جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۷
مهاجم خانه رئیس مجلس نمایندگان آمریکا:

می‌خواستم نانسی پلوسی را گروگان بگیرم و زانوهایش را بشکنم‌

می‌خواستم نانسی پلوسی را گروگان بگیرم و زانوهایش را بشکنم‌
مقامات آمریکا مدعی شدند متهم حمله به خانه رئیس مجلس نمایندگان این کشور اعتراف کرده که قصد داشته او را گروگان بگیرد.
کد خبر : ۵۹۸۸۵۱

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از سی‌ان‌بی‌سی‌نیوز، دادستان‌های فدرال آمریکا اعلام کردند مردی که متهم به حمله خانه «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکاست اعلام کرده قصد داشته پلوسی را گروگان بگیرد و زانوهایش را بشکند.

به گفته مقامات آمریکایی، «دیوید دپپ» ۴۲ ساله گفته است با این کار خواسته به دیگر اعضای کنگره نشان دهد که «اقدامات آن‌ها عواقب دارد».

روز جمعه «درو هامیل» سخنگوی پلوسی اعلام کرد یک مهاجمِ چکش‌به‌دست به اقامتگاه شخصی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در سانفرانسیسکو وارد شده و با خشونت به همسر پلوسی حمله کرده است. رسانه‌های آمریکا دیروز دوشنبه اعلام کردند «پل پلوسی»، شوهر پلوسی بر اثر این حمله جمجمه‌اش شکسته شده و بازوی دست راستش هم صدمه دیده است. پل پلوسی، شوهر ۸۲ ساله نانسی پلوسی به علت این جراحات تحت عملی جراحی قرار گفته و جراحی او کاملاً موفق بوده است. پلوسی در زمان این حادثه در سانفرانسیسکو نبوده است.

حمله به منزل رئیس مجلس نمایندگان آمریکا درست ۱۰ روز مانده به انتخابات میان دوره‌ای رخ داد؛ انتخاباتی که می‌تواند تغییرات عمده‌ای در کنگره آمریکا را به همراه داشته باشد. پیش بینی می‌شود که جمهوری‌خواهان در مجلس نمایندگان آمریکا پیروز شوند، در حالی که سرنوشت اکثریت سنا آمریکا همچنان نامشخص است.

«جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد حمله به محل اقامت نانسی پلوسی و آسیب‌دیدن شوهرش «نفرت‌انگیز» است و همه باید در مقابل این خشونت در فضای سیاسی بایستند.

بایدن در این‌باره گفت: کافی‌ست، کافی‌ست، کافی‌ست. هر انسان باوجدانی، صرف‌نظر از اینکه موضع سیاسی‌اش چیست، باید آشکارا، صریح و بدون ابهام علیه این خشونت در فضای سیاسی ما بایستد.

رئیس‌جمهور آمریکا حمله به محل اقامت نانسی پلوسی را همانند حمله به ساختمان کنگره دانست و مخالفان سیاسی پلوسی و دموکرات‌ها را به اشاعه عقایدی متهم کرد که برای افراد «بسیار نامتعادل»، مضر و خطرناک هستند.

وی دراین‌باره افزود: آنچه ما را به فکر فرو می‌برد این است که یک حزب (جمهوری‌خواه) می‌تواند از تقلب در انتخابات بگوید و اینکه همه‌گیری کرونا، یک کلاهبرداری است. همه این دروغ‌ها ممکن است بر افرادی تأثیر بگذارند که از لحاظ روحی چندان تعادل ندارند. چرا فکر نمی‌کنیم چنین اقدامی به معنای برهم‌زدن و فاسد کردن فضای سیاسی است؟ کافی‌ست، کافی‌ست.

در ۶ ژانویه ۲۰۲۱، شماری از هواداران «دونالد ترامپ»، به ساختمان کنگره حمله کردند تا نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را پیدا و مجبورش کنند که انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ و پیروزی جو بایدن را تأیید نکند.