چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۶
اختصاصی صراط/

پشت پرده مخالفت‌ با ورود بذرپاش به کابینه رئیسی چیست؟ / اختلاف قدیمی که با عذرخواهی هم حل نشد!

پشت پرده مخالفت‌ با ورود بذرپاش به کابینه رئیسی چیست؟ / اختلاف قدیمی که با عذرخواهی هم حل نشد!
یک طرف ماجرا در محفلی خصوصی عنوان کرده که اگر او نبود طرف مقابل هرگز استعداد و توان ورود به عرصه سیاسی کشور را نداشت و این روزها باید مشغول پهن کردن بساط کتاب فروشی خود در خیابان انقلاب می‌بود.
کد خبر : ۶۰۰۹۳۱

گروه سیاسی- با گذشت بیش از ۱۶ ماه از رئیس جمهور شدن سید ابراهیم رئیسی، حرف و حدیث‌ها و زد و خورد‌ها برای جایگاه‌های مدیریتی در کشور هنوز به ثبات نرسیده و ادامه دار شده است.

به گزارش پایگاه خبری صراط، این روز‌ها با نظر به ناکارآمدی مشهود دولت سیزدهم در حل مسائل اساسی کشور، تغییر در کابینه بار دیگر جدّی شده و با استعفای رستم قاسمی از وزارت راه و شهرسازی، اینک دعوا بر سر جایگزینی او است.

در همین راستا، رقابت به فینال رسیده و ابراهیم رئیسی از میان دو گزینه مطرح یعنی سیّد پرویز فتاح و مهرداد بذرپاش، باید هر چه زودتر یکی را برگزیند.

در این میان، بذرپاش همواره یکی از گزینه‌های صندلی‌های خالی در تمام دولت‌ها و جایگاه‌های مختلف بوده و شنیده شدن نامش در روز‌های اخیر تعجب آور نیست.

با وجود اینکه معاون پارلمانی رئیس جمهور به صراحت اعلام کرد جدّی‌ترین گزینه برای وزارت راه بذرپاش است، اما ابراهیم رئیسی در حکمی معاون رستم قاسمی را به طور موقّت سرپرست این وزارتخانه کرد تا بتواند در روز‌های جمع بندی به اختلاف درون سیستمی پایان داده و تکلیف این جوانِ جویایِ نام را مشخص کند.

تردید رئیسی در انتخاب بذرپاش به اختلاف نظر و یک چالش قدیمی میان مهرداد بذرپاش و میثم نیلی -برادر داماد رئیس جمهور- و به تبع آن اختلاف با مقداد نیلی -داماد ابراهیم رئیسی- و تبدیل آن چالش به یک کینه شتری باز می‌گردد و این کدورت موجب شده تا با گذشت ۱۶ ماه از انتخاب رئیسی به عنوان رئیس جمهور -علیرغم شایعاتی مبنی بر معرفی وی به مجلس برای وزارت کار و نیز وزارت صمت- حتی یک حکم معمولی مشاوره هم برای وی صادر نشود. این مسئله به خوبی نشان می‌دهد حلقه تصمیم گیر اطراف رئیس جمهور به ویژه داماد وی به صورت جدّی مخالف بهره گیری از این جوانِ جویایِ نام در کابینه بوده و هستند.

هرچند از گوشه و کنار شنیده می‌شود یک طرف این ماجرا ابتدا با واسطه و بعد به صورت مستقیم اقدام به عذرخواهی و دلجویی از طرف مقابل کرده، اما، چون این اختلاف ریشه در گذشته دارد بعید به نظر می‌رسد اعتذار کتبی هم باعث شود تا فرد مزبور به خواسته خود یعنی ورود به کابینه، با امید به مهیّا شدن فرصت مغتنمی برای گام نهادن در مسیر انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۱ نزدیک شود.

در همین راستا گفته می‌شود یک طرف ماجرا در محفلی خصوصی عنوان کرده که اگر او نبود طرف مقابل هرگز استعداد و توان ورود به عرصه سیاسی کشور را نداشت و این روز‌ها باید مشغول پهن کردن بساط کتاب فروشی خود در خیابان انقلاب می‌بود!

نهایتاً این نقل قول‌ها و فعل و انفعالات بین نزدیکان خانوادگی رئیس جمهور و کاندیدای صندلی‌های خالی باعث شده تا نهایی شدن انتخاب او در هاله‌ای از ابهام قرار بگیرد.

اینک باید منتظر ماند و دید آیا عذرخواهی و طلب پوزش این جوان مورد پذیرش تصمیم گیرانِ حقیقیِ دولت ابراهیم رئیسی قرار خواهد گرفت یا خیر!