جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۴

هشدار شبکه شاد به کاربران: به پیام‌های درخواست‌ ارسال اطلاعات اعتنا نکنید

هشدار شبکه شاد به کاربران: به پیام‌های درخواست‌ ارسال اطلاعات اعتنا نکنید
تیم پشتیبانی شبکه شاد در اطلاعیه‌ای با تاکید بر اینکه هیچ درخواستی از کاربران برای ارسال اطلاعات نداشته است، اعلام کرد: همه درخواست‌های ارسالی با هر نام و عنوانی، به قصد ورود به حساب کاربری افراد و سوءاستفاده از آن، صورت می‌گیرد.
کد خبر : ۶۵۴۴۹۷

به گزارش صراط به نقل از 

 ایرنا از شبکه شاد، در این اطلاعیه که روز سه شنبه منتشر شد، آمده است: به تازگی پیام‌هایی برای تعدادی از کاربران ارسال شده و درخواست می کنند که اطلاعات شخصی و خصوصی مربوط به حساب کاربری خودتان را ارسال کنید و حتی مدعی می شوند که در صورت عدم ارسال اطلاعات، حساب کاربری آنان در شاد، حذف می شود.

در این اطلاعیه تاکید شده است: تیم پشتیبانی شاد، واحدهای فناوری ادارات آموزش و پرورش و واحدهای مختلف ستادی و استانی و از مسئولین اجرایی و فنی شاد، هیچ درخواستی برای ارسال اطلاعات کاربری افراد نداشته و نخواهند داشت و همه درخواست های ارسالی با هر نام و عنوانی، به قصد ورود به حساب کاربری و سوءاستفاده از آن، صورت می گیرد

شبکه شاد سکوی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در بستر اینترنت است که در زمان همه گیری کرونا طراحی و راه اندازی شد و به مدت دو سال مرجع برگزاری کلاس های آنلاین آموزشی مدارس کشور بود. دانش آموزان، والدین آنها و کادر آموزشی مدارس کاربران شاد هستند که سبب شده تا برخی مجرمان اینترنتی و کلاهبرداران فضای مجازی از این بستر برای سوءاستفاده از اطلاعات اشخاص و سرقت از حساب های بانکی آنان بهره ببرند.

پیشتر سرهنگ رامین پاشایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه مجرمان سایبری از هر پیام‌رسانی اعم از داخلی یا خارجی برای کلاهبرداری استفاده می‌کنند، به هموطنان هشدار داده بود که فریب پیام‌های جعلی ارسالی از طریق شبکه های داخلی با عناوینی چون ثبت نام در مدارس را نخورند زیرا این مجرمان از هر روزنه‌ای مترصد فرصت هستند تا به حساب‌های بانکی شهروندان دسترسی پیدا کنند.

وی، شیوه رایج در این گونه کلاهبرداری های اینترنتی را دریافت شماره تلفن کاربر، ارسال کد تایید به شماره مورد نظر و دریافت آن از کاربر عنوان کرد و از مردم خواست که به هیچ عنوان به اینگونه پیام ها پاسخ ارسال نکنند و در صورت اعلام شماره تماس، کد تایید را در اختیار مجرمان سایبری قرار ندهند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا در پاسخ به اینکه شبکه های اجتماعی داخلی همچون شاد اغلب در اختیار کودکان و دانش آموزان قرار دارد و ممکن است که آنان از روی ناآگاهی قربانی این مجرمان سایبری شوند، توضیح داد: از این منظر باید گفت که اغلب تلفن همراه کودکان و نوجوانان فاقد اپلیکیشن های بانکی و اینترنت بانک است و به همین دلیل مجرمان نمی توانند از آنان کلاهبرداری کنند.

وی افزود: از آنجا که والدین دانش آموزان نیز کاربران شاد هستند، ممکن است چنین پیام هایی برای این گروه ارسال شود که باید مراقب باشند و فریب کلاهبرداران اینترنتی را نخورند.

برچسب ها: اموزش و پرورش شاد