جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۸
سکوت پارلمان پیرامون حاشیه نماینده تبریز؛

چرا هیچ نماینده ای نسبت به رفتار تحقیرآمیز همکارش موضع نمی گیرد؟!

چرا هیچ نماینده ای نسبت به رفتار تحقیرآمیز همکارش موضع نمی گیرد؟!
علیرضا منادی سفیدان که نام خود را نماینده «مردم» گذاشته، جلوی معلمی که گویا به عنوان نماینده معلمان خوزستان به نزد او رفته تا مشکلات این قشر را مطرح کند، هرکاری که نشانه بی احترامی باشد، را انجام می دهد؛ از تمز کردن دندان هایش با دست گرفته تا تکان دادن صندلی به چپ و راست و خوردن آجیل و تنقلات.
کد خبر : ۶۳۸۶۶۹

به گزارش صراط؛ حیف که با قوانین فعلی نمی شود نماینده ای را که به مردم آن هم قشر زحمتکش معلمان، توهین و بی احترامی کرده، یکراست از مجلس اخراج کرد وگرنه نمایندگان پارلمان نباید در این کار لحظه ای درنگ می کردند.

علیرضا منادی سفیدان که نام خود را نماینده «مردم» گذاشته، جلوی معلمی که گویا به عنوان نماینده معلمان خوزستان به نزد او رفته تا مشکلات این قشر را مطرح کند، هرکاری که نشانه بی احترامی باشد، را انجام می دهد؛ از تمیز کردن دندان هایش با دست گرفته تا تکان دادن صندلی به چپ و راست و خوردن آجیل و تنقلات؛ ضمن آنکه نحوه گوش کردنش به درددل های آن معلم نیز هیچ نشانی از احترام ندارد و با نگاهی از بالا به پایین و تحقیرآمیز صرفا منتظر است تا احتمالا حرف های او تمام شود و یک جواب سرسری به او بدهد و تمام.

فردی مانند منادی سفیدان از بد روزگار اکنون نماینده مردم در مجلس است. همکارانش هرقدر هم توجیه بیاورند، احتمالا نخواهند توانست این رفتار ننگین را پاک کنند. فیلمی که از او منتشر شده، آن قدر واضح است که جای هیچ توجیهی باقی نگذاشته. حتی اگر بگویند که فیلم را مخفیانه گرفته اند هم نه تنها مشکلی را حل نمی کند، بلکه اوضاع را بدتر خواهد کرد؛ چراکه نشان می دهد برخی مسئولان صرفا جلوی دوربین احترام مردم را نگه می دارند و پشت دوربین هر کاری بخواهند می کنند.

سال 97 امیرحسین قاضی زاده هاشمی که اکنون معاون رییس جمهور است و آن زمان دبیر هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی بود گفته بود: براساس نظر شورای نگهبان امکان اخراج نماینده مجلس پس از تصویب اعتبارنامه وجود ندارد. 

با این حال، دست کم چنین رفتار به غایت توهین آمیزی حتما می تواند در هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مطرح شود. بعید است افکار عمومی تکیه زدن چنین فردی را بر صندلی ریاست کمیسیون آموزش مجلس تحمل کند. حالا که نمی شود چنین فردی را از مجلس کنار گذاشت، دست کم می توان او را از ریاست کمیسیون آموزش مجلس برکنار کرد.

مجلس البته در مواردی مانند برخورد عنابستانی، دیگر نماینده مجلس با یک سرباز وظیفه که در حال انجام وظیفه قانونی خود بود، نشان داد که حاضر نیست همکار خود را رها کند و طرف یک سرباز وظیفه را بگیرد. حداقل برای پاک کردن آن سابقه و سوابقه نامطلوب دیگر از پیشانی مجلس، برخورد با نماینده ای که حرمت معلمان را نگه نمی دارد، از نان شب هم برای نمایندگان واجب تر است.