پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۶

۷ کار که هنگام آمدن نظافتچی باید به آن را انجام دهید

۷ کار که هنگام آمدن نظافتچی باید به آن را انجام دهید
متخصصان نظافت از روش‌هایی که صاحب خانه‌ها کار را برای شان دشوارتر می‌سازند و این که چگونه با رعایت برخی نکات می‌توان تجربه نظافت خانه را برای شان کم‌تر آزار دهنده ساخت می‌گویند.
کد خبر : ۶۳۶۴۱۷

به گزارش صراط به نقل از واشنگتن پست ؛ اگر قصد دارید شخصی را برای تمیز کردن خانه خود استخدام کنید به هفت توصیه‌ای که متخصصان نظافت در ادامه ذکر کرده اند عمل نمایید تا به آنان کمک کنید کار بهتری برای مرتب کردن فضای زندگی تان انجام دهند. نظافتچیان خانه می‌گویند‌ای کاش هر مشتری‌ای این نکات را می‌دانست:

۱- انتظارات تان را پیش از کار با نظافتچی در میان بگذارید

پیش از آن که شخصی برای تمیز کردن خانه شما بیاید مستقیما در مورد حق الزحمه و انتظاراتی که دارید با او صحبت کنید. برخی از شرکت‌ها نرخ ساعتی دریافت می‌کنند و برخی دیگر بر اساس تعداد اتاق خواب و حمام. هم چنین، باید درک روشنی از وظایفی داشته باشید که از نظافتچی انتظار دارید. برای برخی از نظافتچی‌ها شستن ظروف کثیف و لباس‌های کثیف کاری دشوار و برای برخی دیگر از آنان کاری جزئی است.

هم چنین، برخی از نظافتچی‌ها گلایه دارند که پاسیو یا گاراژ خانه توسط مشتری از پیش جارو نشده و معتقدند این کار بخشی از وظایف آنان برای نظافت خانه نیست. برای خدمات تخصصی مانند سازماندهی کمد‌ها یا تمیز کردن عمیق فرش ممکن مجبور باشید با فرد متخصص دیگری تماس بگیرید. سپس کار‌هایی وجود دارند که زمان زیادی را می‌طلبد مانند تمیز کردن دیوارها.

برخی نظافتچی‌ها می‌گویند این یکی از کار‌های متداول در طول تمیز کردن معمول خانه نیست. هم چنین، مطمئن شوید که ابزار مناسب و کافی برای نظافت مانند جارو برقی‌ای قوی در اختیار نظافتچی قرار می‌دهید تا کارش راحت‌تر شود.

۲-پیش از تمیز کردن خانه را مرتب کنید

نیازی نیست پیش از آمدن نظافتچی گردگیری کنید. با این وجود، برطرف کردن ساده درهم و برهم بودگی خانه کار مناسبی خواهد بود. اگر جابجایی وسایل را زودتر انجام دهید نظافتچی راحت‌تر می‌تواند کارش را انجام دهد. در آن صورت دیگر نمی‌توانید نظافتچی را متهم کنید که "اوه، فلان وسیله ام گم شد". اکثرا این موارد در زمانی رخ می‌دهند که مسئول ایجاد آشفتگی در خانه شخص مشتری بوده است.

۳- حیوانات خانگی و بچه‌ها را ایمن کنید

شما نباید نظافتچی را مجبور کنید به عنوان پرستار بچه یا مراقبت کننده از حیوانات خانگی عمل کند. در این باره مواردی بوده اند که سگ خانگی نظافتچی را گاز گرفته و یا یک کودک در حمام و فضای اطراف کار نظافتچی با جاروبرقی و سایر وسایل بازی کرده و برای او مزاحمت ایجاد کرده است. در نتیجه، توصیه می‌شود حیوانات خانگی و کودکان را از نظافتچی دور نگه دارید. می‌توانید توانید حیوانات خانگی را در زیر زمین یا اتاق‌هایی که کسی نباید وارد آن شود تا پایان زمان نظافت نگه دارید.

۴- اقلامی که نسبت به آن احساس عاطفی دارید را از نظافتچی دور نگه دارید

نظافتچیان خانه باید تمام تلاش خود را بکنند تا مراقب وسایل شما باشند، اما حوادث رخ می‌دهند و قابل پیش بینی نیستند. اگر گلدان مادربزرگ تان میراثی غیرقابل جایگزین است آن را کنار بگذارید نه آن که آن را در معرض برخورد احتمالی جاروبرقی قرار دهید. اگر نمی‌توانید آن را جابجا کنید علامت گذاری کرده و به نظافتچی توضیح دهید که وسیله‌ای ارزشمند است و در نحوه برخورد با آن باید محتاط باشد.

۵-در مورد ایرادات و عیوب خانه خود دقت کنید

همه خانه‌ها دارای ویژگی‌های عجیب و غریبی هستند. مطمئن شوید که نظافتچیان را از مواردی که می‌توانند روی کارشان تاثیر بگذارند پیش از آغاز کار مطلع سازید. برای مثال، اگر دوش حمام ناپایدار است باید آن را از قبل به نظافتچی اطلاع دهید تا به وی آسیبی وارد نشود.

۶-بی تربیت نباشید

با نظافتچی درست برخورد کنید. او متخصص کنترل آفات یا خطرات زیستی نیست. باید پیش از انجام هر کاری تجهیزات لازم را برای او فراهم کرده و انتظارات معقولی داشته باشید.

۷-سیستم تهویه و دمای اتاق خود را به شکلی مناسب تنظیم کنید

خانه شما باید محیط کاری مطبوع و امنی باشد. خانه‌هایی که دمای هوای ناخوشایندی دارند کار را برای نظافتچی دشوار می‌سازند مخصوصا زمانی که مشتریان به تعطیلات رفته و سیستم‌های گرمایش یا سرمایش خود را خاموش می‌کنند.

برچسب ها: نظافتچی خانه