به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از بهداشت نیوز، اثر پختن گوجه فرنگی بر خواص آن گوجه فرنگی علاوه بر تاءمین مواد غذایی مورد نیاز بدن، اثرات دارویی مفیدی نیز دارد.
یکی از مهمترین مواد موءثره گوجه فرنگی مادهای به نام lycopene است که جزو کاروتنوئیدها و یک رنگدانه قرمز است که باعث قرمزی رنگ گوجه فرنگی میشود.
پژوهشها نشان داده اند که گوجه فرنگی پخته مانند سس گوجه فرنگی پخته بیشتر از گوجه فرنگی خام باعث افزایش یک نوع باکتری مفید برای بدن به نام Lactobacillus reuteri و فعالیت آن در روده میشود. همچنین، پختن گوجه فرنگی باعث میشود که lycopene بیشتری از آن در مقایسه با گوجه فرنگی خام در روده جذب بدن شود.
گوجه را بپزید بخورید+ خواص آن در طب سنتی
اثر پختن گوجه فرنگی بر خواص آن گوجه فرنگی علاوه بر تاءمین مواد غذایی مورد نیاز بدن، اثرات دارویی مفیدی نیز دارد.