل روبرو می‌شود.