جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۶ مهر ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۳

سه آجیل برای محافظت از سیستم عصبی

سه آجیل برای محافظت از سیستم عصبی
تحقیقات بر یک رژیم غنی شده با گردو نشان داده است که مصرف گردو موجب بهبود در عملکرد شناختی و حرکتی در انسان و حیوان می‌شود. همچنین استفاده از مکمل گردو در رژیم غذایی موجب تقویت حافظه، توانایی یادگیری و اضطراب در مدل حیوانی می‌گردد.
کد خبر : ۵۹۷۴۶۹

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از بهداشت نیوز، گردو، بادام و فندق حاوی مواد مغذی (چربی، پروتئین و کربوهیدرات)، مواد معدنی و ویتامین ها، روغن‌های ضروری و فیتو شیمیایی مانند اسید فنولیک، فلاونوئیدها، استیلبن ها، لیگنن ها، تانن‌های هیدرولیز شده، تانن‌های متراکم یا پروانوتیسیانیدین، کاروتنوئیدها، آلکالوئیدها، کومستان ها، فیتات‌ها و فیتواستروژن‌ها می‌باشند.

تحقیقات بر یک رژیم غنی شده با گردو نشان داده است که مصرف گردو موجب بهبود در عملکرد شناختی و حرکتی در انسان و حیوان می‌شود. همچنین استفاده از مکمل گردو در رژیم غذایی موجب تقویت حافظه، توانایی یادگیری و اضطراب در مدل حیوانی می‌گردد.

مطالعات نشان دادند که افزودن ه فندق در رژیم غذایی منجر به بهبود حافظه و کاهش اضطراب، و اثرات مخرب ناشی از سمیت آمیلویید بتا بر التهابات و مرگ سلول‌های عصبی میگردد. این تحقیقات فرضیه PM در باب استفاده از فندق به عنوان یک مکمل غذایی جهت دستیابی به دوران پیری سالم را تایید نمودند.

همچنین تحقیقات نشان دادند مصرف مکمل بادام به طور قابل توجهی میزان فراموشی ناشی از اسکولولامین در موش‌ها را کاهش می‌دهد. آن‌ها نشان دادند که بادام باعث کاهش فعالیت کولین استراز در مغز موش صحرایی و کاهش میزان کلسترول و تری گلیسیرید و افزایش ناگهانی گلوکز که کنترل AD موثر هستند می‌شود.