شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۹
پرونده ای علیه شریک ایرانسل دردادگاه ایالتی نیویورک:

روش‌باج‌خاهی‌آمریکااز MTNدرموردایران

پس از این دادگاه در ایالت نیویورک و همچنین اتفاقات پیش آمده در دادگاه امروز، کمپانی MTN طی یک اعلامیه رسمی اعلام کرده که می خواهد با مقامات امریکایی در ارتباط با قطعنامه های اتحادیه اروپایی و همچنین قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد و قطعنامه های دولت امریکا علیه ایران همکاری کند و از این موارد تبعیت خواهد کرد و در این زمینه همکاری کامل و مستمر با مقامات دولت امریکا خواهد داشت...
کد خبر : ۶۶۳۳۸

به گزارش صراط به نقل از بولتن نیوز، در دادگاه ایالتی نیویورک پرونده ای علیه شرکت MTN شریک ایرانسل، تمدید شده و ادعایی علیه این شرکت به مبلغ 4.2 میلیارد دلار از سوی شرکت "ترک سل" مطرح گردید.

شرکت ترک سل ترکیه در این دادخواست خود علیه شرکت MTN آفریقای جنوبی ادعا کرده بود که شرکت MTN با پرداخت مبالغی رشوه به برخی از مسئولین وقت شرکت مخابرات و همچنین وزارت خارجه در دوران دولت اصلاحات، باعث شده که به پروژه تلفن همراه با پرداخت رشوه دسترسی پیدا کند و در این مناقصه برنده شود.



این شرکت بزرگ ترکیه ای ادعا کرده که در سال 2004 برنده مناقصه اپراتور اول با همکاری یکی از شرکتهای ایرانی شده است اما بعداً این پروژه در سال 2004 به شرکت MTN از کشور افریقای جنوبی واگذار شده است

پس از این دادگاه در ایالت نیویورک و همچنین اتفاقات پیش آمده در دادگاه امروز، کمپانی MTN طی یک اعلامیه رسمی اعلام کرده که می خواهد با مقامات امریکایی در ارتباط با قطعنامه های اتحادیه اروپایی و همچنین قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد و قطعنامه های دولت امریکا علیه ایران همکاری کند و از این موارد تبعیت خواهد کرد و در این زمینه همکاری کامل و مستمر با مقامات دولت امریکا خواهد داشت.



این خبر در حالی انتشار می یابد که شرکت MTN سهام فروخته شده اش را به میزان 1.36 میلیارد "رند" در طی سه ماه گذشته باز خرید کرده است و کل ارزش خرید سهام ام ـ تی ـ ان در سال گذشته به رقم 202 میلیارد "رند" رسیده است.

قرار داد ام ـ تی ـ ان با شرکت مخابرات از دست گل های دولت اصلاحات می باشد که اکنون ماهیت این قرارداد و نحوه مقابله امریکا با آن به منظور امتیاز گیری، در این روند قرار گرفته است.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۴ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۱
۰
۰
قرارداد با ام تی ان آفرقای جنوبی در جهت جلب رضایت دولت آفریقای جنوبی بود که در آن زمان جز 15 کشور شورای امنیت بود و کشور و نظام به رای آفریقای جنوبی به نفع ایران احتیاج داشتند .