پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۴

استقبال خبرنگاران از میهمان ویژه «کت چرمی»؛ عفو رهبر انقلاب شادی را به جشنواره فیلم فجر آورد

استقبال خبرنگاران از میهمان ویژه «کت چرمی»؛ عفو رهبر انقلاب شادی را به جشنواره فیلم فجر آورد
جشنواره فیلم فجر در حالی به نیمه راه رسید که ابوالفضل پورعرب فضایِ سرد روز پنجم را گرم کرد و خبرنگاران را از سالن‌های نمایش به لابی‌های پردیس ملت کشاند.
کد خبر : ۶۱۰۲۰۲

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از تسنیم، پنجمین روز جشنواره فیلم فجر با فیلم «بعد از رفتن» رضا نجاتی در سانس اول آغاز شد.

رضا نجاتی را بیشتر با فیلم کوتاه ارفاق می‌شناسند و با اولین کار بلند خودش را به جشنواره فجر آمد. صابر ابر، سارا بهرامی و بهرام شاه محمدلو از بازیگران این فیلم‌اند.

نجاتی کارگردان فیلم در مقابل دوربین تسنیم حاضر شد و به این نکته اشاره کرد: فیلم «بعد از رفتن» اولین فیلم سینمایی بنده است که امسال در چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر حضور دارد. امیدوارم مخاطب ببیند و از آن لذت ببرد. مهمترین مسئله مردم‌اند و مخاطب‌اند که فیلم را دوست داشته باشند.

محمود بابایی تهیه‌کننده «بعد از رفتن» تأکید کرد: اگر فیلم «بدون قرار قبلی» که سال گذشته در جشنواره فیلم فجر داشتیم را بیشتر دوست داشتید انتخاب فیلم در نهایت سلیقه است. آن فیلم یک جهانی دارد و ـ «بعد از رفتن» هم جهانی دیگر؛ اما در یک چیز مشترک‌اند و آن بازگشت است.

در سانس دوم فیلم «کت چرمی» به نمایش درآمد. فیلمی که همه منتظر نقش دیگری از جواد عزتی بودند. گلاره عباسی و صابر ابر از دیگر بازیگران این فیلم‌اند.

حسین میرزامحمدی کارگردان فیلم به این نکته اشاره کرد: «کت چرمی» روایتگر یک قهرمان سرگشته‌ای است که یک سفر درونی و یک سفر بیرونی دارد. سفر درونی‌اش سفر تزکیه خودش است و در نهایت سفر بیرونی‌اش سفری است که برای رسیدن به یک حقیقت دارد تلاش می‌کند. در طول سفر این قهرمان اتفاقات و مسائل مختلفی برای او پیش می‌آید و درام را پیش می‌برد.

سارا حاتمی تنها بازیگری بود که تهیه‌کننده، کارگردان و عواملِ «کت چرمی» را در نشست خبری این فیلم همراهی کرد.

بیشترین سؤالی که خبرنگاران از تهیه‌کننده و کارگردان پرسیدند این بود که، «کت چرمی» شبیه «مرد بازنده» نبود؟

میرزامحمدی کارگردان فیلم این‌طور پاسخ داد: اگر تهیه‌کننده کار، کامران حجازی نبود و بازیگر کار، جواد عزتی و مشاور کارگردان آقای مهدویان نبود هیچ‌وقت این حرف‌ها به میان نمی‌آمد. اساساً ما کار را سال ۱۳۹۹ شروع به نوشتن کردیم و زمانی که پیش آقای حجازی رفتیم هنوز «مرد بازنده» کلید نخورده بود.

امروز آمار فروش بلیت سینما‌های مردمی اعلام شد. بیشتر از ۸۳ هزار نفر به سینما‌ها رفتند و شاید این پاسخ مناسبتی باشد برای آن‌هایی که می‌گویند مردم از فیلم‌های جشنواره استقبال نکردند.

مسعود نجفی مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر در این خصوص گفت: امروز اولین آمار رسمی از بلیت فروشی‌های مردمی اعلام شد که بیش از ۸۴ هزار نفر در ۴ روز ابتدایی فروش بلیت، تهیه کردند و تا ۲۲ بهمن‌ماه این فروش بلیت ادامه دارد.

او همچنین به استفاده از سینما‌های سیّار و گستردگی سینما‌های استانی اشاره کرد و افزود: فیلم‌های جشنواره فجر اکران‌شان از ۱۷ بهمن‌ماه در استان‌ها آغاز می‌شود در ۳۰ استان، آثار منتخب فجر را خواهیم داشت. سینما سیار هم امسال به نظر و تأیید تهیه‌کننده هر فیلم منوط شده است.

مهمترین اتفاق روز پنجم جشنواره، حضور یک چهره نوستالژیک و محبوب در خانه جشنواره بود، ابوالفضل پورعرب.

پورعرب از شدت خوشحالی به جشنواره آمده بود، خوشحالی از عفو رهبر معظم انقلاب.

ابوالفضل پورعرب در مقابل دوربین تسنیم به این نکته اشاره کرد که حرف‌های من در برنامه شب یلدای تلویزیون دو بخش داشت؛ یکی مربوط به همین عفو عمومی بود که از رهبر انقلاب درخواست داشتیم که خیلی بزرگواری کردند و این کار را انجام دادند.

در روزی که کت چرمی و بعد از رفتن دو فیلم اکران شده امروز حرف تازه‌ای برای سینمای ایران نداشتند، مهمترین اتفاق امروز کشور به مهمترین اتفاق امروز جشنواره پیوند خورد.