جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۶

جنایت خونین بر سر پارک خودرو

پسر جوان که درجریان نزاع برسر پارک خودرو هم محلی اش را با چاقو به قتل رسانده بود با تلاش کارآگاهان جنایی بهارستان دستگیر شد.
کد خبر : ۶۲۸۶۸۳

جنایت خونین بر سر پارک خودرو

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از رکنا، با مرگ پسر جوان، کارآگاهان دایره جنایی بهارستان در بیمارستان حضور یافتند و رسیدگی به این پرونده با حضور بازپرس از سر گرفته شد.

در نخستین گام پیکر بی جان پسرجوان به پزشکی قانونی منتقل شد.

در گام بعدی در تحقیقات محلی کارآگاهان دریافتند این درگیری از زمانی شروع شده که مقتول به خاطر پارک خودرو با خانواده قاتل درگیر شده سپس مادر قاتل به پسرش زنگ زده و با بستگان خود با مقتول درگیر شدند که درنهایت پسر جوان این زن با یک چاقو به سراغ مقتول رفته و با زدن یک ضربه از محل گریخته است.

کارآگاهان بهارستان پس از شناسایی مقتول درکمتر از یک ساعت توانستند مخفیگاه او را شناسایی کرده و او را دستگیر کنند.

متهم پس از دستگیری تحت بازجویی قرار گرفت و در تحقیقات جنایی مدعی شد به خاطر یک مشت حرف پوچ در حالی که به شدت عصبانی شده بودم دست به چاقو شدم و به سراغ مرحوم رفتم.

این متهم جوان که به شدت از جنایتی که مرتکب شده بود پشیمان بود خودش را مستحق مرگ می‌دانست و گفت من اشتباه بزرگی مرتکب شدم وناخواسته دستم به خون آلوده شد.

سرهنگ "مجید عسکری نیا" در گفتگو با خبرنگار ایران با اشاره به اینکه در این پرونده ۷ نفردیگر به خاطر شرکت در نزاع ودرگیری دستگیر شده اند، اظهار داشت: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان توصیه کرد: شهروندان در هنگام اختلافات و درگیری خونسردی خود را حفظ کرده و قانونمندانه عمل کنند؛ زیرا وقوع چنین حوادثی موجب ضرر و زیان مادی و معنوی جبران ناپذیری خواهد بود.

خشونت طلبی و جنایت‌های خونین/ نگاه فهیمه محمدیان کارشناس ارشد روانشناسی

دربسیاری از پرونده‌های درگیری که رنگ ولعاب خون به خود می‌گیرد شاهد خشونت طلبی طرفین درگیری هستیم شاید درنهایت عامل جنایت علت نهایی جرم تلقی شود، اما با تاملی بیشتر میتوان دریافت که گاهی اوقات رفتار‌های خود مقتول و افرادی که در این درگیری حضور دارند در این رخداد تاثیر دارد، ولی به لحاظ آنچه که صاحب نظران حوزه جنایی برآن باور دارند در نهایت فعل و فاعل جرم اهمیت دارد در بعد روانشناختی این ماجرا باید به این نکته مهم اشاره کرد که کنترل خشم در هر شرایطی بسیار اهمیت دارد مهارت کنترل خشم بار‌ها و بار‌ها از سوی روانشناسان ومشاوران مورد تاکید قرار گرفته مدیرت صحنه‌های بحرانی که در هر موقعیتی امکان دارد پیش آید موضوعی است که باید به آن توجه کرد، اما و اگر‌هایی که اگر به آن توجه می‌شد در این پرونده شاهد خانواده داغدارودستگیری پسر جوان بعنوان قاتل نبودیم قرار نیست به دنبال هر جروبحث سعی کنیم با زور به حق خود برسیم راه عاقلانه‌ای هم وجود دارد درابتدا می‌توانیم صبور باشیم و بعد اگر دیدیم نمی‌توانیم موضوع را حل کنیم از طریق قانون به آن دست پیدا کنند.

روش طبیعی و غریزی بروز خشم این است که واکنش خشونت آمیز داشته باشید.

عصبانیت واکنش طبیعی و مناسب درمقابل تهدید است و منجر به احساس و رفتار قدرتمند و اغلب خشونت آمیز میشود که به ما اجازه میدهد بجنگیم و از خودمان دفاع کنیم. بنابراین، وجود خشم به میزان کافی برای بقای ما ضروری است.

از طرف دیگر، نمیتوانیم به صورت فیزیکی به هر چیز یا کسی که آزارمان میدهد بپریم. قانون، هنجار‌های اجتماعی و عقل سلیم محدوده‌ی خشم را تعیین میکند.

انسان‌ها برای حل احساس عصبانیت از فرایند‌های مختلف خودآگاهانه و ناخودآگاه استفاده میکنند. سه رویکرد اصلی عبارت است از: بروز، سرکوب و آرام ساختن. بروز خشم به صورت قاطع و بدون خشونت سالمترین راه برای بروز عصبانیت است. برای انجام این کار لازم است یاد بگیرید چطور میتوانید نیاز‌های خود را بشناسید و بدون صدمه زدن به دیگران به این نیاز‌ها برسید. جسور و قاطع بودن به معنای تحمیل عقیده نیست بلکه یعنی نسبت به خود و دیگری محترمانه برخورد میکنید.

ممکن است خشم سرکوب و بعد تبدیل به احساس دیگری شود یا به طور غیر مستقیم بیان شود. زمانی که خشم خود را فرو میخورید و آن را به رفتار دیگری تبدیل میکنید، این وضعیت رخ میدهد. خطر این نوع واکنش این است که اگر نمود بیرونی پیدا نکند، خشم درونی میشود و پیامد‌هایی نظیر فشار خون بالا یا افسردگی را به دنبال دارد.

عدم بروز خشم مشکلات دیگری هم در پی دارد. مثلا فرد خشم را به صورت بیمارگونه بروز می‌دهد: پرخاشگری منفعل (فرد به جای رو به رو شدن با طرف مقابل، بدون اینکه علت را به او بگوید، به صورت غیر مستقیم انتقام میگیرد) یا شخصیتی که پیوسته بدبین و متخاصم به نظر میرسد. کسانی که مدام دیگران را رد میکنند، از همه چیز ایراد می‌گیرند و نظرات بدبینانه می‌دهند، روش موثر برای بروز خشم را یاد نگرفته اند. تعجبی هم ندارد که این افراد روابط موفقی نخواهند داشت.

درنهایت، می‌توانید خودتان را از درون آرام کنید. این صرفا به معنی کنترل خشم بیرونی نیست بلکه باید با انجام کار‌هایی مانند قدم زدن برای پایین آوردن ضربان قلب، آرام کردن خود و فرونشاندن احساس، واکنش درونی خود را نیز کنترل کنید.

 «اگر هیچ یک از این سه روش جواب ندهد، آنوقت یک نفر یا یک چیز آسیب می‌بیند.»