به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از تسنیم، پایگاه اطلاعرسانی آیتالله علمالهدی در خصوص برگزاری انتخابات و مشارکت آحاد مردم در تعیین سرنوشت کشور بیانیهای منتشر کرد.
در این پیام آمده است؛ برگزاری انتخابات و مشارکت آحاد مردم در تعیین سرنوشت خود از الزامات مردمسالاری در نظامهای مردمپایه است که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز بر همین مبنا، انتخاب قانونگذاران، کارگزاران و فقهای خبرگان رهبری را به طور مستقیم به مردم واگذار کرده تا با تشخیص و خواست خود، افراد دارای صلاحیت را در مناصب مختلف قرار دهند.
این پیام ادامه میدهد: ملت عزیز ایران نیز در مقاطع مختلف تاریخی با تشخیص اهمیت و لزوم نقشآفرینی در آتیه کشور خود، در این عرصه حاضر میشوند و به عنوان یک ایرانی به اشکال مختلف رأی و نظر خود را بیان میکنند. انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری هم یکی از میدانهای نقش آفرینی مردم است که در هر دوره، میزان مشارکتهای متفاوتی را تجربه کرده و شرکتکنندگان در انتخابات، منتخبانی را به هر دو مجلس فرستادند تا نماینده آنان باشند.
در پیام منتشر شده از سوی پایگاه اطلاعرسانی نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی عنوان شده: پرواضح است که منتخبان، نماینده همه کسانیاند که چه در انتخابات شرکت کرده و یا به هر علت و انگیزهای در فرآیند انتخابات حضور نیافتند. همچنان که روشن است که مجلس منتخب قوانین را برای اجرایی شدن توسط دولت و همه آحاد ملت وضع میکند. از این رو اینکه برخی جریانها کوشیدند مشارکت مردم در انتخابات را کمرنگ جلوه داده و مشروعیت منتخبان ملت را زیر سؤال ببرند امری ناصحیح و این ادعا که تصمیمات مجلس بر خلاف خواست و نظر افراد جامعه است، موضوعی انحرافی و بر خلاف همدلی مردم و کارگزاران کشور است.
در ادامه این پیام آمده است: آنچه در حاشیه جلسه تفسیر آیات قرآن در ماه مبارک رمضان مورد اشاره آیتالله علمالهدی قرار گرفت، در حقیقت در مقام پاسخ به ادعا و شبهه پیشگفته بود که ایشان با ارائه بحثی تحلیلی، به تبیین جایگاه مشارکت کنندگان و تأثیر این مشارکت در آینده کشور پرداخت. ولی متأسفانه حتی از سوی برخی دوستان و رسانههای انقلابی نادیده گرفته شد و مثل همیشه بدون توجه به تحلیل های موجود در کلام ایشان، با برخی غرضورزیها مورد انتشار قرار گرفت تا جایی که حتی در انتخاب تیتر مطلب توسط برخی رسانهها کم لطفی صورت گرفت.
این پیام ادامه میدهد: آیتالله علمالهدی با ارائه یک بحث تحلیلی در خصوص تکلیف بودن مشارکت سیاسی در اندیشه سیاسی اسلام، راهیابی نامزدهای منتخب به مجلس با رأی مشارکت کنندگان در انتخابات را به واسطه اینکه با حضور و انتخاب خود، نظر و دیدگاهشان را به اثبات رسانند موجب مقبولیت جایگاه مجلس منتخب معرفی کردند، بنابراین آنچه در مجلس مورد قانونگذاری و برنامهریزی قرار میگیرد برای همگان حجت و معتبر است.