پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۲
معاون رئیس جمهور:

آمار طلاق قرار بود ۲۰ درصد کاهش یابد، اما ۸ درصد افزایش یافت

آمار طلاق قرار بود ۲۰ درصد کاهش یابد، اما ۸ درصد افزایش یافت
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: در برنامه ششم توسعه قرار بود که میزان طلاق ۲۰ درصد کاهش یابد، اما متاسفانه طبق یک تحلیل آماری ۴ درصد و در یک تحلیل مقایسه‌ای با ازدواج، ۸ درصد میزان طلاق افزایش یافته است.
کد خبر : ۵۹۵۶۲۴

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از ایرنا، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در سومین نشست شورای عالی صبر با اشاره به نقش خانواده در ترویج فرهنگ صلح و سازش و بخشش و رضایت اظهار داشت: بخش عمده‌ای از افزایش آمار طلاق مربوط به نبود گذشت و بخشش است.

وی با اشاره به اجرای طرح مشاوره در ۵ استان که بیشترین آمار طلاق را دارد افزود: امیدواریم با این اقدام آمار طلاق کاهش یابد.

خزعلی خاطرنشان کرد: اگر رفتار‌های زوجین، والدین و فرزندان در خانواده اصلاح شود، قطعا خانواده محل آرامش و سکون خواهد شد و از تنش‌ها و فشار‌های اجتماعی کاسته می‌شود و خانواده پیشگیری کننده آسیب اجتماعی خواهد شد.

وی با بیان اینکه خانواده محوری در اولویت‌های چهارگانه در دولت سیزدهم قرار دارد افزود: توجه و سرمایه‌گذاری برای خانواده اقدام زیربنایی است.

خزعلی تاکید کرد: در خانواده مسأله گذشت، ایثار و بخشش بسیار مهم است و این درحالیست که وقتی تنش‌ها به اوج می‌رسد می‌خواهیم به افراد مشاوره بدهیم که به نتیجه مطلوب نمی‌رسیم.

معاون رئیس جمهور با اشاره به ارائه خدمات مشاوره در چهار سال نخست زندگی زوجین بیان کرد: قرار است با همکاری نهاد‌های متولی در این زمینه هم افزایی داشته باشیم.

وی با تاکید بر ارائه خدمات مشاوره صحیح گفت: گاهی برخی مشاوران خود عامل طلاق هستند؛ بنابراین مشاوران باید آموزش دیده و مجرب باشند و تحت نظارت و ارزیابی قرار گیرند و اقدامات و فعالیت‌های این مشاوران رصد شود.

خزعلی گفت: قرار است زوجین بعد از ثبت ازدواج همانگونه که به پزشک مراجعه می‌کنند ماهانه از خدمات مشاوره نیز بهره‌مند شوند تا قبل از اینکه مشکل به وجود آید و تبدیل به معضل و عاملی برای اختلاف، سبک زندگی و نوع رفتار خود را اصلاح کنند.

معاون رئیس جمهور افزود: در این مشاوره‌ها بر مهارت‌های تاب آوری، تحمل، گذشت و بخشش اقدامات موثری انجام شود و این مهم با همکاری نهاد‌های متولی و مسئول انجام خواهد شد.

وی با اشاره به بازدید از زندان زنان و دیدار با زندانیان گفت: بسیاری از زنان زندانی می‌گویند‌ای کاش از ابتدا به زندان نمی‌آمدند. زیرا در زندان آسیب‌های زیادی متحمل شدند؛ بنابراین باید در روز‌های نخست و در بدو ورود به زندان برای رهایی از بند زندانیان و صلح و سازش تلاش شود.