جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۹

اعتراف اندیشکده آمریکایی به بی اثر بودن تحریم‌ها علیه ایران

اعتراف اندیشکده آمریکایی به بی اثر بودن تحریم‌ها علیه ایران
یک اندیشکده آمریکایی در تحلیلی تفصیلی اعتراف کرده تحریم‌ها نه تنها اثری بر ایران نداشت که حتی منجر به توقف مذاکرات هسته‌ای شد.
کد خبر : ۶۰۹۹۷۲

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از باشگاه خبرنگاران، پایگاه تحلیلی "یورو آسیا ریویو" آمریکا در گزارشی با عنوان "معضل غرب در ایران به معنای احتمال تداوم بن بست است" ادعا کرد: این که باید چگونه با ایران رفتار کنیم معضلی است که فعلاً کسی برای آن راه حلی نیافته است. بعضی از کشور‌ها از رفتار‌های ایران چشم پوشی می‌کنند، چون به نظر آن‌ها مهم نیست. برخی‌های دیگر با وجود اینکه مخالف رفتار‌های آن هستند، ولی نمی‌توانند راه حلی مشترک برای مقابله با ایران پیدا کنند. چون می‌ترسند در یکی دیگر از مخمصه‌های فاجعه بار خاورمیانه گرفتار شوند.

این اندیشکده آمریکایی در ادامه این گزارش مدعی شد که اتحادیه اروپا ممکن است حجم تحریم‌های خود علیه ایران را افزایش دهد، ولی به گفته "یورو آسیا ریویو" هنوز تصمیم مشخصی در این رابطه گرفته نشده و به فرض اینکه تهران بار دیگر زیر بار تحریم‌ها برود، باید بگوییم که این تحریم‌ها هیچ تاثیری بر ایران ندارد.

این گزارش در حالی منتشر شده است که مقامات آمریکایی و غربی بار‌ها به بی تاثیر بودن تحریم‌ها علیه کشورمان اعتراف کرده اند.

خبرگزاری سی‌ان‌بی‌سی در جدیدترین گزارش تحلیلی خود که در هفته‌های اخیر منتشر شده، در ارزیابی صادرات نفت ایران با استناد به شرکت‌هایی که جریان نفت را ردیابی می‌کنند، نوشت: در سال گذشته میلادی این میزان به بالاترین حد خود رسیده و علیرغم تحریم‌‎های واشنگتن، تهران سال جدید میلادی را با محموله‌های بیشتری برای ونزوئلا و چین آغاز می‌کند.

این نشریه در ادامه با اشاره به آنکه از سال ۲۰۱۸ که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، از توافق هسته‌ای خارج شد و بعد از آن تحریم‌هایی را با هدف کاهش صادرات نفت اعمال کرد، این میزان روندی کاهشی داشت، افزود: «اکنون در زمان جو بایدن دوباره میزان صادرات نفت ایران افزایش داشته است، بایدن در نظر دارد برجام را احیا کند و اکنون در برخی از آمار‌ها صادرات نفت ایران رکورد خود را از سال ۲۰۱۹ زده است و این باوجود مسائل مختلفی مانند متوقف شدن مذاکرات و رقابت با نفت روسیه انجام شده است.»