جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۶

پروژه‌هایی که آیت‌الله رئیسی برای پایتخت به یادگار گذاشت

پروژه‌هایی که آیت‌الله رئیسی برای پایتخت به یادگار گذاشت
مردم ایران، رئیس جمهور مسؤولیت پذیری را از دست دادند که خستگی‌ را خسته کرده بود. آیت‌الله رئیسی با روحیه جهادی علاوه بر اینکه به فکر محرومان بود برای آبادی پایتخت هم سنگ تمام گذاشت. او با همکاری همه‌جانبه، در حالتی کم‌نظیر با شهرداری تهران کارنامه‌ای درخشان را به یادگار گذاشت.
کد خبر : ۶۵۹۱۶۷

به گزارش صراط به نقل از فارس ، «مدیر باید طوری عمل کند که آشکار و پنهان او در فعالیت‌ها کاملا مسئولانه باشد و با داشتن روحیه مسئولیت‌پذیری به وظایف خود عمل کند.» همین توصیه روز ۳۰ فروردین ابراهیم رییسی در ذهن برخی‌ها چنان نقش بسته بود که تا بعد از شهادت ایشان مسوولین، سران ملت‌های مختلف و به ویژه رهبر معظم انقلاب به خستگی‌ناپذیر بودن وی اشاره و تاکید کنند.

آیت الله رییسی که خودش رضایت اجتماعی مردم را پایه و اساس وظایف مدیران قرار داده بود، از دل تاریک و بیم‌ناک بستر زندگی شهری، خشت به خشت خرابی‌های شهر را در حد توان خود آباد ساخت تا رضامندی اجتماعی در گرو حمل کردن وطن بر روی دوش خود باشد.
 
پروژه‌هایی که آیت‌الله رئیسی برای پایتخت به یادگار گذاشت

آغار ایجاد زمینه رضایتمندی به همکاری با مدیریت شهری معطوف شد

دولت سیزدهم و مدیریت ششم شهر تهران از همان روزهای نخستین، اصل کار خود را بر همکاری و همراهی همه‌جانبه قرار داده‌اند و این همکاری‌ها از نقطه‌ای آغاز شد که یک روز پس منصوب شدن علیرضا زاکانی به عنوان شهردار تهران، رئیس جمهور از او برای حضور در جلسه هیات دولت دعوت کرد تا پیشبردها جهت رفع معضلات پایتخت و پیگیری امور شهروندان را محور کار خود قرار دهد.به عنوان مثال یکی از خاصیت این همکاری منجر شد تا به منظور ریشه‌کن شدن آسیب‌های اجتماعی، رییس جمهور فقید طی صدور حکمی شهردار تهران را به عنوان نماینده ویژه خود جهت رفع آسیب‌های اجتماعی در ۵ امور مهم منصوب کرد. همچنین همکاری شهرداری تهران با دولت مردمی سیزدهم سبب شد تا با حکم آیت الله رییسی علیرضا زاکانی، رییس کمیته تعاملات شهری ایران و روسیه شود تا سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه شهری رونق بگیرد.در ادامه پیگیری‌های مستمر ابراهیم رییسی در روزهای آغازین کار خود در دولت سیزدهم تا پایان قصه غم‌انگیز در عین حال غرور انگیز ایشان، چه در پروژه‌های بزرگ و چه کوچک برای هویت‌بخشی به شهر تهران پیش قدم بود.
 

گرد و خاک روایت اول را شهیدجمهور آب و جارو کرد!

«شهر ۹ هزار عدد اتوبوس می‌خواهد و ما یک فاصله ۷ هزارعددی با این آمار داریم و ما نمی‌توانیم به مردم بگوییم که منتظر بمانید تا به ما اتوبوس بدهند.» این سخنان شهردار تهران درخصوص معطلی شهروندان در هیاهوی حمل و نقل شهری بود.روایت‌ اول در حقیقت با سخنان زاکانی بدین منظور شکل گرفت که سال ۱۳۹۶ ( دوره دولت دوازدهم) قرارداد ۶۳۰ واگن با کشور چین بسته شد اما داستان این قرارداد همچنان ناتمام مانده و به پروژه‌ای خاک خورده مبدل شده بود. به گفته رییس شورای شهر تهران، پایتخت به ۱۰۰۰ واگن برای جا به جایی مسافر نیاز دارد و تعداد واگن‌های فعال در تهران با این آمار فاصله زیادی دارد که این کمبود سبب انتظار مردم و عدم روند کاهشی سرفاصله قطار‌ها بوده است. در همین راستا سال ۱۴۰۲ قرارداد ۶۳۰ واگن به عدد ۷۹۱ رسید و با همکاری دولت به منظور رفع عقب ماندگی‌ها احیا و عملیاتی شد تا در جریان کمک رسانی‌ها از سوی دولت ۱۵ درصد پیش پرداخت برای ورود واگن‌های چینی به تهران پرداخت شود. با اعلام شهردار تهران واگن‌های چینی با همت دولت از بهمن ماه سال جاری در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.
به گفته شهردار تهران برای عدم معطلی شهروندان حجم اعتباری این قرارداد یک میلیارد دلار بود که با تامین آن توسط دولت مردمی سیزدهم محقق شد. این یک میلیارد دلار برای سیل عظیمی از تحول در حوزه حمل و نقل بود که شامل خرید ۷۹۱ واگن، یک میلیون دستگاه ون، موتورسیکلت و اتوبوس بود.
 
پروژه‌هایی که آیت‌الله رئیسی برای پایتخت به یادگار گذاشت
در همین راستا آیت الله ابراهیم رییسی علاوه بر اینکه تاکید بسیاری بر روی گسترش حمل و نقل شهر و برقی سازی آن به منظور کاهش آلودگی در تهران داشت، در افتتاح ۹ ایستگاه مترو از جمله پروژه خاک خورده مترو پرند، شهر زیبا، میدان کتاب، شهید آرمان علی‌وردی، شهران، شروع حفاری مکانیزه تونل خط ۱۰ مترو تهران، میدان شهدای هفتم تیر، میدان حضرت ولیعصر (عج)، بوستان لاله، خیابان کارگر و ایستگاه دادمان حضور داشت. رئیس جمهور با حضور خود آیین‌های مختلف شهری در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ نمایان کرد که برای حل مسئله حمل و نقل و تسهیل راه شهروندان پیگیری‌های مستمر چاره درد این موضوع است.
 
پروژه‌هایی که آیت‌الله رئیسی برای پایتخت به یادگار گذاشت
همچنین پیگیری‌های آیت الله رییسی تنها به مراسم‌های شهری ختم نمی‌شد و پیش‌ترها با حضور خود در مناطق مختلف و کم‌برخوردار نشان می‌داد که صدای مردم را فقط باید از نزدیک شنید. ایشان که تا لحظات آخر زندگی خود گره‌گشایی از کار مردم مطابق قرآن کریم را در مدار کار خود قرار داده بود، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در آخرین بازدید خود در منطقه‌های ۱۷ و ۱۸ حاضر شد و ضمن شنیدن مشکلات مردم، سخنرانی‌های مفصلی درخصوص اقدامات محوری دولت برای شهروندان مناطق مذکور، بیان کرد.
 

وطن را به معنای واقعی وطن خواند

دولت به شهروندان و مسوولین گله‌مند به قرارداد چین و عدم حمایت از تولید ملی را اینگونه پاسخ می‌دهد: ۷۷ میلیون دلار توسط دولت برای تولید واگن‌های داخلی تامین شد. ۱۱۳ واگنی که توسط واگن‌سازی تهران، جهاد دانشگاهی مپنا و بخش خصوصی با اعتبار چندین دلاری دولت در دستور کار قرار گرفت و گواهی ساخت آنها نیز صادر شد تا علاوه بر بسط و گسترش حوزه حمل و نقل شهری تهران توسط کشور چین و با حمایت از تولیدکنندگان داخلی برای بر طرف شدن نیازهای شهروندان یک تیر با دو نشان شلیک شود.
پروژه‌هایی که آیت‌الله رئیسی برای پایتخت به یادگار گذاشت

روایت دوم موسم به «کالبد شهری نو»

چندین هزار بافت فرسوده در تهران به چشم می‌خورد که به غول خفته در دل شهر شهرت دارد. این بافت‌ها نه تنها امنیت و آسایش ساکنانش را به خطر انداخته، بلکه چهره شهر را نیز دگرگون کرده است. اما در سایه همدلی دولت و شهرداری، امیدی تازه در دل‌ها روشن شده است. امید تازه‌ای که شهیدجمهور در سخنان خود در دیدارهای مردمی با منطقه‌های ۱۷ و ۱۸ در ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ از بسته‌های تشویقی صحبت کرده بود. در ادامه نابود سازی بافت فرسوده، ۱۵۰ هزار واحد مسکونی جدید در حال کلنگ‌زنی هستند، دفاتر تسهیل‌گری در مناطق بافت‌های فرسوده فعال شده‌اند و سال گذشته نوسازی ۵ هزار و ۹۰۰ پلاک عملی شد. به مرور زمان و عملیاتی شدن بسته‌های تشویقی گفته شده که در نخستین جلسه قرارگاه مسکن، آمار صدور پروانه ساخت ۱۲۳ هزار واحد اعلام شده بود، تا پایان سال ۱۴۰۲ این آمار از مرز ۲۵۰ هزار واحد عبور کرد و بدین ترتیب دولت مردمی سیزدهم رکوردار نوسازی مسکن در بافت فرسوده شد.

نسیمِ تحولی مسکن در حال ورزیدن است

۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ رئیس جمهور شهید در بازدید خود از منطقه‌های ۱۷ و ۱۸ به ساخت ۲ میلیون ۴۰۰ هزار مسکن در استان‌ها اشاره کرد و گفت: ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن در حال ساخت است. اگر سالی یک‌میلیون مسکن در ادوار قبل ایجاد می‌شد امروز با مشکل مسکن در استان ها مواجه نبودیم ولی این اتفاق رقم نخورد. وی که توجه ویژه‌ای به قرارگاه مسکن داشت، ساخت واحدهای مسکونی را جز برنامه‌های مهم دولت خواند.
 
گفتنی است سهم تهران از ساخت مسکن، ۱۵۰ هزار واحد است که کلنگ‌زنی آن به زودی آغاز می‌شود که نویدبخش شتاب گرفتن روند نوسازی و پاسخ به نیاز مبرم پایتخت در این زمینه است. ساخت این واحدها نه تنها به کنترل قیمت مسکن و جلوگیری از گسترش بافت‌های فرسوده کمک خواهد کرد، بلکه گامی مهم در جهت تامین مسکن برای اقشار کم‌درآمد خواهد بود. با ساخت ۱۵۰ هزار واحد شهری پویا را رقم خواهد زد که به همت شهرداری تهران و نقش مستقیم شهیدجمهور این سیل تحول اتفاق خواهد افتاد. علیرضا زاکانی، شهردار تهران بعد از شهادت آیت الله ابراهیم رییسی عنوان کرد که قرار بود پروژه آغاز عملیات عمرانی ساخت ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در تهران و هم‌چنین پروژه تکمیل زنجیره توزیع کالا‌های اسامی در پایتخت، با دستان ایشان افتتاح شود، که با فقدان ایشان محروم شدیم.
 

رکورد تولید برق در دولت رییسی شکست؛ رکوردهای مثبتی که تیتر یک شدن را بلد بود

افزایش ظرفیت تولید برق در کشور از اقدامات ضروری برای هر دولت محسوب می‌شود. اقدامی که دولت‌ها را موظف به تامین برق خانوار‌ها و همچنین صنایع خرد و بزرگ می‌کند. با این حال نگاهی به سال‌های گذشته حاکی از حاکم شدن خاموشی بر کل کشور بود اما در رابطه با قطع برق و خاموشی طولانی مدت، دولت سیزدهم به منظور گسترش صنعت برق در سال‌های ۱۴۰۰ تا به امروز اقداماتی را در دستور کار خود قرار داد که ثمره این اقدامات به گفته شخص رئیس جمهور بدین شرح بود که در مجموع ۲۲هزار مگاوات کسری و ناترازی برق را در تهران داشتیم اما درحال‌حاضر، با تولید ۸۰۰۰مگاوات برق، ناترازی رفع شده و مابقی نیز به سرعت در حال پیگیری است. همچنین گفتنی است ساخت نیروگاه‌ها طی یک سال ابتدایی دولت سیزدهم معادل ۸۰ درصد کل دولت دوازدهم و ۷۰ درصد کل دولت یازدهم ظرفیت تولید برق افزایش داشته است.

روایت «ما می‌توانیم» به دستان رئیس جمهور

در این بلبشوی خبری که هر دم از شبکه‌های معاند شایعه قطع درختان به گوش می‌رسد، برنامه کاشت یک میلیارد اصله درخت نیز در دولت برنامه‌ریزی و اعلام شده است. همچنین این مسئله چنان برای شخص ابراهیم رییسی حائز اهمیت بود که در آیین افتتاح ۱۲۵۰ هکتار فضای سبز در کنار مدیران شهری حضور داشت و با تاکید بر مسئله درختکاری به اجرایی شدن میلیون‌ها درخت توسط مسوولین اشاره کرد.
 
همچنین سید ابراهیم رئیسی ۱۳ مهر ۱۴۰۲ با حضور در محل بیمارستان آموزشی، پژوهشی و درمانی تخصصی و فوق تخصصی کودکان حکیم، در یافت‌آباد تهران، در آیین افتتاح رسمی این بیمارستان شرکت کرد؛ وی همچنین در افتتاح ۹ ایستگاه مترو تهران حضور داشت و در آیین پروژه‌های افتتاح شده، بیان کردند که این پروژه‌ها جلوه‌ای از «ما می‌توانیم» است
برچسب ها: شهید خدمت تهران