جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
طبق گزارش جدید اسپید تست؛

اینترنت ثابت در ایران یک پله صعود کرد/ اینترنت موبایل ثابت ماند

اینترنت ثابت در ایران یک پله صعود کرد/ اینترنت موبایل ثابت ماند
گزارش اسپید تست از سرعت اینترنت کشور‌های جهان در مارس ۲۰۲۳ نشان می‌دهد در ماه گذشته میلادی جایگاه ایران در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین سرعت اینترنت ثابت یک پله رشد کرده است.
کد خبر : ۶۱۸۷۹۶

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از مهر، وب سایت اسپید تست جدیدترین گزارش خود از میانه سرعت اینترنت ثابت و موبایل کشور‌های جهان و همچنین رده بندی آن‌ها بر همین اساس را منتشر کرده است. طبق این گزارش در مارس ۲۰۲۳ میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل جهان ۴۱.۵۴ و میانه سرعت اینترنت ثابت آن ۷۹ مگابیت برثانیه بوده است.

اینترنت ثابت در ایران یک پله صعود کرد/ اینترنت موبایل ثابت ماند

جایگاه ایران در رده بندی اینترنت موبایل ثابت ماند

همچنین گزارش اسپید تست نشان می‌دهد در سومین ماه ۲۰۲۳ میلادی سرعت اینترنت موبایل ایران ۳۶.۳۳ و اینترنت موبایل آن ۱۱.۵۷ مگابیت برثانیه بوده است. همچنین در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین سرعت اینترنت موبایل ایران در رده ۶۱ قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه قبل (فوریه) هیچ تغییری نکرده است.

از سوی دیگر در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین سرعت اینترنت ثابت در رده ۱۴۶ قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه قبل یک پله صعود کرده است.

اینترنت ثابت در ایران یک پله صعود کرد/ اینترنت موبایل ثابت ماند

امارات متحده عربی و قطر پرچمداران پرسرعت‌ترین‌های اینترنت موبایل

در مارس ۲۰۲۳ میلادی امارات متحده عربی با سرعت (۱۷۸.۲۵ مگابیت برثانیه) و قطر (۱۷۴.۵۶ مگابیت برثانیه) به ترتیب در رده‌های اول و دوم فهرست کشور‌هایی با بیشترین سرعت اینترنت موبایل قرار داشتند و جایگاه آن‌ها نسبت به ماه قبل هیچ تغییری نکرده است.

اینترنت ثابت در ایران یک پله صعود کرد/ اینترنت موبایل ثابت ماند

در رده سوم این فهرست نروژ با میانه سرعت ۱۴۳.۵۵ مگابیت برثانیه و پس از آن کویت با میانه سرعت ۱۳۵.۶۳ مگابیت برثانیه در رده چهارم قرار دارد. جایگاه نروژ در این رده بندی یک پله و کویت ۲ پله نسبت به فوریه صعود کرده است.

در رده پنجم دانمارک با میانه سرعت ۱۲۹.۹۵ مگابیت برثانیه قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه قبل هیچ تغییری نکرده است. اما کره جنوبی با ۳ پله سقوط در رده ششم فهرست قرار گرفته و میانه سرعت اینترنت موبایل آن ۱۲۰.۳۸ مگابیت برثانیه گزارش شده است.

در رده‌های هفتم و هشتم به ترتیب هلند (۱۱۴.۱۹ مگابیت برثانیه) و چین (۱۰۹.۰۹ مگابیت برثانیه) قرار دارند. جایگاه هلند در این رده بندی نسبت به فوریه ۲۰۲۳ یک پله صعود و چین یک پله سقوط کرده است.

در رده‌های نهم و دهم نیز به ترتیب بلغارستان (۱۰۳.۷۲ مگابیت برثانیه) و بحرین (۱۰۲.۴۵ مگابیت برثانیه) قرار دارند که جایگاه هرکدام در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین سرعت اینترنت موبایل یک پله صعود کرده است.

سقوط ۲ پله‌ای چین در رده بندی پر سرعت‌ترین‌های اینترنت ثابت

در رده بندی اسپید تست از کشور‌هایی با بیشترین سرعت اینترنت ثابت در مارس ۲۰۲۳ میلادی مانند ماه گذشته سنگاپور با میانه سرعت ۲۳۵.۴۰ مگابیت برثانیه قرار دارد.

اینترنت ثابت در ایران یک پله صعود کرد/ اینترنت موبایل ثابت ماند

اما در رده دوم امارات متحده عربی با ۳ پله جهش قرار گرفته و میانه سرعت آن ۲۲۱.۸۷ مگابیت برثانیه ثبت شده است. در رده سوم نیز شیلی (۲۲۰.۳۹ مگابیت برثانیه) با یک پله صعود قرار گرفته است. جایگاه چهارم این فهرست به چین با میانه سرعت ۲۱۶.۸۳ مگابیت برثانیه تعلق دارد که البته نسبت به فوریه ۲۰۲۳ میلادی ۲ پله سقوط کرده است.

در رده پنجم و ششم به ترتیب دانمارک (۲۰۳.۷۸ مگابیت برثانیه) و تایلند (۲۰۱.۰۲ مگابیت برثانیه) قرار دارند. جایگاه دانمارک در رده بندی ۲ پله صعود کرده، اما وضعیت تایلند نسبت به ماه گذشته میلادی تغییری نکرده است.

در رده هفتم فهرست موناکو با میانه سرعت اینترنت ثابت ۱۹۹.۱۹ مگابیت برثانیه قرار دارد که جایگاه آن نسبت به فوریه ۲۰۲۳ میلادی ۴ پله سقوط کرده است.

در رده‌های هشتم، نهم و دهم به ترتیب آمریکا (۱۹۷.۸۴ مگابیت برثانیه)، هنگ کنگ (۱۹۷.۲۴ مگابیت برثانیه) و رومانی (۱۷۹.۶۵ مگابیت برثانیه) قرار دارند. هرچند جایگاه آمریکا و رومانی هر کدام در این فهرست یک پله رشد کرده، اما موقعیت هنگ کنگ نسبت به رده بندی فوریه یک پله سقوط کرده است.