پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۸
برای نخستین بار پس از ۵۵ سال؛

خانه ارنست همینگوی به فروش گذاشته شد + تصاویر

خانه ارنست همینگوی به فروش گذاشته شد + تصاویر
در طبقه اول این خانه هنوز یادبودی از همینگوی شامل مقالات و عکس‌ها و یادگاری‌های این نویسنده برنده نوبل ادبیات وجود دارد.
کد خبر : ۶۴۵۳۹۱

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از ایسنا،  این ملک دو میلیون دلاری که در سال ۱۸۹۵ ساخته شده، شامل دو سوئیت با ورودی مجزا و یک خانه اصلی پنج‌خوابه با دو گاراژ است، اما در سال‌های گذشته به عنوان یک خانه چندواحدی مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

در طبقه اول این خانه هنوز یادبودی از همینگوی شامل مقالات و عکس‌ها و یادگاری‌های این نویسنده برنده نوبل ادبیات وجود دارد. همینگوی به همراه همسر اولش هادلی ریچاردسون برای مدت یک سال در طبقه بالای این خانه زندگی می‌کردند.

ارنست میلر همینگوی نویسنده و روزنامه‌نگار سرشناس آمریکایی و برنده‌ جایزه‌های نوبل ادبیات و پولیتزر، روز بیست‌ویکم جولای ‌١٨٩٩ در ایلینویز آمریکا و از یک پدر فیزیکدان متولد شد.

«پیرمرد و دریا» معروف‌ترین اثر اوست که در سال ‌١٩٥٢ منتشر شد و با استقبال چشم‌گیری همراه بود. این کتاب جایزه‌ ادبی پولیتزر را در سال ‌١٩٥٣ برای این نویسنده به‌همراه آورد. یک سال بعد از آن، ‌موفقیت این نویسنده با دریافت نوبل ادبیات کامل شد.

«وداع با اسلحه»، ‌«نسل گمشده»، «خورشید نیز طلوع می‌کند»، «مردان بدون زنان»، «برنده هیچ نمی‌برد» و «زنگ‌ها برای که به صدا درمی‌آیند» از دیگر کتاب‌های معروف این نویسنده هستند.

خالق «برف‌های کلیمانجارو» در اواخر عمر به دلیل چند حادثه‌ رانندگی، از جراحت و مصدومیت‌های زیادی در بدن خود رنج می‌برد و فشار خون بالا به همراه مشکلات کلیه نیز او را آزار می‌داد.

ابتلا به افسردگی موجب شد او در سال ‌١٩٦١ اقدام به خودکشی کند اما موفق نشد. پس از سه هفته روان‌درمانی، ‌همینگوی سرانجام روز دوم جولای ‌١٩٦١ در خانه‌اش در «آیداهو» به زندگی‌ خود پایان داد.

پس از خودکشی همینگوی، بسیاری از داستان‌های او انتشارنیافته باقی ‌ماند. «پاریس جشن بیکران» کتاب خاطرات زندگی او در پاریس دهه ۱۹۲۰ در سال ۱۹۶۴ و سه سال بعد از مرگش منتشر شد و رمان‌های «جزیره‌ها در طوفان» و «باغ عدن» نیز به ترتیب در سال‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۶ عرضه شدند. همچنین اثر غیرداستانی «تابستان خطرناک» در سال ۱۹۶۵ برای اولین بار در دسترس عموم قرار گرفت.