به گزارش صراط به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از رویکردها و اهداف اصلی دولت سیزدهم از زمانی که ارز ترجیحی حذف شد تمرکز بر روی نحوه تامین سبد غذایی مردم و به خصوص اقشار ضعیف جامعه بود تا فشاری در زمینه تامین نیازهای غذایی و خوراکی بر مردم وارد نشود.
بدنه اقتصادی دولت سیزدهم با یک تدبیر و خرد جمعی طرح کالابرگ الکترونیکی را طراحی و اجرایی کرد تا فشار کمتری به مردم به خصوص دهکهای پایین جامعه در جهت تامین نیازهای غذایی وارد شود.
در این طرح جامع و البته هوشمندانه دولت سعی کرد تا از طریق یارانهها سبد غذایی مورد نیاز مردم را در حد قابل قبولی تامین کند از این رو با اختصاص این طرح به دهکهای مختلف جامعه شیوه جدیدی را در تامین نیازهای غذایی مردم ابداع کرد.
در طرح کالابرگ الکترونیکی برای همه یارانهبگیران اعتبار کالابرگ الکترون یک ماه زودتر از یارانه نقدی شارژ میشود که افراد میتوانند با کارت بانکی سرپرست خانوار ۱۱ قلم کالای مورد نظر شامل مرغ، تخممرغ، گوشت منجمد، قند و شکر، روغن، ماست، شیر، پنیر، ماکارونی و حبوبات را خریداری کنند.
طبق اطلاعات مندرج در پایگاه اطلاع رسانی دولت در طرح کالابرگ الکترونیکی ۷ دهک از افراد جامعه تحت پوشش قرار دارند و هدف دولت از اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی این است که مواد مغذی موردنیاز در ۱۱ قلم کالای سبد مدنظر کالابرگ الکترونیکی به جامعه هدف برسد و دهکهای کمدرآمد از نظر تغذیه شامل پروتئین، ویتامین و ریزمغذیها مشکلی پیدا نکند.
گفتنی است طبق آمارها و گزارشهای منتشر شده مسئولان دولتی و تیم اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی نمره قابل قبولی را از مردم در جهت اجرای این طرح کسب کرده است روندی که زمزمههای ادامه این طرح را قوت میبخشد در حالیکه که دولتمردان هنوز درباره این موضوع اظهارنظر شفاف و صریح نداشتند.
بدون شک تامین سبد غذایی مردم به خصوص اقشار کمدرآمد و ضعیف یکی از مهمترین اهداف تمامی دولتها در کشورهای مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران است که این مهم با اقدامات انجام شده به بهترین شکل ممکن و بارعایت تمام پروتکلها و اصول اقتصادی اجرایی شده است.