پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۹
خطیب نماز جمعه تهران:

حاج علی اکبری: الگوی درخشنده انقلاب، منطق غربی مسلط درباره زنان را به چالش کشید

حاج علی اکبری: الگوی درخشنده انقلاب، منطق غربی مسلط درباره زنان را به چالش کشید
خطیب نماز جمعه این هفته تهران گفت: انقلاب اسلامی حرفی نو، نگاهی نو و تحول‌آفرین را در عرصه زنان پیش روی بشریت گذاشت که این نگاه جدید در غالب کنشگری زن مسلمان ایرانی عینیت پیدا کرد و این الگوی درخشنده، منطق غربی را به چالش کشید.
کد خبر : ۶۰۴۶۷۴

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از فارس، حجت‌الاسلام حاج علی‌اکبری خطیب نمازجمعه این هفته تهران (دوم دی) ضمن دعوت نمازگزاران به تقوای الهی گفت: در آستانه ماه جمادی‌الثانی هستیم که امیدواریم ماه برکت، عافیت، امان و ایمان و رحمت برای همه محبان حضرت صدیقه طاهره، فاطمه زهرا (س) باشد. ماهی که اختصاص به حضرت زهرا سلام‌الله علی‌ها دارد چرا که اوایل ماه، شهادت و اواخر ماه ولادت حضرت است و این مجموعه روز‌ها و شب‌ها، فرصت عرض ارادت به ساحت مقدس بانوی دو عالم، حضرت زهرای اطهر سلام‌الله‌علی‌ها است.

وی افزود: در ماجرای فتنه‌انگیزی‌های ۳ ماهه اخیر از میان آسیب‌های مادی و معنوی که به جامعه ما وارد شد، ۲ آسیب مهم‌تر و برجسته‌تر است. اول شکستن قداست‌ها و بی‌حرمتی به مقام زن به‌ویژه با شکستن حریم عفاف و حجاب. جاهلیت مدرن با سرکردگی آمریکا و صهیونیزم بین‌الملل بسیار پیشرفته‌تر از جاهلیت اول، استاد کل و فوق تخصص ظلم به زن و زنده‌به‌گور کردن هویت زنان هستند، ولی این دفعه با پرچم آزادی زنان و دفاع از حقوق زنان و با تزویر شیطانی به دست خود زنان.

علی اکبری ادامه داد: اولین قربانی این ابر جنایت، زن غربی بود که سست کردن بنیان خانواده در غرب و رها کردن این سیل بنیان‌کن به سوی سایر کشور‌ها هم در آمریکای لاتین هم در آفریقا هم در بخش‌هایی از آسیا، خرابی‌های جبران‌ناپذیری را به وجود آورد، به جز جا‌هایی که فرهنگ‌های بومی آن، مقاومت کردند.

وی افزود: در مناطق اسلامی در ایران عزیز ما که به برکت انقلاب اسلامی موج استحاله هویتی زنانه که در دوران ستم‌شاهی آغاز شده بود و در متن برنامه‌های رسمی آن رژیم کثیف ستمگر قرار گرفته بود متوقف شد و با برافراشته شدن پرچم اسلام ناب محمدی (ص) بازگشت به هویت فاطمی، در دستور کار ملت ایران قرار گرفت.

خطیب جمعه تهران در ادامه تاکید کرد: انقلاب اسلامی حرفی نو، نگاهی نو و تحول آفرین را در عرصه زنان پیش روی بشریت گذاشت که این نگاه جدید در غالب کنشگری زن مسلمان ایرانی عینیت پیدا کرد و این الگوی درخشنده، منطق غربی را به چالش کشید و الگوی سوم زن را در برابر الگوی شرقی و غربی ارائه کرد. این تعبیر زیبا از رهبر حکیم و عالی‌قدر ماست که زن مسلمان ایرانی تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان گشود و ثابت کرد که می‌توان زن بود؛ عفیف و محجبه و شریف بود و در عین حال در متن و مرکز بود. می‌توان سنگر خانواده را پاکیزه نگه‌داشت و در عرصه سیاسی و اجتماعی نیز سنگرسازی‌های جدید کرد و فتوحات بزرگ به ارمغان آورد.

وی افزود: این الگوی درخشنده، منطق غربی مسلط درباره زنان را به چالش کشید و چشم جهانیان را به ویژه بانوان فرهیخته در اقصی نقاط عالم در شرق و غرب را به خود جلب کرد و در برابر استعمار و استثمار غربی در موضوع زن، صف‌آرایی کرد.

حاج علی اکبری تاکید کرد: اگرچه تا تحقق این الگوی سوم و فاخر و برجسته و پاک‌سازی فرهنگی ایرانی از شائبه و آلودگی فرهنگ غربی که در دوران ستمشاهی ریشه دوانده، راه طولانی درپیش داریم، ولی آنچه که در همین ۴۰ سال گذشته انجام گرفت، در اعتلای هویت زنان و رشد و تعالی شخصیت آن‌ها کاری بود بزرگ و اقدامی فرخنده و پربرکت و همین مقدار هم کابوسی بود برای غربی‌ها که می‌دیدند منطق آنان درباره زن با درخشش منطق انقلاب اسلامی و انقلاب فاطمی در حال ابطال و هزیمت است.

حاج علی اکبری یادآور شد: ما در جریانات اخیر شاهد تلاش گسترده‌ای برای ضربه زدن به منطق اسلامی به زن بودیم که البته از آغاز انقلاب هم این موضوع را شاهد بوده‌ایم، اما در ماجرا‌های اخیر مشاهده کردید که همه شیاطین را بسیج کردند و از همه ظرفیت‌ها استفاده کردند، عناصر خودفروخته را به میدان آوردند و از فریب خورده‌ها استفاده کردند تا در برابر منطق اسلامی صف‌آرایی کند و به این اهتزاز هوتی ملت ایران در موضوع زن و خانواده ضربه جبران‌ناپذیری را وارد کنند.

وی بیان کرد: گرچه از جامعه بانوان و دختران ما یک نه بزرگ را شنیدند، اما خلاء‌های فرهنگی و ضعف‌های ساختار در حوزه تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش و آموزش عالی و در رسانه‌های دیداری و شنیداری و ولنگاری در حوزه مجازی باعث خسارت قابل توجهی در این بخش شد. در چنین شرایط باز هم چشم امید به فاطمه زهرا (س) است و اکنون که فاطمیه از راه می‌رسد باز هم اعجاز یاد و ذکر و توجه به حضرت فاطمه (س) در ماهی که طلوع و غروب زهره عرش در آن اتفاق افتاده اعجاز فاطمی را خواهیم دید.

خطیب نماز جمعه تهران تاکید کرد: در فاطمه امسال همه بانوان به اصل خود و هویت فاطمی خود باز می‌گردند و با کانون اصلی عصمت و طهارت و حیا تجدید عهد خواهند کرد و تنها با نور درخشان زهرای اطهر است که ظلمات جاهلیت مدرن درهم شکسته خواهد شد.

وی گفت: بانوان ما در ایام فاطمیه با تکیه بر مکتب فاطمه زهرا جاهلیت مدرن را در موضوع زن و خانواده به ویژه محاکمه خواهند کرد و فهرست طولانی جنایات آن بر علیه زنان را به رخ خواهند کشید و ان‌شاءالله پرچم آزادی زنان را به نام صدیقه طاهره همچنان بر افراشته نگه خواهند داشت، اما خسارت دوم که در فتنه‌انگیزی‌های اخیر تا حدی به جامعه ما وارد شد ایجاد اختلال عاطفی و گسست‌های عاطفی در جامعه ما بود.

وی افزود: فقط با اخوت و محبت و وحدت می‌شود آرمان‌های بزرگ الهی را محقق کرد و ما این عطیه بزرگ الهی را در جریان انقلاب دریافت کردیم و این الفت و برادری در دفاع ۸ ساله خود را نشان داد و در حوادثی همچون سیل و زلزله و نیز کرونا مشاهده کردید که مردم چقدر فداکاری داشتند. جامعه غربی گرفتار روح سرد و فقر شدید عاطفی است و نسبت به جامعه ما خیلی حسادت دارند و در برابر این حقیقت الهی، کار کشور‌های غربی و انگلیس تولید نفرت و دعوا و درگیری و فحاشی در جامعه است و تخصص دارند و کارشان تولید تفرقه است. این کار تخصص شیاطین است و استاد این کارند و در هرجا که وارد شوند مردم را به جان هم می‌اندازند و با ایجاد درگیری هاست که به مردم دنیا مسلط می‌شوند.

خطیب این هفته نماز جمعه تهران ادامه داد: با برنامه ریزی گسترده این بار شیاطین به میدان آمدند تا به الفت آسیب زنند و دولت و مردم را به جان هم بیندازند و نیرو‌های امنیتی و قومیت‌ها را نسبت به همدیگر بدبین کنند و این نمونه را در فتنه انگیری‌های اخیر دیدید. با تولید دروغ‌های نجومی و استفاده از اراذل اجاره‌ای و استفاده از سلاح‌های سرد و گرم و مواد افیونی و با استفاده از نقطه ضعف‌ها در مسایل اقتصادی ما، وارد میدان شدند، ولی در هدف‌های شوم خود شکست خوردند و ملت مهربان ما یک "نه" بزرگ به آن‌ها گفت، اما مع الاسف آسیب‌های فراوانی به الفت و جامعه ما وارد شد. در خانواده‌ها دیدید چقدر حال ما را خراب کردند.

وی افزود: راه نزدیک و نسخه علاج برای فرهنگ ما پناهنده شدن به حضرت مادر است و مادر کانون عاطفه است ا بانوی دو عالم که هرچه داریم از اوست و جامعه ما باید دوباره با یاد مادر کنار هم جمع شود و از عنایات فاطمه زهرا (س) برای این درد‌ها استفاده کند.

وی در خطبه دوم نماز جمعه هم با اشاره به اینکه دی ماه، ماه خاطره‌های بزرگ و رشادت‌ها و یوم الله‌های بزرگ برای ملت ماست، گفت: دی ماه، تشییع ده‌ها میلیونی حاج قاسم عزیزمان بود. حاج قاسم عزیز یادآور همه فضیلت‌های ملت ماست و خود به تنهایی یک ملت بود. به تعبیری رهبری، ملتی‌ترین و امتی‌ترین چهره روزگار ما و مظهر تلاش و مجاهدت و اخلاص و فداکاری و شجاعت و دیپلمات قوی و دوست صمیمی و عاشق شهیدان بود و به چیزی که آرزویش را داشت یعنی به شهادت رسید و بعد از شهادت هم حاج قاسم هست و با شهادتش وسط جامعه ما حضور دارد و دعوت به مقاومت و عفت و صفا و محبت می‌کند و قوی‌تر از قبل شهادتش و موثرتر هم هست.

وی اضافه کرد: یادگار حاج قاسم وصیت نامه اوست که بعضی‌ها گفتند ولایت نامه است تا وصیت نامه. سراسر این وصیت نامه نور وعرفان، حماسه و صبر است و برای امروز چقدر راهگشاست. این وصیت نامه کمک می‌کند ایران و امام خمینی کبیر و حضرت خامنه‌ای عزیز را دوباره ببینیم. این وصیت نامه چقدر سازنده است و یک سبویی از معرفت و عشق الهی است.

وی تاکید کرد: به لطف خدا امروز شاهد عبور فاتحانه ملت صبور ایران از گردونه یک فتنه خطرناک هستیم و شاهد شکست مفتضحانه استکبار و منافقین کوردل هستیم. بیچاره‌های رسوا چه فکر می‌کردند چه شد؟ در زمستان سرد و رسوایی و یخبندان به سرافکندگی افتادند. این فتنه خطرناک که با مثلث شوم غربی و عربی و عبری و با ساز و برگ یک جنگ تمان عیار به مصاف ملت ما آمدند تا چرخ پیشرفت را کند کنند، به لطف پروردگار مثل دفعات قبل شکست خوردند؛ اگرچه خسارت‌های فراوانی را وارد کردند. از اتاق‌های فکر شیطانی شان خبر می‌رسد که می‌گویند شکست خوردیم و می‌گویند عواملشان از داخل فریبشان دادند و چقدر دلار و هزینه صرف کردند و چقدر امکانات فراهم کردند، ولی شکست خوردند و ملت ما پیروز شد.

وی افزود: علاوه بر سختی‌های معیشتی، ملت ما صبر کردند و صحنه‌های رعب و برادرخوانده داعش را تحمل کردند و در صحنه‌های لازم حاضر شدند و با حافظان امنیت همکاری کردند و شهید دادند و در تشییع پیکر شهیدان حماسه آفریدند و ۱۳ ابان متفاوتی را به کوری چشم دشمنان خلق کردند و پای شهیدان و رهبری عاشقانه ایستادند.

وی افزود: الان باید بعد از نشست غبار فتنه‌ها عمیق‌تر قضایا را ببینیم و خسارت‌ها را دقیق‌تر ارزیابی و نقطه ضعف‌ها را بررسی کنیم و گرفتاری‌های داخلی را تحلیل کنیم. حالا فرصت این بررسی هاست که با مسئولین و نخبگان و مردم انجام شود و باید هوشیاری خود را افزایش دهیم و مراقب توطئه‌های جدید دشمنان زخم خورده باشیم.

وی در پایان گفت: در هیاهوی این فتنه انگیری‌ها صدای صاحبان اصلی انقلاب کمتر شنیده شد و کسانی که در این چند ماه زیر چرخ سنگین فشار‌های زندگی قرار داشتند و گرانی‌های افسارگسیخته را تجربه می‌کردند و در موضوع مسکن وعده‌هایی داده شد، ولی شرایط جور دیگر شد و ظلم مضاعفی در هیاهوی اخیر به جامعه ما شد.